ה"י 17.5

............/images/Emo12.gif 17.5,אה?../images/Emo219.gif

סתם נו בטח התכוונת ל27.5

Guid

New member
או,

שהוא קפץ 10 ימים אחורה בזמן, והוא עדיין בטוח שעכשיו זה ה17 לחודש! |פרצוףנחוש| [או שראיתי חצי עונה של דוקטור הו אתמול, ועכשיו יש לי עודף דמיון-פעיל...]

Mikush x3

New member
43%..

שני אחוזים מתחילת השבוע XD נו טוףף P: תקופת המבחנים נגמרה, היום היה מבחן אחרון לשנה(במורשת) ואני וחברה שלי קיבלנו ציונים בהיסטוריה(רק אנחנו) וקיבלנו 100 (סורי הייתי חייבת לרשום את זה O_O XD) ^_^.. נקווה לעלות כמה שיותר בשבועות P: תיזהרו מביצים ושקיות מים מעופפות ^_^;;

D amaged R oses

New member
אניאני^^

רמה 111 עם 70% אני אשיג עוד איזה 15 או 10 ומחר יעלה.. שלא יהיה יותר מידי ביום ואני אקבל באן >;

deisy

New member
מספר יפה לרמה ../images/Emo8.gif

יללה, הספירה לאחור מתחילה! עוד 9.....

Macbook

New member
שונא CPQ

כל הנובים האלה שתמיד עוזבים בדיוק מתי שהכל מסתדר, כל האלה שהורסים לקבוצה השניה למרות שזה הניצחון של הקבוצה השניה, ושונא את זה שכולם עוזבים לפני שאני הולך לעלות רמה. הוציא לי את החשק לשחק. בקיצור, 41 ו81%. -_-

Guid

New member
עליתי לרמה 58 עם ההאנטר! D:

כיף לי~ /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
תודה! /tapuzforum/images/emo9.gif

בטח שכיף!! /tapuzforum/images/emo99.gif אני מקווה שאני אצליח למצוא מקום טוב להתאמן בו, כי אני לא אשרוד הרבה זמן ברצף במייז... /tapuzforum/images/emo6.gif

היי, הרבה זמן לא ביקרתי כאן.

לפחות לי זה נראה הרבה זמן. פשוט הייתי מאוכזב שלא היה לי את הציוד המתאים לפיראט ברמה 35, אני יודע שהרבה כאן הציעו לעזור לי ואני מאד מודה לכולם. אבל... מה היה קורה לו הייתי מגיע לרמה 40 ושוב צריך ציוד חדש? מה שוב לבקש עזרה כמו עני שאין לו כלום? ( סליחה על ההשוואה ), וגם העסיקו אותי עוד כמה דברים רוחניים וגשמיים כאחד. אבל היום החלטתי להיכנס למייפל, נסעתי ללודי בתקוה שבפאץ' האחרון נקסון כבר עדכנו את החנויות שם בסחורה של פיראטים. ואכן כך הם עשו, אז אני מקוה לחזור למשחק בשיא העוצמה. אני מניח שחדשות על התקדמותי אני הספק בעיקר לאחר החג והשבת, כי אני דתי, וגם כי אני צריך להתאושש מההלם שאני יכול לקנות סוף סוף ציוד חדש ונחמד ולהמשיך הלאה.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|רמה89~

נכנסתי למייפל אתמול וויקה תרמה לי קוד לחייה ודאבל. אז הלכתי לווינדריידרס והתאמנתי עליהן עם 4ס EXPלחצי שעה ועליתי רמה ל89. אחרי זה הלכתי ללפרקונס וחבטתי בהם עד שכמעט נרדמתי[וזה קרה מאוד מהר כי לא ישנתי בכלל יומיים], ואז הלכתי לישון...חחחחח קיצר נחמד לי, היום אני אנסה למצא מייפל שילד=] לא סביר שאני אצליח, אבל נגיד~XD

למעלה