ה"י 18.4

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif

אבוי! הממ כמו שכבר אמרו לך -תרגישי טוב. את יודעת למה את מתעלפת כל הזמן? אי אפשר להפסיק את זה?0_0

Don Nirtin

New member
רמה 91.../images/Emo87.gif

וקצת מחשבות של קוסם קרח שלא ממש רואה לאן הדמות שלו הולכת. דיברתי עם ליז אתמול (היא מוסרת ד"ש חם לכולכם..) ודיברנו על זה שקוסמי קרח רמות גבוהות ממש כועסים שמתלהבים מTHUNDER SPEAR. הם היו מעדיפים במקום זאת למקסס את SEAL והם אומרים שTS בקושי מופעל בעבודה רביעית. לכן, החלטתי החלטה שאני רוצה לשמוע את דעתכם- האם להתחיל לעבוד בMTS ולקנות נקודות שיחזור כך שהנקודות המבוזבזות של TS יעברו לSEAL או שעדיף שיהיו 16 נקודות מבוזבזות? לשם דוגמה- הרמה הזו ויתרתי על 3 נקוודת של TS והעברתי אותם לאלמנט אמפיקיישן במטרה שהMAGIC ATTACK שלי יעלה. קשה לי לתאר את האכזבה. ציפיתי נורא לעבודה שלישית בתקווה להיות חזק. במקום זה אני סתם תקוע עם דמג' בינוני של כלב מת. אני רוצה פיצוי מנקסון על זה
. ולא, איריס, אני לא מתבכיין. אלו המחשבות שלי.

deisy

New member
אישית

אני בעד להשקיע ת הנקודות שצריך כדי שהדמות תהיה חזקה... אם זה דורש MTS אז סבבה.. גם יוסיף לך "מטרה" להגיע אליה... לגבי בילד וחוזק.. אני הייתי מציעה להתייעץ עם איריס, הדמות שלה תותחית! פשוט ככה! בגוף השני של הפאפ למשל היא לא נותנת לו לזוז עם הברק שלה, פשוט תוקעת אותו בפינה ומחסלת אותו! אם היה לי קוסם קרח הייתי בהחלט מקשיבה לה!

icy woman

New member
ניר

כמו שכבר אמרתי לך, לא מיקססתי את הSEAL ואני לרגע לא מתחרטת על כך. במקביל , כן מיקססתי את הTS שהיה לי טוב לעבודה שלישית. ונכון- בעבודה הרביעית הוא ממש לא נחוץ כי הוא איטי. אבל היי! יש לך עוד כמה רמות לעבודה רביעית, כדאי שיהיה לך סקיל חזק במשך 30 רמות הבאות, לא?? מה שחשוב בעבודה שלישית. זה למקסס אייס סטרייק (ברור!) EA, EC ובוסטר. השאר פחות חשובים. לדעתי זה לא קריטי אם אתה ממקסס סייל או TS. אבל חבל ממש להעביר את הנקודות.

Don Nirtin

New member
אז את אומרת...../images/Emo87.gif

פשוט להעביר את זה בשקט ל30 רמות? (29, אם כבר.
) אני עם איס סטרייק מספיק לי. EC עוזר במשהו? איפה?

icy woman

New member
אני עד היום

(רמה 140) משתמשת לעיתים ב EC. מכיוון שמדובר בסקיל שמשלב קרח וברק ביחד, עד למיקסוס הCL של עבודה רביעית, השתמשתי בו הרבה ויש לו דאמג טוב כשהוא ממוקסס. בנוסף, יש לו טווח יריה גדול יותר מאייס סטרייק. איתו הרגתי בלרוגים בספינה מ/לאורביס.

