ה"י 16.5

נחמד לציין שהצטרפתי לפארטי בבית הרדוף לרמה 71

הייתי שם זמן דיי קצר עם עוד 4 אנשים בפארטי על הליצנים המוזרים בבית הרדוף המטורפים של ה1300 EXP אז דיי בקלות עפתי לרמה 71...

Guid

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"חביב" זו ההגדרה המדוייקת...

היות

וזו החרב ! החוקית ! בין הכי טובות שיש ב GMS (אולי הכי טובה, אבל אין לי אייך לבדוק את זה) - סידרתי לה תג ראוי..... הבסיס שלה היה 3 ATT מעל הממוצע.

GינGית

New member
עכשיו יש לך זמן בשבילי? כמה שאת משקיעה

חבל"ב איך עשית את התג?

מיקי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בימים האחרונים בכל רגע נתון 5 אנשים שונים עושים לי ויספר על משהו. כולם צריכים עזרה שלי במשהו, וכולם צריכים את זה ממש דחוף ....... ברגע שאנשים רואים שאני מקלידה משהו בבאדי צ'אט מיד מתנפלים. אתמול מישהו ניסה לשכנע אותי לעזוב את כולם ולהתייחס רק אליו.
כשאמרתי לו שאני באמצע שיחה עם מלא אנשים אחרים. אני לפעמים לא עומדת בזה יותר. כבר קרה לי שבאו להתיישב ליד הדמות שלי לראות מתי אני חוזרת למשחק .....והבת שלי באה למחשב וקפצה עם הדמות שלי בטעות......
אז נכון שיש לי סדרי עדיפויות וחברים ותיקים שאני אוהבת הם בראש סדרי העדיפויות
(אחרי דברים שאני צריכה / רוצה לעשות). אני מצטערת אם את מרגישה שאין לי זמן אליך לאחרונה. אני מרגישה שהמשחק מתיש אותי לאחרונה במקום לעזור לי לנקות את הראש. אני לא יכולה שכל מילה שלי בבאדי צ'ט תגרור אחריה מיליון ויספרים. וכולם חייבים אותי ע כ ש י ו ! דחוף ! לפעמים תוך כדי ויספר ל 5 אנשים גם הילדות שלי מדברות איתי, או שהקטנה צריכה פיפי עכשיו ! יוצא שאני עסוקה ב 10 דברים יחד במקביל......
ובכלל, איפה ה SS של המגן הסקסי שהכנת אתמול ??

GינGית

New member
נשמה יקרה אני לא מתלוננת, את רואה שאני

בקושי כותבת לך רק אם את פונה אלי בוויספר אני מבינה אותך מאוד אני פשוט מתגעגעת לימים ששיחקנו יחד והמגן אני קצת מבואסת ממנו - הוא יצא פחות מהממוצא
הוא בטוח הרבה יותר טוב ממה שהיה לי אבל ...

מיקי - המגן שלך מעולה !

ואת באמת אחת השחקניות הכי סבלניות ומתחשבות במשחק.
כמו שהסברתי לך היתרון של המגן הזה הוא שהוא יעלה 5 דרגות !!!! עלית הדרגות היא מזל. ויש מצב שאוטוטו יהיה לך מגן מעל הממוצע. וגם פחות מהממוצע במג'יק דף זה חסר משמעות !!!!! תאמיני לי ! חסר משמעות לחלוטין ! נכון שיש לו פחות INT אחד ממה שהיה אמור אבל זה זניח ! בחיי !!!! אחרי שתשימי עליו % INT מה זה 1 INT חסר..... ?! תעזרי לי לארגן את בנות סקניה לבוס ראן . אפשר ללכת יחד לזאקום אם בא לכן. כל אחת מכן מחוברת בזמנים שונים. הכי קשה לתפוס את רותם..... אבל מה שבא לכן. GB אתמול היה נחמד. הכי אהבתי את הקיטורי פולניה שלך....

Hasselblad

New member
סמדר תלמדי להגיד

אני לא יכולה לדבר עכשיו אני עסוקה תאמיני לי שאני יודעת על מה את מדברת... ויעיד אסף...... וויספרים צאטים וגם אנשים שפשוט מגיעים ונעמדים לידך כאילו אם אני לידך את צריכה להתיחס אלי.... אני אומרת יפה מאוד שאין לי זמן כרגע! מי שחבר שלך יבין את זה ולא יעלב מי שיעלב בעיה שלו.

כן. אני עושה את זה לפעמים.

עכשיו אני חושבת שחלק מהעומס זה שהרבה חברים חזרו לאחרונה למשחק ויושבים ומחכים שאתן להם הסבר על הסקילים אחרי ה BB ועל כל עיניין הפוטנציאל..... היו המון שינויים והשאלות בהתאם.... אוף. יש איזו יונה שעובדת קשה לעשות קן על הגג שלי והיא עושה מלא רעש.... הולכת לגרש אותה מכאן.

Hasselblad

New member
את חייבת להבין שאף אחד מהם

לא חייב את עזרתך ויכול להסתדר לבד! הם יודעים לקרוא ותאמיני לי שאם הם רק רוצים הם ימצאו את כל המידע ברשת. אם כל כך קשה לך במשחק כנראה שאת לא עושה את זה מספיק!

למעלה