ה"י 18.3

MR Lordi

New member
46% ../images/Emo13.gif

שלשום ראיתי 2 האקרים!!! אחד הוא רמה 24-לוחם, והוא הרג חזירים משוריינים בהנסיס! והשני הוא Wizard רמה 34...שהרג את אותן מפלצות. שניהם השתמשו בהאקים הבאים: -שהמפלצות עושות להם MISS -God Mode נראה לי... -האק שאם פוגעים בהם, הם לא זזים (נראה לי שיש סקיל כשה ללוחם בעבודה 4) -והאק שהם הורגים את כל המפלצות במפה...

הטיZרית

New member
ראיתי CB רמה 80

ואססנית רמה 60 רוצחים עכבישים ב NLC ככה.. ואז כל צ'אנל שהחלפתי.. בכל מפה 4-6 האקרים עם אותה שיטה...

grinberg

New member
אני שונא האקרים אבל גם מבין אותם

נקסון עיצבה את המשחק באופן כזה שאם אתה לא משקיע מאות דולרים על דבל-אקספי, דבל-דרופ, כרטיסים שמונעים ממך לאבד אקספי כשאתה מת, חיות מחמד להרמות מהירות (כולל מגנטים, משקפות וכו') אין כמעט סיכוי שתגיע לרמות גבוהות. משום שמי שמת ברמה גבוה ומאבד 10% אקספי הוא מאבד יחד עם זה כשבועיים עבודה רצופה של כמה שעות ביום. ואז השחקן יעשה הכל כדי להתחיל להשקיע. וכך נקסון מתעשרים תוך כדי ניצול ציני של חולשות טבעיות שיש לבן-אדם. לכן אני חושב שלהיות האקר הוא יכול לבטא סוג של מחאה נגד חברת נקסון.

grinberg

New member
ואל תאמרו לי זה כולו משחק תיזהר יותר

כמו שכבר אמרו לי פה פעם. כי זה לא נכון. שום משחק בעולם לא יגרום עגמת נפש כה חזקה לשחקן על ידי טעות רגעית. אני רואה את זה כדבר מאוד חמור.

יש משהו במה שאתה אומר.. אבל!

לפעמים גם לי בא להיות האקר ולעלות רמות בטירוף. אני עובדת כ"כ קשה להגיע לכל רמה (עכשיו 76 תוך שנה!!) ולא היה מזיק קצת לעלות רמות בכיף. מצד שני, אין לי קאש ולכן אין לי דאבל exp ולא כלום וזה נורא מעצבן אותי לראות האקרים בכל מקום.. זה ממש לא עושה כיף לשחק ככה. כל הלאגים שיש בגללם. כבר מתתי כמה פעמים בגלל זה F5 אז אני מקווה שעכשיו שיש פאץ', זה יעלים כמה האקרים.

grinberg

New member
אני מאמין שגם את תתפתי לבסוף לקנות קאש

מה זה הדבר הזה? כל משחק מחשב עולה בסביבות 20-40 דולר. פה כל שטות עולה לך 10 דולר, אתה יכול להגיע לבזבוז של אלף דולר בקלות. איפה שמענו דבר כזה ? ועוד מדובר בילדים בני 15...

דווקא כבר התפתתי ../images/Emo3.gif

אבל אני קונה בשביל לתקן נקודות AP. הדמות הראשית שלי הרוסה לגמרי ! יש לי פריסט רמה 76 עכשיו. יש לה... רק שלא תצחקו עלי.. 17 STR 6 DEX לא ידעתי איך משחקים כאשר פתחתי אותה ולכן הכל הרוס. אז אני קונה כדי לתקן ולהחזיר הכל לINT. לצערי אני אצטרך יותר מ30,000 קאש לזה, כלומר לפחות 200~250 שקל F4

grinberg

New member
איך אפשר בכלל להתאמן עם פריסט?

את בטח רק מקלסת קבוצות. בכל אופן את צריכה 15 כרטיסי איפוס נקודות יכולת שזה 46.5k NX וזה רק למטרה זו. אני בטוח שבהמשך תרצי לקנות דבל אקספי שעולה 19k ל-10 ימים. בקיצור מדובר פה באלפי שקלים למשחק אחד.

צ ל י ל 8

New member
כן.. אני מתארת לי שיש כאלה שממש מבזבזים

המון כסף. לא ברור לי למה לקנות בגדים וחפצים של קאש שנעלמים תוך חודש F6 שווה להשקיע במשהו שנשאר לאורך שמן ובאמת "שווה". ולא ידעתי שיש דאבל EXP ל-10 ימים .. חחח בכל אופן מה שחשוב לי זה לעשות את הדמות שלי מושלמת (4 ו-4). יישאר לי קאש אחרי 15 כרטיסים, כך שאני מניחה שהם ילכו לX2 EXP שזה הכי שווה

grinberg

New member
כמדומני מיפיי בגדים הם לשלושה חודשים

ולא לחודש אחד בלבד. זה דווקא יותר לגטימי בעיניי משום שזה לא משפיע על התקדמות הדמות במשחק.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif לא מסכימה,

אני חושבת שאף אחד לא באמת מכריח אנשים לשחק ואם אנשים חושבים שמנצלים אותם..
זה פשוט נקרא חוש עסקי. הם פתחו עסק על בסיס של משחק מחשב והם צריכים להרוויח משהו מזה, אחרת מה יצא להם מזה? האקרים הורסים את המשחק, ואני בטוחה שרובם לא עושים זה כדי לא לשלם על NX, אלא כדי להרוס לאנשים אחרים. אף פעם לא התלהבתי מהאקים, ואחרי הפאצ' הזה רוב האקרים יקבלו באן ורמת האבטחה של המשחק תעלה (עד האקים החדשים..).

grinberg

New member
להרוויח "משהו" מזה?

