ה"י 16.11

yonVata

New member
הו...

חיפשתי את הכובע הזה מליון שנה בפרימרקט.. אשמח לקבל אותו :))

yonVata

New member
אני אתחבר הערב...

לעובדה שאני עוד לילה בבסיס... אני אתחבר בסופש... :)

yonVata

New member
בבסיס...

הייתם זוכים לתגובה ``תתחבר לי``... מזל שאנחנו לא בבסיס הא? :p

ושוב עליתי רמה, והפעם ללבל 26.

המשימה בעיר הפיראטים של הבחור שמחפש את משקפיו, העניקה לי את הנק' הדרושות כדי לעלות לבל. ואז גליתי דבר מפתיע, גליתי ששכחתי להישתמש בחמשת הנק' מהלבל הקודם.
כנראה, שמרוב שהתלהבתי שאני יכול להחליף את הציוד הישן בחדש, שכחתי לגמרי מהנק'.

btekx

New member
כן כזה קורה לי כמה פעמים עם פיראט חשמל...

כן כזה קורה לי כמה פעמים ששכחתי לשים נק' לפיראט חשמל...

yonVata

New member
כי...

במקרה חברה שלי מחפשת ילדים צעירים לחפותה (וואו זה נשמע כלכך רע...) בקיצור אם אין לך היא תשמח להוסיף אותך :)

התכוונת במייפל?

כי לא, ואני לא ממש מעוניין, אני אוהב להיות לבדי, זה עוד אחת הסיבות לבחרית לוחם כדמות שלי... "הלוחם הבודד".

deisy

New member
זה לא סותר

ברגע שיש לך משפחה זה לא כובל אותך לשחק איתם... אתה יכול להמשיך להיות הלוחם הבודד שאתה אוהב להיות, רק שתוכל לקבל נקודות REP ולתת נקודות REP שיכולות לעזור לך להתקדם במשחק...

deisy

New member
הם צריכים לפגוש אותך

ולהיות לידך כדי לצרף אותך בתור בן או אבא.. פגישה אחת קטנה ב FM תפתור את הבעיות ולשני הצדדים יהיה יותר נחמד! תהנה!!!

מצויין.

תשלחו לי מסר מתי אתם מחוברים, שנוכל לתאם את המפגש ביננו. אני לרוב פנוי בשעות הערב משמונה וחצי בערך. למרות שיצא לי לאחרונה לשחק גם בבוקר, על צהריים לצערי אני ממש לא יכול להתחייב, כי אני ממש לא יודע מה קורה איתי בזמן הזה. ( לפחות זה נכון לשבוע הקרוב )

ווינגז

New member
רמה 66

וגם השלמתי כמה קווסטים קטנים, איזה כיף איציק, תודה על העזרה היום, חסכת לי הרבה נסיעות
אה, והחלק הכי כיף של היום - עברתי דרך פריון, ואיזה ילדון ניגש אליי וביקש כסף לשיקויים. הוא ביקש ממש יפה אז עזרתי לו והוא ממש התרגש ושמח, נראה לי שהוא היה קצת בשוק, איזה כיף זה שהצלחתי לשמח מישהו שם.

למעלה