ה"י 15.10

ה"י 15.10

התקדמות נחמדה- עדיין רמה 19 ( אוף!!! ) , 77.09%, זה עשוי להשתנות עוד כמה שניות... 68.98. דאוווו!!! מת. נו טוב. הכל מההתחלה.

Robinho1

New member
איך אפשר למות ברמה כזאת?

בכ"מ אני רמה 36 65% היום כנראה יעלה

זה בדיוק כמו שאתה יכול למות ברמה 36 -_-

וואי איזה נוב ברמה 20 זרק במקום של HPQ חולצה לגנב לרמה 80 נראלי קוראים לה pirate shirt או משהו כזה (השחורה עם הקולר)

שאלה והתקדמות

אני רמה 29 ואני ממש רוצה כבר לעשות עבודה שניה
ולשאלה יש את הסקיל הזה שנקרא סטיל (steal)שלפי מה שהבנתי נותן אפשרות להגניב חפץ ממפלצת ובמדריך כתוב להעלות אותו מרמה 60 זה גבול מרמה 60 או הצעה מרמה 60 כי זה יכול לחסוך הרבה כסף אם אני יוכל ליגנוב ממפלצות בימקום ליקנות..... אני נורא רוצה להשתמש בסקיל הזה אבל לא יודע אם אפשר או כדי

sapir aloud555

New member
תשובה.

זאת לא ממש "גניבה." הסקיל עצמו, לדעתי, הוא יותר בשביל הShow off. למשל, אם יש מפלצת לרמה גבוהה, Gatekeeper או משהו כזה, פגע בו עם הSteal והוא יפיל את המסוס / פריט לפני שהוא נהרג. אותו דבר בכרטיסים של Pq בלודיבריום. השמועות אומרות שזה כן מעלה את ה"Drop Rate" של פגיעה במפלצת כשאתה משתמש בסקיל, אבל זה אף פעם לא הוכח. כך שלהעלות את הסקיל זו הצעה ולא יותר מזה.

sapir aloud555

New member
מה שגם.

(תוספת) עדיף להעלות את הסקיל הזה מאשר את Endure. (מה שגורם להודעה הקודמת שלי להיות חסרת תועלת במובן מסויים, אבל נעזוב את זה) נסכם ב: להעלות את Steal.

miss_t

New member
../images/Emo45.gif תמיד בPQ בלודי אמרו שיש לגנב סטיל

וקרה פעם או פעמים שלא שברנו את כל הקופסאות כך שזה די מוכח- אבל אני בעצמי לא ראיתי שיוצא מקופסא 2 כרטיסים

sapir aloud555

New member
Huh?

המדריך ממליץ להעלות מרמה 60, זה לא אומר שהמשחק מונע משחקנים להעלות את הסקיל עד רמה 60. :||

אז זה אפשרי ?

כי אם אני יגנוב ממפלצות ציוד של גנבים אני לא יצתרך ליקנות לא? אפשר להשתמש בזה גם עם דארק סייגט?

XxTherionxX

New member
היום.. ומחר... ודיי למייפל...

היום עליתי ל 70%... ואז הלכתי להרוג טאורוסמיס וספייר... וכמובן כשכמעט ההוא שעזרתי לו סיים את הקווסט של הספיריט... נהרגתי... 30% שעבדתי עליהם כל כך קשה... נשארתי עם 62% התאמנתי קצת בFOG עליתי ל 68% ומישהיא קראה לי לעזור לה בג'אמפינג קווסט וויט ויולה... קיצר.. התעיפתי.. מצאתי מלא דברים... סט של לוחמים לרמה 60 כובע ללוחמים לרמה 50 EVIL TALE נוסף... ID שחור חדש 5LUK 40 DEF סט לגנבת מכנסיים וחולצה לרמה 50 או 60 ~ לא זוכרת בצבע סגול... נראה לי של רמה 50 2 כפפות של קוסמים לרמה 80 אחד שחור אחז זהב 2 קרוסBOW לרמה 35 3 כובעים של קוסמים לרמה 15 המון GOLD ORE המון BLACK CRYSTAL וכל זה מחר הולך להמכר לחנות NPC כי לא בא לי להתעסק עם זה אפילו שיש לי חנות... אהה מצאתי גם 4 ANCIENT SCROLLS ו 60 ממתקים לפאמפקינ באסקט.. זהו כל זה מ 2 בצהריים עד 6 אחה"צ עם הפסקה של חצי שעה באמצע... מחר אולי תהייה לי שעה לשחק... ואחר כך.... הכנות הכנות הכנות לתחרות בשישי שבת..... אז שבוע מקסים לכולם... וסופ"ש מהנה... (למרות שבקושי התחיל השבוע ממחר לא יהייה לי זמן להכנס לפורום כנראה)

XxTherionxX

New member
אני כנראה באמת עייפה...

כל המשפט הראשון התבלגן לי ... טאורוסמקיס וספייר... וכשההוא שעצרתי לו עם המשימה כמעט סיים אותה.. אז נהרגתי
נראה לי שזהו
לילה טוב

US navy

New member
ואאאאאאאאוווווווווווווו

ה black ID שווה מיליונים! זה 5 LUK וממש קשה למצוא

למעלה