ה"י 16.2

Don Nirtin

New member
ה"י 16.2../images/Emo87.gif

הביצה המפגרת יצאה לי מהINV. עכשיו רק שהמחרוזת הזונה תצא :<. לבל 84. OH YEA. עכשיו 4.3 M טו נקסט לבל. בתמונה- רותם
חואן בעלה
שהיה שם. רק בתמונה לא רואים אותו ממש. הוא שם בצד... והויקינגים שממש אבל ממששששששששש נמאס לי מהם.

deisy

New member
../images/Emo6.gifמזל טוב ניר

חכה חכה עוד יגיעו הימים שתהרוג אותה בלי למצמץ
שמחה שה 90 שלך כבר קרוב

D amaged R oses

New member
כפרה על הסקסי הזה שלי

אין עליוווווווווו
אני והבעל 20% כל אחד, אני ב41% אני מרגישה כמו איזה אחת רמה 500, שכל אחוז שעולה לה היא ממש מאושרת XD מחכה ל85 כי אז יגיע KAGE , שאני משתוקקת מרמה 5 אליו, וגם קווסטים שחבר שלי מחכה שאני אבוא איתו אליהם וניר מזל טוב, היה מאוד כייף XD

Guid

New member
מזל``ט! /tapuzforum/images/emo13.gif

את גם מטיסה את הרמות במהירות של מזל``ט!! /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
היה קשה היום...

עם הבראולר- עד שמצאתי פארטי להיות איתו בקארניבל, ועד שנכנסנו, התנתק לי מהמשחק בדקה האחרונה... עברתי להאנטר, מייז עד שיצאה הנשמה והפארטי התפרק. אז ירדתי לחסל כרונוס ופתאום שמתי לב שיש להם אחלה EXP!! אחרי 20 דקות נגמר הדאבל, שמסתבר שהיה... עוד חלום שירד לטמיון, ועוד דאבל שהלך קיבינימאט...

IceFairy

New member
יצא לך להיות עם ההאנטר ב-CPQ?

יש לי האנטרית שממש אהבתי בהתחלה, אבל, (ואני יודעת שברמות הנמוכות 30-37 מתים המון ב-CPQ, אבל גם זוכרת שאחרי הרמה הזו די מתחזקים) זנחתי אותה ברמה 38 רק מהסיבה שקשה מאד לתקוף מובים מקרוב או בכלל, קשה לתקוף מפלצות מקרוב, די התאכזבתי כי באמת רציתי להשקיע בה אבל מהסיבה הנ"ל ממש קשה לי, יש איזושהי רמה שהם כן מתחזקים ב-CPQ? שהם כן יכולים להשתלט על המפלצות מקרוב?

Guid

New member
לא, לצערי...

תקיפה מקרוב אף פעם לא תהיה קלה, גם למרות שיש את הסקיל pkb שאמור לעזור בלהדוף מפלצות. אבל זה כל הקטע בהאנטר, אני חושב~ ברמות 40+ הדמג` שלי על המפלצות השתפר פלאות וזה גרם לי להרוג בקצב מהיר יותר, אבל עדיין רק מרחוק. במקרים כאלו הסקיל bomb arrow הוא מאוד שימושי בגלל השיתוק שהוא עושה למפלצות. זה נותן יותר זמן לתקוף לפני שהן מתקרבות...

Guid

New member
כשאני אומר ``לא, לצערי`` זה כתגובה

על ששאלת אם אפשר לתקוף מקרוב. אבל כן, הייתי בCPQ עם ההאנטר~

IceFairy

New member
מתסכל, מצד אחד אני מאד רוצה לאמן אותה, מצד

שני קשה להרוג מפלצות מקרוב, נכון, יצא לי להשתמש בBOMB ARROW, אבל המפלצות ב-CPQ רצות לכיווני מהר מדיי כדי שהסקיל הזה בכלל יהיה אפקטיבי.

Guid

New member
חכי, ברמות הבאות יהיה לך דמג` טוב

יותר. חשוב שתשימי דגש על למקסס את המאסטרי, את הבומב, ואת הבוסטר, לפי הסדר הנ``ל~ זה יעזור לך. D:

IceFairy

New member
אם אני זוכרת נכון, המאסטרי ממוקסס כבר ושמתי

כמה נקודות על הבוסטר, אני עובדת עפ"י מדריך באמת מעולה בהידן סטריט, תודה, נראה, אולי יום אחד באמת יהיה לי הרצון להמשיך איתה, בינתיים קצת קשה לי עם דמות חלשה, נכון לנקודה ולרמה שהיא נמצאת.

Guid

New member
יש לך הירו ובישופ, זה מובן למה

האנטרית קטנה לא מושכת אותך~ /tapuzforum/images/emo6.gif אבל אני מצטער בשבילך, כי אני פשוט מאוהב בהאנטר שלי! /tapuzforum/images/emo99.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

IceFairy

New member
הממ, אני מאד אוהבת את ההירו זה נכון..

דוקא ההאנטרית כן משכה אותי, כי משום מה אני אוהבת דמויות שפיסית לא מתקרבות למפלצות (לכן בהתחלה בחרתי את הבישופ) ואם כבר אני מעדיפה להתקרב למפלצת אז עדיף שהדמות תהיה חזקה כדי שהיא תוכל להרוג אותן מהר לפני שהן יגרמו לי נזק (לכן בחרתי את ההירו). כשראיתי את ההתקפה של ההאנטרים בעבודה רביעית (מאיה באחת החתונות חח) ממש התלהבתי, הגשם הזה של החיצים פשוט מיוחד, הבעיה היא באמת לנסות להתגבר איכשהו על הקשיים של הרמות הנמוכות וחוסר יכולת התמודדות מול מפלצות בטווח קצר.

D amaged R oses

New member
אין שרשור חדש, או משהו... אז

הדאבל התחיל לי 40דק' מאוחר יותר, עד שהגעתי ללודי אם לא הייתי מפסידה אותן הייתי עולה רמה
80+% [רשום בתמונה XD] צבע חדש לשיער
וחולצה חדשה סופסוף אני מרגישה מאוהבת בה, ולא בערך מרוצה.

למעלה