ה"י 16/12

One Minute

New member
אני מתחיל עם המוטיבציה לרמה 77 ../images/Emo9.gif

אני חורש מובים בזיפאנגו על המלפפונים.. ארג מעצבן, רמה 130 פריסט שחשה ת'צמע באה ועושה לי KS כי באלה.. בקיצור הספקתי לקרוא לה Bish והיא הפסיקה.
יש לי עוד 6 לבלים ו50%... נראה מה יהיה

לודי מייז זה סקסי.../images/Emo87.gif

חזרתי סופסוף להתפקד שם בלודי מייז. ובא לי רמה 57 פתאום.

miss_t

New member
ניר, עשיתי בסופ"ש והתאכזבתי

נראה לי דווקא ששווה לחזור לאורביס PQ(ברמה 71 אני אתגעגע!) פשוט בלודי מאז היו מלא רמות נמוכות והיינו 6 חברי פארטי וזה הלך נורא לאט. צריך 3 חברי קבוצה טובה סין/דיט ופייטר/ספירמן וקלריק בשביל להריץ את זה מהר.

מותק../images/Emo87.gif

עוד לא ראית את הפוטנציאל של הפיקיו הזה. חבל. ולעניינו- גם קוסמי קרח וברקים יהיו מועילים בפיקיו שכזה שכן הם מקפיאים את השורים המרושעים והאכזריים

One Minute

New member
בלי המוב האנטרים יותר מועילים../images/Emo3.gif

כשיהיה לך אייס סטרייק אתה בהחלט תהיה מועיל לפארטי..
גם סלואו עוזר.

miss_t

New member
אוקיי, אז אני אנסח את זה קצת שונה

כנראה שהייתי בפארטי מאוד גרועים איטיים וחלשים מה שדי עיצבן כי הPQ הזה אמור לרוץ. וכן, צודק גם קוסמי קרח מועילים שם
לסופ"ש נעשה חוייה מתקנת? (נזמין גם את אנה שתעשה לו הייסט
)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמה הייתם עושים בלעדיי

ובלי ההייסט שלי?:p חחחח קיצר, LMPQ זה אחלה PQ ןעם את בפארטי טובה, את אמורה לסיים כל PQ בבערך דקה עד דקה וחצי אם נכנסתם לחדר שהוא סוף העולם. קיצר קבענו לחוויה מתקנת?=]

One Minute

New member
התאכזבת ממייז? ../images/Emo12.gif. הוא הדבר הכי טוב שקרה

לרמות האלה, לדעתי.
[מדבר אחד שבלי להתאמץ עלה את רמות 67-70 ובקרוב 71 בלי להתאמץ במייז. ^^~]

l a h a v100

New member
בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעחס

סיימתי את הקווסט של הcrackerim והמפגר נתן לי רק שני שיקויים מעפנים שאי אפשר לשים בטרייד, והאהבל חושב שאני יעשה את המשימה הזאת שוב. חע חע חע.. אהה.. והשגתי 100 מתנות, הבאתי אותן לNPC וקיבלתי קקטוס כזה
שמוסיף 100 HP. ויש לו 54 ATT אני רוצה להשיג עוד 100 והפעם לקחת את העץ חג מולד XP יש לי כבר בערך 10... וזייהו בזבזתי מלאא תרופות בשביל הקווסט של הקרקרים המסריחים האלה וכשראיתי מה הוא הביא לי רציתי להרוג משיהו D: לאנורא

l a h a v100

New member
אני קוסם קרח ברקים

ובקרנינג יש כאלה עטלפים... פורטל אחרי הסליימים הכחולים. אז אני מחסל אותם בקבוצות עם ברקים D: הם חוזרים מהר והם גם מפילים מלא מתנות אז אני ממליץ XP והמשימה הזו לא שווה את המאמץ... תשקיעי בקווסט של המתנות זה נותן פרסים חביבים ^^

Londonx3

New member
אבל הם לא נופלים לי=[ חח

זה נכון שהמתנות נופלות רק מהירוקים האלה? (מה השם שלהם? חח^^) כי הרגתי מלא ויצאו לי כמה שבכלל לא לרמה שלי.. אני קלריקית רמה 30.. איזה מפלצות כדי לי להרוג?? ותודה

l a h a v100

New member
הממ.. אין לי מושג האמת

אני משיג הרבה מתנות ומעביר אותן לנוב שלי ברמה 24 ועושה איתו את המשימה זה הרבה יותר קל.

למעלה