הבלתי יאומן קרה

התחתנתי
איני יודעת מי מהפורום הספיק לשמוע את דעותי על חתונות בכלל ובמייפל.... בואו נגיד שהפתעתי את עצמי. אחרי שאיציק הסביר לי על היתרונות של APQ התחלתי לשקול ברצינות להתחתן עם מישהו. אתמול בלילה מישהו פרסם סמגה שהוא מחפש כלה ושהוא משלם. החלטתי לדבר איתו. התנאים שלו היו שאני לא אתבייש בו ואענוד את הטבעת כל הזמן. התנאים שלי היו שהוא יהיה נחמד, לא גזען ולא הומופוב. וזהו. התחתנו
לצערי רוב החברים שלי לא היו מחוברים באותו זמן, והיחידה שהיתה מחוברת לא ענתה לי... אח"כ התברר שהיא היתה באמצע ליצ'. בסוף מישהי התחברה ועוד מישהו מהגילדה שלי הגיע, אז היו לי 2 אורחים. הצד של החתן הביא 3 אורחים. חתונה קטנה
קיבלתי במתנה ורד צהוב, פיים ועשרה Power Elixir. עדיין מוזר לי
אני מניחה שעכשיו הגיע הזמן ל APQ...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifואו! את? את דפנה?!

מזל טוב! מקווה שהוא היה בחירה טובה =] עכשיו יקחו אותך הרבה לAPQ, בגלל שאת פריסטית ואת בת. יאללה תפוחים~ אגב, מה הבת זוג שלך יעל אמרה על זה?

שאלה טובה...

טרם שוחחנו על הנושא
(למרות שהיא כן יודעת, כמובן) אני קודם אנסה לעשות APQ ולראות אם אני מקבלת דברים שווים

D amaged R oses

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

לחתונה אכן יש המון יתרונות לדמות וזה מאוד כדאי אני מחתנת גם את הדמות השנייה שלי, אבל טיפה מתעכבת עם זה שתסיים לפחות עבודה שלישית ותצא מלודי, היא תוכל להרוויח גם תפוחים
זה באמת עוזר ולפחות לא יכול להיות מצב שאת תקועה "בלי"[כסף] לשיקויים וכו' את רוב העגילים למדתי "לזרוק" אצל הNPC, אבל אם יש סבלנות ומקום, מעלים בחנות בקצת יותר, ביומיים האחרונים עשיתי את זה
תהני! הפיקיו הזה ממש כייף, אני מאוד אוהבת לעשות אותו. וכמו שידידה של חבר שלי אמרה, חכי שיתחילו לעשות לך DC ולמות בבאלרוג ואין בונוס.. הכי מרגיז שמתים לך על הסוף

מה זאת אומרת שיעשו לי DC? בכוונה?

מישהו תכלס מעיף אנשים מהפארטי כדי שלא יקבלו את הבונוס?

D amaged R oses

New member
לאלא

יש אנשים שיש להם המון לאגים ומקבלים איפשהו באמצע DC[בעיקר בין המעבר של הסטייג'ים] ולפעמים פשוט קורה שיש DC, לא קשור ללאגים פעם בכמה זמן יש לי DC [לא בפיקיו] בלי קשר לעולם, אני משחקת, הכל בסדר, לא התרחשו גם גליטצ'ים, אבל יש לי DC
אין מה לעשות, זה קורה לא קרה לי -כלכך- הרבה אבל לפעמים את ממש צריכה את התפוח וממש בא לך על הבונוס ומישהו הורס וזה מעצבן, אבל זה לא קרה לי ברמות שאני מיואשת מהפיקיו

deisy

New member
מזל טוב ../images/Emo6.gif

בהחלט אמוירה זו אחלה דרך לעשות כסף! תהני!

icy woman

New member
תראו מה אנחנו

לא עושים בשביל תפוח ועוד מעיזים לכעוס על חווה.... שעשתה מה שעשתה בשביל תפוח....

לבנדר א

New member
מזל טוב!

אני לא אחת ממאלה ששמעו מה את חושבת על חתונות, נראה לי, אבל שמעי... מייפל נמצא שם כדי שנהנה ממנו ונעשה דברים שRL אנחנו לא עושים, לפעמים זה לחסל דרקונים ולפעמים זה להתחתן. לא צריך לקחת את זה כבד מדי, חתונה של מייפל היא לא בדיוק פועלת על אותו עיקרון כמו חתונה במציאות. ועכשיו את יכולה לעשות APQ כלומר תפוחים כלומר כסף! בקיצור, מזל טוב, יאללה לכי תהני מזה.

Guid

New member
מזל טוב! /tapuzforum/images/emo6.gif

בהחלט אירוני, כל העסק, אבל זה המשחק~ תהני! /tapuzforum/images/emo9.gif

למעלה