על איזה משחק ממשיכים לשלם לשלם ולשלם? ואל תאמרו לי שמשלמים על העדכונים. א' כי זה לא נכון. ב' רוב העדכונים שלהם במשחק הם על הקש-שופ עצמו. זה נראה לך נורמלי לשלם 19$ על דבל-אקספי ל-10 ימים בלבד? בסכום כזה אתה קונה כמעט כל משחק פופולרי שהשקיעו בו לא פחות ממייפל-סטורי. וכמובן גם על שינוי נתוני AP משלמים 3.1 דולר על כל נקודה, אבל כמובן הסיכויים שיצא 4-4 בזמן זריקת הקוביות, והסיכוי שמשתמש מתחיל ידע מה זה נקודות AP לפני שהוא זורק הקוביות הוא נמוך מאוד (ספר ההדרכה מקבלים אחרי עליית 2-3 רמות כאשר יוצאים ממחנה האימונים).

deisy

New member
משלמים כי רוצים...

לא חייבם דאבל EXP ולא חייבים בגדים וגם לא חייבים חיה.. אפשר לשחק בלי להוציא אגורה.. נכון שיותר קל עם כל הדברים של ה NX אבל בהחלט אפשר בלעדיהם.. תשמע, נקסון צריכים לממן את השרתים איכשהוא, וצריכים גם להרויח אי אפשר שמשחק חינמי לגמרי יהיה ברמה טובה.. ככה זה בחיים... וזה לא מצדיק האקים! שום דבר לא מצדיק האקים... האקים זו רמאות.. אין משהוא שמצדיק את זה... זה כמו להגיד, אני משקר כי... אין משהוא שמצדיק שקר... מסכימה שהילדים הצעירים כל עניין ה NX קצת בעייתי להם, אבל בהחלט אפשר בלי, זה רק קצת יותר קשה...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif הקטע כאן

שאנחנו קונים NX ב25$, אנחנו מחשבים את הסכום בשקלים ובשבילנו זה הרבה. בשביל אלה שגרים בארה"ב זה כמעט כלום לעומת מה שהם מרוויחים, במיוחד שהם לא צריכים להעביר את הסכום לשקלים או לכל מטבע נמוך אחר כי דולר זה מטבע מקומי שם. אף אחד לא מכריח אותך לשלם על NX או לקנות את זה, ואני חושבת שמישהו מגיע לרמה 10 ורואה שיש לו בעיה בסטאטים הוא יכול לפתוח משתמש חדש כי להגיע ל10 זאת לא בעיה בכלל. דווקא לי יש בעיה עם הסקילים והסטאטים, כשהפכתי לעבודה שנייה הMG שלי היה רמה 9 ובסטאטים יש לי 10 Dex, אבל לא השקעתי את הNX שלי לסדר אותם ולי זה ממש לא מפריע. אז נכון שאני קצת חלשה יותר מקוסמי אש אחרים, אבל זה עדיין לא מונע ממני לשחק. אם אתה שואל את עצמך עכשיו איך הסתדרתי עם MG שעומד על רמה 9, פשוט נמנעתי מלהרוג בוסים חזקים ובכלל לא תכננתי להוסיף לשם נקודות, אבל מישהו מהגילדה לחץ עלי ובערך ברמה 65 מיקססתי את זה (במקום הסקיל Slow), ואני לא מצטערת על זה.

SimsY

New member
מייפל סטורי זה ארגון עסקי לכל דבר

זאת הדרך של האנשים בנקסון להרוויח כסף - זכותך להקים גם איזה משהו שיכניס לך כסף. עד כמה שזה נראה משחק זה לא ממש משחק תמים - זה הפרנסה של אנשים - וכל הכבוד ליזמים של מייפל סטורי כי באותה מידה זה היה יכול להכשל והם היו יכולים להפסיד מיליונים. מה שכן אני מסכים איתך זה המחירים - עם כל הכבוד לפרנסה עדיין לקבוע מחירים מטורפים זה לחלוטין לא לעניין ושהדברים נעלמים לך אחרי זמן מאוד קצר כמו הסופר מגה פונים - ככה שאני יכול להבין לחלוטין למה אתה מתכוון אבל אני מבין את נקסון.

SimsY

New member
אין שום הצדקה להאקים!! שום הצדקה!

לי אין את הכרטיסים האלה ובכל זאת אני מצליח יפה מאוד - כי ההצלחה נעוצה בלדעת איפה להתאמן ומה לעשות. והקטע הזה של ה-10% הוא מוצדק לחלוטין - אתה לא אמור למות, אתה צריך לדאוג לשיקויים ומה שאתה צריך כדי להשאר בחיים אם לא דאגת לזה מספיק טוב - אז זה עניין של סיבה ותוצאה. זה די כמו בחיים שאחרי שיקום אתה הרבה פחות מאומן מאשר מלפני הפציעה. אז אולי פעם אחת נאשים את הפושע ולא את החברה ? אין לי שום טענות נגד נקסון בקטע הזה אלא רק נגד ההאקרים שלא יכולים לחשוב לרגע אחד בצורה נורמלית ובמקום זה בוחרים בדרך הקלה.

למעלה