ה"י 18/1/09

Jolteon

New member
תודה =]

כן, כיף אדיר. חבר שלי (זה שהתאמנתי איתו) הוא די ההפך ממני במה שקשור לדמויות; תמיד יעדיף קוסמים על לוחמים, ובפרט פריסטים. אני ניסיתי לשחק במכשף קרח שהיה לא רע בכלל מבחינת הנאה, אבל מבחינתי לא השתווה בכלל לפייטר. רק לצורך ההשוואה ניסיתי אפילו פייג'- שהוא הדמות הכי נידחת במשחק (בלי להעליב XP), ולמרות שלא התקרבתי לעוצמה של הפייטר נהניתי איתו מעצם היותו לוחם. התקיפה מקרוב והחוסר בmp גם לא ממש משנים לי; ככה דווקא נוח לי לשחק. וחבר שלי בדיוק ההפך, כמו שאמרתי XD אפילו שהוא נחשב ליחסית חלש הוא עוזר לכל מי שצריך ונהנה מטווח תקיפה ארוך וסקילים מגוונים. כל אחד והטעם האישי שלו =] אני, בהחלט, נהנה עם הפייטר כמו שלא נהניתי עם אף דמות אחרת. רייג' לשלוט =]

Guid

New member
פינאל אטאק?!

הבנתי שמוותרים על הסקיל הזה, לא? הוא מיותר כזה... מה הוא עושה בכלל?

Jolteon

New member
זה תלוי בסוג הלוחם

קודם כל, ההסבר- זה סקיל שנוסף על תקיפה רגילה שלך מוסיף תנועת תקיפה בעלת אחוזי הסתברות מסוימים להצלחה, וכמו כן אחוזי דמג'. ככל שמעלים עוד- הסיכוי שתתקוף מתקפה כזו אחרי כל פאוור סטרייק/סלאש בלאסט וכו' ייגבר (בקצת אמנם), והנזק שהמתקפה הזו תעשה יגבר גם הוא. כרגע אני מצליח להגיע לכמעט 2000 בדמג' של הפינל אטאק בלבד- כלומר, בלי להחשיב את הפאוור סטרייק, סלאש בלאסט או תקיפה רגילה. ולשאלה השניייה- ספירמנים מוותרים עליו, למיטב הבנתי (אף פעם לא היה לי אחד); אבל לפייטרים הוא סקיל חיוני ביותר, ואישית גם האהוב עלי. =] מקווה שהסברתי בסדר XD

Guid

New member
אההההה!

אתה לוחם, שכחתי. משום מה זכרתי שיש גם לך האנטר, ובשביל האנטר הפינאל אטאק הוא מיותר... D:

למעלה