ה"י 15/9/10

שריתושי

New member
ה"י 15/9/10

ההאנטרית שלי.... היא בכלל... ריינג'רית עכשיו
יאי
רמה 70. ואני מאוהבת בסטרייף הזה. רק מה.. אי אפשר להתאמן של שום מפלצות. רבאק, הכל מלא חייזרים. אי אפשר לעשות משימות. מתי לשם השם נגמר הפאץ' הזה מישהו יודע?

yonVata

New member
הפאצ' אמור להגמר שבוע הבא, או זה שאחריו...

והמון מזל טוב!
נו, הצלחת לענות על כל השאלות בפעם הראשונה? איך היה הבוס של העבודה שלך? ספרי ספרי ספרי!

שריתושי

New member
../images/Emo13.gif תודה

הצלחתי לענות על כל השאלות בפעם הראשונה כי הדפסתי שאלות ותשובות מכל האתרים שרק מצאתי
וכל השאלות היו שם
רק שכמו טמבלית שכחתי לדבר עם הNPC מהעבודה השלישית לפני שהלכתי לאבן, אז הייתי צריכה ללכת שוב את כל הדרך עד האבן ומתתי פעם אחת... בררר... היטים האלה עם הפינגווין עליהם עושים כ"כ הרבה נזק.. הבוס(ית) לא היתה קשה כ"כ... היה כיף. כ"כ התרגשתי.....
ואני שמחה.

לבנדר א

New member
סחטיין על המעבר החלק.

אני הייתי צריכה 3 (אאל"ט) קריסטלים כי כל פעם פישלתי במשהו...

deisy

New member
הופה הופה! ../images/Emo49.gif

איך הבלעת כזו הודעה בכותרת של "שרשור ה"י" ?
על זה צריך הודעה חדשה!!! רק עכשיו ראיתי.. מזל טוב!!! עכשיו מתחיל הכיף של הסקילים החדשים! והמטרה הבאה - 120!

Guid

New member
מזל טוב שרית!!!! ../images/Emo9.gif

יאה, איזה כיף זה להגיע לעבודה שלישית! סטרייף זה סקיל אגדי!!! החיים שלך כקשתית הולכים להשתנות מקצה לקצה בזכותו...
ועוד כמה רמות יהיה לך גם גשם חיצים... וואי, איך אני זוכר את ההתרגשות של תחילת העבודה השלישית...
ונו, ספרי איך היה! השאלות היו קלות? הסתדרת איתן?

שריתושי

New member
../images/Emo51.gif

כן זה סקיל מדהים. עכשיו אני הרבה יותר חזקה גם בזכות הקשת שלי עם 100 אטק. הבעיה היא שאני לא יכולה להשוויץ בסקיל הזה בCPQ2
אי אפשר להשתמש בו שם. ואין לי ברירה אחרת, אלא להיות בפיקיו עד שייגמר הפאץ.

Annnnnn15

New member
הוווו מזל טוב!! ../images/Emo8.gif

זה כזה כיף להגיע לעבודה שלישית

Hasselblad

New member
מזל טוב שרית!!!

איזה כיף! ממש שמחה בשבילך! עבודה שלישית זה תענוג!!! הכי כיף זה סקילים חדשים ואז לנסות מקומות חדשים! ובכלל כל הרמות הראשונות בעבודה חדשה זה כיף כיף כיף! כל פעם פותחים סקיל חדש וזה נותן מלא מוטיבציה!

למעלה