ה"י 14.9

הטיZרית

New member
ה"י 14.9

סוף סוף רואים את ה 100 מתקרב.... רמה 97 הכרתי ישראלית.. בישוף רמה 122 או כבר יותר.... ממש נחמדה שנותנת לי ליץ' חינם בליפרי
אני אנצל את ההזמנה שלה בקרוב... בנתיים את הרמה הזו עליתי לבד
ומצאתי עוד אילבי!!!

מתקדם לאט ובטוח

קניתי 5 דקס קאפ ב- מיל (בגלל שאני לא יכול להרשות לעצמי אחת עם יותר XD) אני קונה עכשיו 2 סקרולים של 30% לבאו ו שנייםם של 60% (יש לי כבר 3 של 70%) מכאן אתם מבינים למה אין עוד כסף לבזבוז XD אבל אם הבאו תעלם\יהיה קצת מידי אטק יחסית (80 אטק נקייה) אני שומר לי 87 אטק לייתר ביטחון שקניתי ב-700K

yarden41

New member
61% עדיין רמה 42

חוסך לסקרולים (לול קניתי כמה איזה שלושה של 1INT, קצת אבל עדיין, בסדר :] ) ואני מרוויח טיפה קאש בעזרת מכירת מוצרים שנופלים ממפלצות בטרייד מרקט, ואז קונים בזה 2X EXP טיקט =]

yarden41

New member
מישהו רוצה לעזור לי להתאבד?

הבעיות של העולם הקפוא חזרו, אי אפשר לזוז אלא אם כן אתה לא עושה כלום. TT-TT ולחשוב שפאקינג קניתי קאש היום

xFade

New member
../images/Emo95.gif התגרשתי.

הייתה לי ההרגשה שלשנינו נמאס מהקשר הזה. אז וול,הגיע הזמן לסיים אותו. חוץ מזה,שחברים שלי באו אלי יום אחד ואמרו לי שהם ראו אותו כביכול בוגד בי. אבל ניחא.אני אמצא מישהו אחר. :) היה טוב וטוב שהיה. [יש מישהו מהבאדי ליסט שלי שמנסה לשכנע אותי להתחתן איתו כבר חודש.ישמצב שאני אסכים,אז תחכו להזמנה לחתונה.
] הו,79 ו20%.היימס עם הירו מדהים 3> הוא הורג אותם כלכך מהר.

D amaged R oses

New member
אז להישאר נשואים ?

ואם הבנזוג [גם בתזוג] לא מתחבר או שנמאס ויש אנשים חדשים? זה בסה"כ משחק, מה פוגע בזה?
חוצמזה שלדעתי זה באמת בזבוז של כסף :/

אפילו*

וד"א במיוחד אם השני שילם על החתונה.... אבל המ רע בלעשות APQ סתם ככה? פשט את האנשים הנחמדים תוסיפו לבאדי

IceFairy

New member
רמה 133 עם הבישופ, רמה 47 עם הספייר

וכמעט רמה 46 עם הפייג'. נעה כבר רמה 51 עם קוסמת הקרח שלה, כך שאנחנו לא יכולים לעשות CPQ איתה, מזל שיש לי עוד את הבנדיט רמה 41, כך שטל ואני משחקים נגד קבוצה מפסידה וזה ממש כיף. לבקשתכם, (שרון) הנה תמונה של הבהמוט יחד עם הדרקון האדום
הדרקון נראה כמו התינוק של הבהמוט חחח.

deisy

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo140.gif

5225 EXP
וואווו אני גם רוצה

לגבי הEXP, הניטיז עדיפים לדעתי פי כמה

הקטנים נותנים 4K והגדולים 8K. אני בכלל מעדיפה אותם על הסקלים...

IceFairy

New member
לא אוהבת את הניוטיז, מאד מאד אוהבת

את הסקליס, זה ה-מקום לבישופים ותמיד יש איזה HERO איתי שעוזר לSPAWN מעולה שלהם. אגב, הייתי לא מזמן בפארטי גם עם NL (נחמד דוקא חח
) והוא היה זריז חבל"ז.

WOW איזה DMG....

מקנאה
לגבי הדרקונים, יש לי את שניהם, כך שאני יודעת איך זה נראה
מזל טוב לרמה החדשה. אני רמה 124 עם 17%
הDMG שלי הוא 21K בסך הכל. יש לי 6 MW ו-7 GENE. כל רמה שוברת את הראש איזה סקיל להעלות. ובנימה זו - איפה מוצאים 20 MW? לא מצליחה למצוא בשום מקום. יש 20 MAPLE WARRIOR. זה אותו דבר?

IceFairy

New member
ועוד צילמתי את הדמג' הנמוך, מקסימום דמג' שלי

בסקליס זה 48K. ו..לעניין הכואב, MW20 ו-GENE30 ניתנים רק ע"י HT =\ מה שאומר, לא לפני רמה 150 וכשה-RESS ממוקסס, (נשארו לי 2 נקודות למקסוס).

איזה באסה ../images/Emo67.gif

הכוונה לספרים של הסקילים. ושוב וואוו לדמג'.. ברור שהוא יהיה גבוה יותר בסליס מאשר בניוטיז. ובכל זאת אני מתאמנת בניוטיז כי בסקליס אני מתה F5

ההתקדמות שלי היא:

קניתי סקילים לעבודה רביעית ב150ל ומכרתי ב2מיל... ופתחתי סין דקלס חדש בווינדיה הוא כבר רמה 34 עם 30% ו10מיל

למעלה