ה"י 16.11

ה"י 16.11

עליתי לי ללבל 23 עם הלוחם, לפני כחצי שעה בערך, והמשכתי עוד קצת. הגעתי ל 60% ופרשתי. כי אני בעיקר על קווסטים כרגע, אז אני מסתובב די הרבה, והלכו לי האצבעות. אז ננוח לבנתיים, נמשיך בע"ה בבוקר.

עליתי לי ללבל 25.

כלומר, עליתי בשתי רמות, אחרי שעתיים וחצי משחק. ( קווסטים לוקחים קצת זמן, אך זה משתלם בסוף ) וסוף סוף יכולתי ללבוש את הציוד ללבל 25. ללבל 30 נראה לי שאני אלך על תלבושת אחידה. ( כלומר, חליפת לוחם שזה כמו חליפת נינג'ה/סמוראי, משהו כזה. במקום לקנות כל פרט בנפרד, זה גם חוסך לי קצת כסף, לא הרבה אבל חוסך )

../images/Emo49.gif יעקב../images/Emo24.gif

ותעלה לכאן תמונה אחרי שתחליף בגדים

כבר החלפתי ממזמן

אך יש לי בעיה בלעלות תמונות, זה תמיד כותב לי שיש לי תקלה ושכדאי שאנסה יותר מאוחר. אני אנסה שוב עוד מעט.

פייטר.

אני אוהב להילחם בחרבות הגדולות שמצריכים שימוש בשני הידיים. ותמיד העדפתי פייטר על ספירמן, לא יודע למה. ותודה !

לבנדר א

New member
מ40% ל55%

השלמתי את הקווסט הנותר במלזיה, על כל ארבעת שלביו... אח"כ התאמנתי קצת בmr. anchor. מי מוכן להיות הג'וניור שלי? גם אני רוצה דאבלים בחינם!
יש לי כל מני דרופים של בגדים לחלק, אם מישהו מעוניין.

Guid

New member
יש לך אוברול לקשת לרמה 80? D:

ואני עוד צריך לקנות ממך את הסקרול! P: יש מצב שאת תהיי מחוברת היום בשעות הערב המאוחרות?

לבנדר א

New member
יש לי לרמה 70 לקשתית, הולך? ../images/Emo3.gif

בהחלט יש מצב. מה זה בשבילך ערב מאוחר?

Guid

New member
לא ממש עוזר לי... P:

ערב מאוחר זה בערך עשר וחצי\רבע לאחת עשרה~ זו השעה שבה אני חוזר מהקורס. עד אז אני לא אוכל להיכנס, לצערי...

yonVata

New member
אולי יש לך...

שטויות לקוסם?... למרות שיש לי חלק מהציוד שאני צריך עד איזה רמה 80 :)

לבנדר א

New member
אז למי מכם לתת? :(

יונתן ביקש קודם, אבל אם הוא יגיד שהוא מוותר אני אתן לך.

למעלה