ה"י 16/12

XshironetX

New member
חזרתי למייפל =]

ויש לי שאלה- איך אני יכולה להשיג כובע אדום של חג המולד? השגתי רק סגול

אי אפשר להשיג עוד..

זה משימה אחת, השגת את הכובע הסגול את לא יכולה להשיג את הכובע האדום. במידה ואת במשתמש אחר ורוצה להשיג- את צריכה ללכת לסנטה החתולה בעיר של חג המולד. בהצלחה!

miss_t

New member
את יכולה בMule

הכובע לא נעלם והמשימה זמינה מרמה 10 אאל"ט

miss_t

New member
לא בדקתי, אבל דווקא נראה לי שכן

אבל אם מישהו בדק ואומר שלא, אז כנראה שזה כך. חשבתי שאולי זה יעזור. פשוט תעשי ככה- לכי עם הדמות שיש לך כובע איתה ותראי אם את יכולה להכניס את זה לstorge אם כן - תוכלי לעשות כובע עם המיול. בהצלחה

XshironetX

New member
ניסיתי ולא הצלחתי

אבל תודה בכל זאת

One Minute

New member
בשביל כאלו אטאק לא צריך להגיש לבאסיל. ../images/Emo3.gif

האטאק הבסיסי של הכפפות הללו הוא 5. יש 5 סלוטים. עם 5 סלוטים אפשר להכין 10 אטאק וורק גלובס בעוד 5 מיל. 11 אטאק וורק גלובס יוכלו לעלות כ-35 מיל.

miss_t

New member
כן הבנתי, אבל השאלה אם כפפה כזו קיימת

וניתנת לייצור, כאילו 11 ATK זה לא נדיר? (טוב, למען ההבהרה אני פחות מבינה בכפפות ATK כי אני בעיקר קוסמת)

בכפפות רגילות זה נדיר מאד+

אבל הכפפה שיש לו כבר הייתה עם 5אטק קשקנו אותה(אז זה כמו 6 אטק שאת זה קל לימצוא)

blink282

New member
לא דווקא מצאתי שתי וורק גלוב רגילות

11 ATT והעדפתי סטרוםקסטר כי זה יותר יפה ויותר זול למה וררק גלוב קשה לעשות 10 אז 11 עולה יותר

One Minute

New member
אני משער שאחרי כל הדברים נגמר לך הכסף

אני ממליץ לך עכשיו לעשות 50 מיל שיהיו לך ליתר ביטחון. ואם אפשר, לעשות עוד 20 מיל למיול לא יזיק, צריך לשמור על יציבות כלכלית כי אפשר לקרוס. [כמו למשל, להיות עם 10 מיל ולרדת ל2.. ]

blink282

New member
כן אחרי הכל היום ירדתי ל 3 מיל אבל כבר התחלתי

לעשות מחדש יש לי מייפל שילד קלין קלאו אטק 60% שילד לאק 70% שיפרתי גלימה יקארוס עם חבר בשביל הצחוקים ויצא שעבר לי 30% קאפ דקס ויש לי סקראב 2 מעל הממוצע אני חוזר לעצמי לאט לאט אם ילך לי טוב תוך שבוע יש לי 100מיל

למעלה