ה"י 16.5

xFade

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעידן,שרון

בילד לריינג'ר פליז?

צ ל י ל 8

New member
BOWMASTER GUIDE

http://www.southperry.net/showthread.php?t=29781 זה מדריך מעולה , מפורט ומנומק היטב. בעיקרון, אני הייתי שמה נקודה אחת בסטרייף ברמה 70 בשביל הכיף, ואז הולכת לפי המדריך הזה כשיש למקסס קודם גשם (וצריך בשבילו MORTAL BLOW אם אני לא טועה, שאגב זה סקיל מדהים!) ואחר גשם את האינפרנו. בסטרייף את לא תשתמשי בכלל כי את הולכת להתאמן רק על מובים עד רמה 120. ג'סטרס מרמה שיש בה קצת נקודות בגשם וזה טס שם נפלא. גשם פוגע ב-10 מפלצות בבת אחת גם במדפים נמוכים מהיכן שאת עומדת (למה, למה לא גם למעלה כמו כל הסקילים שיש לאחרים בעבודה רביעית
)והוא ממש חזק. האינפרנו פוגע במפלצות לרוחב בלבד והוא נהדר על מפלצות חלשות לאש. כל שאלה, את מוזמנת לשאול
כמו שאת רואה, אני אוהבת לדסקס ולדבר על קשתים

Hasselblad

New member
היום שמתי לב למשהו מצחיק - מיכאל שים ../images/Emo23.gif

שמתם
שכשלובשים את הכובע של היומוהלדת של המייפל מהקאש שופ הסיפרה 6 הפוכה?

91.../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

עברו לי ממש מהר 2 הרמות האלו! פארטי עם ספיר ויקיר :) וסיימתי למקסס ספל בוסטר ועכשיו אני ממקססת ט'אנדר ספיר! D:

צ ל י ל 8

New member
כדאי לי להחליף את הקשת VIP שלי?

אני רוצה משהו יותר טוב ממנה. להזכירכם היא 133+21 2 שורות. לא שווה אפילו להתעסק איתה עם פוטנציאל כי הבסיס שלה של 133 אטק הוא די דפוק וכבר עשו עליה אפילו את 2 הסלוטים האחרונים. אני רוצה משהו שיש בבסיס שלו משהו כמו 140+ אטק לפחות ושיש לו פוטנציאל, לא משנה לי אפילו איזהף, אני כבר אעשה את עבודת הקוביות
מה דעתכם? בכמה אני יכולה למכור את שלי ובכמה אני יכולה לקנות את מה שאני רוצה? או DARK NISROCK או DRAGON SHINER שאותו אפשר לעשות בסקיל מייקר, אבל עם חפצים די נדירים ואני מעדיפה משהו שאחר כך אוכל למכור ולא לעשות ריברס. יש עצות?

צ ל י ל 8

New member
תראו איזו XBOW מדהימה....

Dark Neschere Speed +11, KB +62, ATK 142, 0 slots left Vicious Hammer used twice Clean/average Requires level 100, STR 100, DEX 270 PotentialUnique, 3 Lines, Boss Damage 30%, ATK +6% Selling PriceAsking Price Start: 1,999,999,999 אם היא רק היתה קשת רגילה........

את יודעת שפעם מצאתי

DARK NISROCK עם 100 ATT נקי ! זה עם ה ATT הכי גבוה שאפשר לקשת הזו - 5 ATT מעל הממוצע. מכרתי במעט מדי כסף לדעתי..... אני הייתי הולכת על זו. ראיתי כבר אנשים שעשו קשת מהסוג הזה עם ATT מאד גבוה. ואין ספק שפוטנציאל יוסיף לך המון. את יכולה גם קשת לדרגה 110 ....אני חושבת שסוג הקשת לא חשוב. מה שחשוב זה איזה קשת הכי טובה תמצאי בשוק..... ולגבי כמה את יכולה למכור את שלך? זה פונקציה של כמה סבלנות יש לך, איזה מקום בשוק את מוצאת וכמה את צריכה את הכסף מהר. את יכולה לשים מחיר גבוהה לכתוב על החנות OFFER ולראות מה מציאים לך. שימי מחיר שאינו הגיוני בעליל רק כדי לראות הצעות.

MoneyKipper

New member
אולי אני לא הבנתי משהו?

