ה"י 15.1.08 75% הנה הסטאטים של הזאקום הלם שלי
ש שירלי317 New member 15/1/08 #3 ועוד אחד אם מישהו יכול לדווח עליהם במקומי אני ממש אשמח.. כי אין לי מושג איך ואין לי זמן בשיט
T ToryMaster New member 15/1/08 #4 לשחק יש לך זמן אבל לדווח לא?../images/Emo3.gif כשאת במשחק, ברגע שאת רואה את ההאקר באותו המסך איתך, תלחצי עליו עם המקש הימני של העכבר, ובחרי בAlert GM.
לשחק יש לך זמן אבל לדווח לא?../images/Emo3.gif כשאת במשחק, ברגע שאת רואה את ההאקר באותו המסך איתך, תלחצי עליו עם המקש הימני של העכבר, ובחרי בAlert GM.
ש שירלי317 New member 15/1/08 #8 לא ידעתי שככה מדווחים הייתי בטוחה שזה משהו דרך האתר.. טנקס, להבא.. (אגב, דברי איתי!!!)
T TblaGbla New member 16/1/08 #13 שניים לא? פעם אחד עיצבן אותי ולמרות שהוא חבר של חבר שלי הלשנתי עליו פעמים ושניהם התקבלו =\
ז זיו המגניב 2 New member 15/1/08 #5 תתחדש D:../images/Emo108.gif היום בשיעור לשון המורה רשמה "גד עזר לנו בים" וזה ממש היה נראה כמו "גד עזר לנובים" XDD
תתחדש D:../images/Emo108.gif היום בשיעור לשון המורה רשמה "גד עזר לנו בים" וזה ממש היה נראה כמו "גד עזר לנובים" XDD
C C h r i S t o f e R New member 15/1/08 #6 לבל 36 ../images/Emo168.gif ואין לי מושג איזה משימות אני צריך לעשות
ס סימסון האחד New member 17/1/08 #15 תעשה את זותי בניו ליף סיטי זו משימה קצת קשה כי מה שצריכים להרוג עושים 600+ נזק אבל זה בסדר כי הורגים אותם תוך 1-2 מכות והם איטיים מאד בלי הרבה הגנה והקנוק באק שלהם הוא 100 בקיצור הם מביאים הרבה אקס פי וגם המשימה נותנת דברים טובים
תעשה את זותי בניו ליף סיטי זו משימה קצת קשה כי מה שצריכים להרוג עושים 600+ נזק אבל זה בסדר כי הורגים אותם תוך 1-2 מכות והם איטיים מאד בלי הרבה הגנה והקנוק באק שלהם הוא 100 בקיצור הם מביאים הרבה אקס פי וגם המשימה נותנת דברים טובים
ש שירלי317 New member 18/1/08 #20 לאיזה רמה הקווסט הזה? ואולי אפשר גם את השם שלו? כי יש לי קווסט אחד חדש במסטריה.. אבל כתוב שם משהו על הביגר בן...
לאיזה רמה הקווסט הזה? ואולי אפשר גם את השם שלו? כי יש לי קווסט אחד חדש במסטריה.. אבל כתוב שם משהו על הביגר בן...
ס סימסון האחד New member 19/1/08 #21 כן... זה לרמה 36 ומתחת לביגר בן רק אחרי הפאץ כי ביינתיים ביטלו את האנפיסי שלו....
M MR Lordi New member 17/1/08 #17 ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif השותף שלי קנה גאצ'אפונים... -יש לנו 72מיל מהחפצים -56מיל בבנק ויש לנו עוד דברים למכור יהיה לנו 150מיל+
../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif השותף שלי קנה גאצ'אפונים... -יש לנו 72מיל מהחפצים -56מיל בבנק ויש לנו עוד דברים למכור יהיה לנו 150מיל+