ה"י 14.4.09.. MAPEL IS BACK!

deisy

New member
מזל טוב!!

ואגב, גם את הדובים האלה הייתי מוכרת ב MTS - בחבילות של 100 הם הולכים מעולה!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטוב..D:

על כל עליות הרמה..D: LMPQ זהמעיק..>_< ובקשר לMTS.... אתמול העלתי 500 זנבות שלהשועלים לטרייד..:p היום נכנסתי ומצאתי 1K קאש..:) זה כ"כ נחמד.. הזנבות נחטפים! הדרופים מהדובים נמכרים בMTS יופי, אבל צריך לבדוק אם זה 100 ב110 או 200 ב110... לדעתי הראשון...=]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifישלי כובע זאקום!!!#@$#@%$^@$

אמג!!!..>_< אני אכתוב פרטים על הכל מאוחר יותר.... אבל הנה הכובע! במחיר רגיל מי שהיה על החשבון שלי היה נחמד, ועשה3 פעמים RELOOT והשיג לי קסדה כ"כ טובה!!!! *_* וגם אני ברמה 81 בחסות איריס שעשתה לי ליצ'! גאד האושר..X3

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

יש הבדל בדמג'. לאחושבת שהואניכר. אבל אני רואה את זה כי עליתי 2 רמות+ ZHELM אז אני רואה שינוי משמעותי בנזק שאני עושה...XD לאו דווקא בגלל הקסדה עצמה..X3 אבל עכשיו אני מריגשה מזה RPO חחחחח

deisy

New member
../images/Emo6.gifואואואואואוא מגניב!

16 אינט! מעולה!!!! ומזל טוב על ה 81
כיף כיף כיף!!

deisy

New member
../images/Emo122.gif

נו אוטומטית אני מסכלת על אינט
סורי
ועכשיו בכלל... עוד יותר טוב!
17 לאק זה מעולה!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifD:

אני צריכה לאק...:p אבל עדיין, הקסדה מעולה!!

D amaged R oses

New member
ואוווווווו אנה!!!!

ביגלל זה לא עניתלי
ספרי ספרי!!!!!!!!!!!!!! ואחלה קסדה!!!!!
תתחדשי!!!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif...X3

היה.. טוב, היה כיף לישון..XD הם עלו לי על החבשון מהסיבה הפשוטה - יש לי לאגים לאחרונה ופחדתי לקבל אחד באמצע הראן..:X זה היה מרגש באותה המידהגם אם לא הייתי על החשבון..XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

את הקבוצה מצאתי בפורום של סליפיווד. הם ביקשו 30 מיל על רגילה ו40 על VIP אני קניתי את הרגילה3= הנה האתר שלהם=] http://xtwelvezakum.tk/ לגילד קוראים XTWELVE ולפי הניסיון הם סופר אמינים=]

Hasselblad

New member
ואווו אנה

כובע זאקום מעולה!!!! פשוט מעולה!!! ואוו איך אני שמחה בשבילך!!! וכמובן מזל וטוב עם על הרמה

יווווווווווווו ../images/Emo49.gif אנהההההה../images/Emo65.gif

איזה יופיייייי, בשעה טובהההה, תהניייי

Don Nirtin

New member
וואו. אם אני אראה עוד פיירברנד אחד../images/Emo87.gif

אני אתאבד. רמה 90. עדיין. עם 60%. יאללה, עוד 40 אחוזים. מזל טוב לקים על רמה 80 המיוחלת ובהתאמה גם אנה. מזל טוב לדפנה וזוגתה שלמדו סופסוף את MTS
וכמובן שהתקדמו במשחק.... וסתם תמונה נחמדה. הייתי במאגטיה וצדתי את הבוס שם. במקרה ליאת החליטה לבוא למאגטיה לעשות קווסטים (עזבו את זה שהיא לקחה קווסט שהחזיר אותה לויקטוריה. נובית F3). אז סתם הלכנו לטייל קצת ולעשות דברים. נראה לי שהיא די נהנתה מהחברה שלי. (?)

Don Nirtin

New member
וקימרה הבוס של מאגטיה../images/Emo87.gif

זה בהיידן סטרייט מיוחד שהכניסה אליו אפשרית רק אחרי סיום כמה וכמה קווסטים. "כמה"

למעלה