ה"י 18.4

Hasselblad

New member
ישש לי התקדמות..

אני אתחיל בסיפור שקרה אתמול בלילה (זה כבר נחשב היום כי זה היה אחרי חצות).. התאמנתי בפארטי בניוטיס עם איציק ועוד שני שחקנים, ובין לבין הצצתי בטלויזיה כי היתה תוכנית שמאוד אהבתי בדיסקברי, מפה לשם הראו בתוכנית איזה קטע לא נעים לצפייה... ואני ישר מרגישה חולשה.... אומרת לפארטי BRB 1 sec מתפסת על החבל.. מניחה את המחשב הנייד בצד... מסתכלת על חבר שלי ואומרת לו שאני הולכת להתעלף... ואז התעלפתי
. חזרתי לפארטי אחרי כמה דקות להגיד שאני מתנצלת ושאני לא יכולה להמשיך לשחק כי אני חלשה וצריכה לנוח... וזהו הלכתי לישון. היום בבוקר/צהריים עשינו פאפ פעמיים. מפה לשם אני כבר 36%.

deisy

New member
../images/Emo12.gif

הספקת להתלות על חבל לפני שאת מתעלפת? סחת'ן עליך

Hasselblad

New member
ניסיון של שנים...

באמת אני כבר ממש יודעת לזהות מתי אני מתעלפת ואני תמיד נותנת התראה לסובבים אותי ( טוב כמעט תמיד
) גם חבר שלי מנוסה וכבר יודע בדיוק איך להגיב... בפעם הראשונה שהתעלפתי לידו זה היה נורא מצחיק.. רק התחלנו לצאת ביחד והלכנו להופעה של שלום חנוך
במהלך ההופעה הרגשתי שאני אוטוטו מתעלפת.. אז אמרתי לו שנראה לי אני מתעלפת.. הוא נבהל ושאל אותי אם אני רוצה לשבת... עוד הספקתי להגיד לו שאני אשמח לשבת רק נראה לי אני אתעלף קודם ואז התעלפתי

deisy

New member
../images/Emo6.gif

כמעט תמיד.... אני לא אשכח לך את ההתקף לב שעשית לי

spongbob

New member
../images/Emo110.gifואו! ../images/Emo2.gif אז בגלל זה נעלמת...

לא שמתי לב מה היה כתוב בפארטי בכלל.. סתם שמתי את הפלאפון על המקש תקיפה והלכתי לראות טלויזיה

לבנדר א

New member
אני ממש רוצה

לעשות את זה ברוחות של סינגפור, על המשאית, עם חיה שתאסוף את הדרופים ועם מישהו שיתאמן למעלה. לא מקבלים דמג' בכלל והמתקפה עושה MP eater אז אין צורך בשיקויים לMP, אפשר פשוט להעמיד שם את הדמות ולהרוויח בערך כמו אימונים רגילים! אולי נתארגן באיזה סוג של משמרות, שמחלפים בהריגות למעלה כדי שמי שלמטה יקבל respawn?

Don Nirtin

New member
אם את רוצה, ../images/Emo87.gif

אני יכול לעשות את זה איתך. כלומר- להרוג למעלה. ממילא הם לא כזה פוגעים XD. וזה יהיה רק כשאהיה בבית. מחר חוזר למעון. פאק.

Don Nirtin

New member
שלחי מסר תשובה על זה.../images/Emo87.gif

אני אקרא ונקבע יחד על העניין. בעיקרון אני מתאמן בCW אבל אין לי בעיה לחזור לסינגפור בשבילך.

למעלה