ה"י 15.4 לא שיחקתי בכלל O.o
ת תות בננה2 New member 15/4/09 #2 סתם שאלה לידע כללי יש איזה סדר לפתחת שרשורי ה"י או שמי שרוצה פותח - העיקר שלא יהיה יותר מאחד ביום..?
D Don Nirtin New member 15/4/09 #3 מי שרוצה../images/Emo87.gif בתנאי שזה לא יהיה בהבדל של יום. אבל נראה לי שבגלל שהשרשור הקודם עמוס...
D Don Nirtin New member 15/4/09 #5 וואווווו, מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif אבל איך הצלחת להרחיק ממך את האידיוטים הכחולים בצד?
וואווווו, מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif אבל איך הצלחת להרחיק ממך את האידיוטים הכחולים בצד?
D D amaged R oses New member 15/4/09 #8 מלכה../images/Emo47.gif משום מה קראתי את זה מנו או שחשבתי על המנו ואני כזה איריס אין עלייך אבל סחטיין
מלכה../images/Emo47.gif משום מה קראתי את זה מנו או שחשבתי על המנו ואני כזה איריס אין עלייך אבל סחטיין
I icy woman New member 15/4/09 #10 תודה../images/Emo140.gif אבל בזה לא הסתיים היום. הלכתי עם אחיותי לפאפ. רק מה? האיפריט האידיוט שלי הסתיר את כולנו...(וגם ככה הוא לא עזר משהו..)
תודה../images/Emo140.gif אבל בזה לא הסתיים היום. הלכתי עם אחיותי לפאפ. רק מה? האיפריט האידיוט שלי הסתיר את כולנו...(וגם ככה הוא לא עזר משהו..)
I icy woman New member 15/4/09 #16 ../images/Emo4.gif האמת שלא יצאו דרופים כמעט. חוץ ממאסרי בוק של אינפיניטי וסרטיפיקייט לגלית והמון שיקויים...
../images/Emo4.gif האמת שלא יצאו דרופים כמעט. חוץ ממאסרי בוק של אינפיניטי וסרטיפיקייט לגלית והמון שיקויים...
M miss_t New member 15/4/09 #12 so cool! איך היה? כמה זמן לקח לך? מתת באמצע? ומה עם דרופים?! משהו שווה?
I icy woman New member 15/4/09 #14 למות? כן, מתתי פעם אחת- בהתחלה. לקח לי משהו כמו 6 דקות להרוג אותו. וסליחה- יצאו חרא של דרופים (בשני המנונים שהרגתי)- רק את הזנב שלו... והיה לי כיף שהצלחתי לבד.משהו בסגנון- WOW' עכשיו אני באמת חזקה ואז הלכתי לגריפין והוא הראה לי מאיפה משתין הדג
למות? כן, מתתי פעם אחת- בהתחלה. לקח לי משהו כמו 6 דקות להרוג אותו. וסליחה- יצאו חרא של דרופים (בשני המנונים שהרגתי)- רק את הזנב שלו... והיה לי כיף שהצלחתי לבד.משהו בסגנון- WOW' עכשיו אני באמת חזקה ואז הלכתי לגריפין והוא הראה לי מאיפה משתין הדג
נ נושיfay New member 15/4/09 #15 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאיזה מלכה../images/Emo47.gif!!!!!!!!!!! זה אדיררררר!!!..*_* הוא כזה..... גדול ומאיים.. ו...ו...ו.... ו... כתום..>_< ועשית עליו סולו!
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאיזה מלכה../images/Emo47.gif!!!!!!!!!!! זה אדיררררר!!!..*_* הוא כזה..... גדול ומאיים.. ו...ו...ו.... ו... כתום..>_< ועשית עליו סולו!
ר רועי כוכבי New member 16/4/09 #20 מזל טוב! איזה הישג יפה, הלוואי שיהיו עוד כאלה ויותר! פעם הבאה- סולו זאקום! XDDD