ה"י 18/1/09

ה"י 18/1/09 ../images/Emo41.gif

רמה 35 עם הבנדיטית.
הייתי אתמול בקרנינג פיקיו עד שהמאסטר של הגיילד שלי (קרלריק רמה 37) התחבר ושאל אותי אם אני רוצה לעשות CPQ. אני מאוהבת
עשינו טרייד ווין, כך שכל פעם קבוצה אחרת ניצחה. ברמות 30-33 בערך הייתי מקבלת בערך 25% על כל ניצחון! כך שאתמול עליתי 5 רמות בת אחת בCPQ, ונחמד לי שם (חחח.. בטח עד שיימאס לי). הבעיה היא, שלא עושים שם כסף F6 ואין לי מספיק בשביל בגדים ו/או שיקויים של ATT ו/או נשק נורמלי

Guid

New member
כיף לך~

אני חושב שאני גם חוזר לבנדיט שלי. אז אם יש לך ציוד, תוכלי לשמור אותו? D:

איזה רמה הוא?

הבנדיט שלי בברה
מה שאני יכולה להעביר לך זה רק נשק. אלא אם הדמות שלך נקבה. חבל, מכרתי אתמול לNPC את כל כובעי הבמבו שהיו לי. התעצבנתי על המקום שהכל תפס לי. לא קיבלתי שום דבר שווה אחר מקרנינג פיקיו. חוץ מעגילים וכובעים ו4 סקרולים של DEF שלא עבדו. אז בעיקרון יש לי רק את הנשק האחרון לרמה 30 ואולי גם עוד עגילים ששמרתי.

Guid

New member
רמה 21, אני חושב... XD

אבל ברגע שאני אחליט שאני ממשיך איתו סופית, (וברגע שאני חוזר מה``מילואים`` המעצבנים האלה), אני אטיס רמות. ולא נורא, אני כבר אשיג את החפצים בצורה אחרת~ אחרי הכל, זה עדיין לא יקר מדי. D:

אני מוכרת את כל החפצים שאני כבר לא צריכה

בגלל שאני צריכה כסף לשיקויים. מזל שב CPQ לא מבזבזים בכלל שיקויים. הבעיה היא שגם לא צוברים שום מסוס, רק ניסיון. כך שאם אני רוצה להתאמן מחוץ לCPQ, אני שורפת שיקויים והכסף נעלם
אפילו הקניה של הבגד שלי לרמה 35 עלתה לי 111K, שבשבילי זה הוןןןןןןןןןןןן
AWW.. אם היא היתה בווינדיה..... הייתי יכולה לממן לה דברים שווים, לפחות איזה dagger נורמלי
חוץ מזה, ממש כיף לי לשחק איתה

Guid

New member
אפשר לעשות כסף בקרניבל! O:

תאספי מייפל-קוינס, בעד 7 קוינס את יכולה לקנות משפיגלמן את הGaphert, נשק לבנדיט. אחרי שקנית אותו, תמכרי אותו לNPC ותרויחי 150K לאחד! זה הרבה כסף ולא הרבה קוינס, שאת בלאו הכי אוספת על הדרך~ זה עבד בשבילי, עשיתי מזה מיליונים עם ההאנטר ככה! D:

ReallyWrong

New member
../images/Emo45.gif עשיתי מזה מיל וחצי-שניים עם הקלריקית,

ולא עשיתי איתה כלכך הרבה CPQ.. ואחרי זה כבר יש את LMPQ שבאמת אין מה להתלונן מבחינת כסף

אבל אבל אבל אבל

אני רוצה לאסוף 50 מטבעות כדי לקבל את השרשרת. ןאחר כך אולי גם לשפר אותה עם הסקרולים המיוחדים של 40 מטבעות. זה אומר שאני צריכה לאסוף המוןןןןןןןןןןן
וכרגע אני די חלשה, והרוב "גונבים" את כל המטבעות. אגב, אני רמה 36

ReallyWrong

New member
את בנדיטית, את תוקפת מקרוב, ממה שאת הורגת

לפחות, כמעט תמיד תצליחי לקחת, בניגוד לסינים וקשתים והרבה פעמים קוסמים
ותזכרי שהרמות מתארכות, אני מצאתי את עצמי ב47 עם הרבה יותר מטבעות ממה שזכרתי בלי לשים לב..

Guid

New member
יאפ, תנצלי את התקיפה מקרוב.

זה ממש יתרון עצום כשרוצים לתפוס קוינס. בניגוד לקשתים... P:

Hasselblad

New member
שרון!!!

בברה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך זה מסוס.. ראי את העניין כסגור

ReallyWrong

New member
ספרי לי על זה!

ברמות 35-40 הייתי בחגיגות המיל הראשון שלי, ואז באו הבגדים והנשקים שלקחו לי מאות קיי ואח שלי ואני נכנסו לדיכאון

Hasselblad

New member
אני חייבת להגיד

שאני ממש לא מבינה איך את לא בבאדי שלי עדיין...

deisy

New member
שרוני

דברי עם אחת מאיתנו נעזור לך
הכי טוב אם תצליחי לתפוס את סיון/מאיה און ליין , הן הכי עשירות
איריס ואני קצת פחות
אבל בהחלט נוכל לעזור

תודה ../images/Emo140.gif

אני לא זוכרת את הניקים ולמי הם שייכים ואנשים הוסיפו אותי לבאדי שלהם, כך שכל השמות עכשיו הםם סלט בשבילי
אני משערת שלכן יהיה יותר קל לזהות אותי מאשר אני אתכם

Guid

New member
אוף, אני מתגעגע למייפל! T...T

כמה זמן לא שיחקתי!! זה כזה מבאס... בא לי כבר לעשות פיקיו, לעלות רמות, להרוג מפלצות, להשתמש בסקילים מגניבים, לדבר עם אנשים, לקנות חפצים חדשים! די, זה כזה חסר! אני מרגיש כ``כ מכור לזה שזה כבר מדאיג! XD אבל זו התמכרות טובה, לפחות זה לא סמים... /tapuzforum/images/emo6.gif והנה תמונה של ההאנטר האדיר-המקסים-הענק-החתיך שלי!

Jolteon

New member
וואו, נראה טוב XDD

מקווה שתוכל לחזור לשחק במהרה =\ איתי, בכל אופן, גם יש התקדמות- עליתי שתי רמות מאז יום שבת, כרגע אני רמה 55 =] בעזרה רבה של חברים מהקיבוץ. הפיינל אטק כמעט ממוקסס, וזה כל כך כיף לתקוף איתו כשהוא שווה ערך לפאוור סטרייק. מקווה לעלות ל60 בקרוב =]

icy woman

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

זה כיף לשחק עם שחקן שאתה נהנה ממנו

למעלה