ה"י 16/10/10

Annnnnn15

New member
5+ בהכל ../images/Emo67.gif

וHP MP אם אני זוכרת נכון, ודווקא אהבתי אותו הוא חמוד

ווינגז

New member
מזל טוב!

מישהו זוכר איך שיחקנו בלי הדאבלים של המשפחה פעם? אני מנסה לדמיין את זה עכשיו וקשה לי. לא, רגע, מישהו זוכר איך זה לשחק?

מ י ל ר

New member
LVL 138

רק עוד רמה אני ממקסס את הבליזרד, אני לא יכול לחכות לזה כבר.

GינGית

New member
אני כבר 3 ימים לא משחקת ../images/Emo46.gif ניר ביקשתי הדבקה

קלה, ולא ליפול לקרשים!!! משהו שאפשר להנות ממנו ומה בסוף, מוקד, צילומים, אנטיביוטיקה, חוסר שינה וחוסר משחק הצילו אני צריכה פינוקים

מצטערת לשמוע../images/Emo201.gif

תרגישי טוב מיקי
בזמן האחרון חצי מהאנשים שאני מכירה חולים, האמת שאני לא יודעת איך אני לא נדבקתי עד עכשיו
טפו טפו טפו

ווינגז

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב!

לפעמים הגוף מסמן ככה שפשוט צריך לעצור ולקחת הפסקה מהחיים.

מסכימה

כנראה הגוף אותת לך שאת זקוקה למנוחה. ואחרי האנטיביוטיקה ... אני מבינה שהרופא רשם לך לראות את DODO לביקורת...
העיקר שאת כבר מחלימה.
עוד כמה ימים והייתי מביאה לך מרק עוף .... מצאתי אתמול חצאית שחורה ללוחמת עם 3 שורות. היום מישהו מהגילדה שלי קנה אותה ב 85 מיליון. וזה אחרי שהוא הציע 100 מיליון עליה אבל היה לי לא נעים אז עשיתי הנחה....
אז אם את מוצאת כזו....

GינGית

New member
יום חמישי התקשרתי לאמא שלי ואמרתי לה

שאני צריכה פינוק אז היא אמרה מה? מרק עוף? יום שישי הם הביאו לי מרק עוף ולקחו את הפשוש שלי שישן אצלם ואני ישנתי כל השישי ורוב השבת עד כדי כך שהכל כואב לי כשאני שוכבת, בחיי אבל עכשיו נוספו לי שילשולים מהאנטיביוטיקה לכל החגיגה רק שתבינו כמה שאני חולה ... אני לא מעשנת כבר 3 ימים

Don Nirtin

New member
זה בא בהזמנה? ../images/Emo12.gif../images/Emo267.gif

תיכף תבקשי גם מדיום רייר ווול דאן
........ תרגישי טוב מיקי

GינGית

New member
תראה .....

אם גרמת לי להדבק דרך האינטרנט אז גם את המינון של המחלה את יכול לקבוע
לא?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|יאי..D:

שיחקתי לתטמי עם הבאנדיטית וכשהחלטתי לצאת קיבלתי שוב את התמנה הזאת מנקסון. קיבלתי A-LIFE. זה מאפשר לפתוח דמות ברמה 30..:) אז מכיוון שהתנסיתי בכל עבודה אפשרית ברמה 30 חוץ מקשתים החלטתי לפתוח קשתית. בינתיים היא ברמה 33 וחוויית המשחק עם קשת, תקיפה מרחוק, ועוד כל מיני דברים שמאפיינים את העבודה כל כך שונה מהבאנדיטית..X3 אז בינתיים אני נחה עם הקשתית שלי בטירת הפטריות, עובדת על להגיע לרמות גבוהות יותר... בבאנדיטית השגתי חגורה כחולה תודות לליאת..
וניסיתי למצא ביגפוט אבל זה לא הלך. אני אנסה ללכת להתאמן בטייפונס שוב מתישהו השבוע, נראה מה יצא מזה..@.@" וצריך להתחיל לחרוש על APQ, אני במאזן כסף שלילי..XD מה עושים כשחצי מהסקילים שלך מבוססים על בזבוז כסף, חוץ מלשדוד בנק?

miss_t

New member
../images/Emo13.gif

היה כיף
התקמתי עוד בדוגו. חסרים לי 1.5K לשחורה לפי מה שמהNPC אמר.

למעלה