הקשת שלך לפי מה שאמרת זה 133+21 = 154 לא? למה את רוצה לקנות אחת אחרת עם 145? לגבי הפוטנציאל יש את הקוביות החדשות האלה הפרימיום שיכולות להוסיף שורות ( אני כבר הוספתי לCLAW ולנעליים שלי) ובגלל שהקשת שלך היא VIP ( מעל רמה 120) היא תקבל פוטנציאל יותר טוב מקשת לרמה 100... ככה שגם ככה זה שווה וכמו שכבר אמרו פה DARK NISROCK המקסימלי זה מתחיל מ100ATT + 45 = 145 אז עדיף את שלך ;) שלא לדבר על זה שאת יכולה להוריד לאט את הבייס STR שלך כדי להעלות לDEX לאט לאט ( VIP XBOW לא דורש STR ) ואם ב+21 את מתכוונות למה שיש בפוטנציאל אז תחשבי על מה שרשמתי שורה מעל
כי בכל זאת יהיה פוטנציאל הרבה יותר טוב =] ופחות STR

תוספת / תיקון

בכאוס פאטץ' מחלישים את הפוטנציאל של חפצי ה VIP.
אני לא יודעת , ואף אחד עדיין לא יודע, אם מחלישים רק פוטנציאל חדש או שיורידו גם את הפוטנציאלים הקיימים.... בנוסף - כל חפץ מדרגה 71 - 120 מקבל אותם סטטים בפוטנציאל. אני מניחה שהיא רוצה קשת עם ATT של 14X וגם שורות של פוטנציאל שיתנו לה בונוס של ATT או DAMAGE או התקפה נוספת על בוסים.

צ ל י ל 8

New member
הבנת בדיוק את כוונתי ../images/Emo127.gif

אם אני אשחק עם קוביות, הקשת עלולה להיות לא שווה בעליל כי היא רק 133 אטק.

Hasselblad

New member
לדעתי...

כרגע אני מציעה לך לחכות. אם אני זוכרת נכון בכאוס מגיעים חפצים לרמה 140 מה שאומר שהמון אנשים יחליפו את הנשק שלהם ויש מצב שנשקים טובים ימכרו יחסית בזול יותר. אני כרגע הייתי מנסה אולי לשדרג חפצים אחרים ולחכות עם הקשת.. כמובן שלא בטוח שאני צודקת.

MoneyKipper

New member
לא מסכים

נכון בכאוס פאטץ יוצאים נשקים לרמה 140 אבל זה רק אומר שהנשק שלה יהיה שווה פחות... היום הנשקים של הVIP עולים ים כסף כי הם הכי חזקים שיש אבל בגלל ששלה זה רק 133 ( לפי מה שהבנתי וזה קצת לVIP) הוא עולה היום יותר בגלל הפוטנציאל של החפצים האלה אחרי הכאוס אומרים שהוא ירד אז הנשק יהיה שווה פחות אבל הנשקים לרמה 100 ישארו אותו דבר כי הפוטנציאל ישאר אותו דבר והם גם אז ישארו לא הנשק הכי חזק שיש ויש 40 רמות בין הנשק הזה לחדשים אז אנשים עדין ירצו לקנות כאלה ולהשקיע הרבה עליהם וכמו שאת אמרת זה די ניחוש של מה יקרה... זה לא מחייב

צ ל י ל 8

New member
הנשקים לרמה 140 יהיו עם דרישה לסטאט

נוסף? כלומר, קשת לרמה 140 תמצטרך STR? אם כן, ה-VIP יהיו עדיין ההעדפה הגדולה, אם לא... זה באמת יהיה בעייתי.

Hasselblad

New member
כן ולא...

ברמות הממש גבוהות דרישה לסטט כמעט ולא משנה בגלל שלרוב האנשים יש מלא סטטים מציוד פוטנציאל. אני מעולם לא הייתי דקסלסית והיום עם הפוטנציאל אני יכולה להיות הכי דקסלס שאפשר ולהוריד את הדקס שלי למינימום שאפשר! 35דקס ואני יכולה ללבוש את הציוד לרמה הכי גבוהה בלי בעיה. יתכן שעדיין יעדיפו ציוד שלא דורש סטט אבל זה לא יהיה הפרש כזה גדול רק בגלל זה.

למעלה