ה"י 14.4.09.. MAPEL IS BACK!

../images/Emo43.gif|זבל| ארגגגג

כמו שהתחלתי להגיד- קופים זומבים. יש שם במפה שלהם מקום מעולה לעמוד בצד (משמאל) ולירות עליהם עם Arrow Bomb בכיף כמעט בלי להיפגע. הבעסה היחידה היא לעבור ביניהם כדי לאסוף את הדרופים. בשביל זה תגיעי עם סטוק של שיקויים (HP בשביל לאסוף דרופים, MP בשביל מנה).

לבנדר א

New member
עליתי ל80!

כל כך חרשתי וכל כך הייתי צריכה את זה ואמג *גאה בעצמה* ויש לי כובע חדש וברמה הבאה אני ממקססת HS ופאקינג הגיע הזמן! יוהו!

מזל טוב ../images/Emo6.gif

המון מזל טוב! כמו שאמרתי לאנה, עברת את הרמה הכי מעיקה ומעצבנת! עכשיו יהיה יותר פשוט
תתחדשי על הכובע, ותהני מהרמות ומהקווסטים
באמת הגיע הזמן
כל הכבוד על החרישה
וואלה, אני לא התחלתי ב HS, אז יש לי עוד כמה רמות עד שאמקסס אותו. כרגע אני רמה 81 עם נדמה לי 20 HS או משהו כזה. אבל זה מציק, הייתי צריכה למקסס אותו קודם.

לבנדר א

New member
אחרי שפיקששתי את הסקילים בעבודה ראשונה ושניה

אני עוקבת באדיקות אחר הבילד שתיכננתי לעצמי, ובו HS הוא הראשון שממוקסס. אחרי זה SR, נראה לי. כל כך! הרמה הזאת הייתה א-יו-מה, פשוט הייתה תקועה כמו יתד באדמה. אני שמחה שהיא מאחורי. עכשיו, hopefully, אני אתקדם בקצב יותר סביר בעזרת הHS והPQ החדש במגטיה. אני עפה לשם מיד כשאסיים בCW... אבל אלוהים יודע כמה זמן זה יקח! עשיתי בשכל כשחיכיתי לאחרי עליית רמה, כשאין לי אחוזים להפסיד. מתתי מלא פעמים ועוד אין לי מושג איך להגיע לשם! כאילו, זרג, אני חושבת שגיליתי את רוב הדרכים להסתובב במעגלים ואת רוב הפורטלים שמובילים לעצמם. או לאחותם. מה הקטע של המקום המקולל הזה?!

deisy

New member
מזל טוב קים!!

HS ממוקסס זה הכי כיף!
אני אחרי ה HS מיקססתי SR ו ER די במקביל.... ו CW באמת מבוך מעצבן, מה יש לך לחפש שם בכלל? אם את צריכה עזרה תגידי... (אבל לא בשתיים בלילה...
)

לבנדר א

New member
חחחח, אני זמינה גם בבקרים

למעשה עוד לא לגמרי הבנתי מה הER עושה, רק שזה מין המשך לINV. כרגע ממש מתחשק לי סקיל התקפי חזק יותר, ואני רואה שעם נקודה אחת בלבד הדמג' של הSR הוא בערך כמו ההיל על מפלצות זומביות. מה אני אגיד, זה מפתה, להיות מסוגלת להזיז למשהו.

deisy

New member
אני אגיד לך איפה הבעיה

סקיל התקפי זה מעולה אבל פריסט צריך סקילי הגנה טובים כי הוא דמות חלשה יותר מכל שאר הקוסמים... אני בכל רמה שמתי 2 נקודות ב SR ואחת ב ER עד שסיימתי את ה SR ואז נשאר רק ER.. ה ER הוא סקיל פסיבי וככל שתעלי בו נקודות תרגישי את ההבדל בדמג' שהמפלצות עושות לך... למשל היימס יהיה לך הרבה יותר קל עם ER ממוקסס.... אבל מצד שני בההחלט אפשר למקסס אותו אחרי ה SR ואז ללכת למפלצות חזקות קצת יותר מאוחר פשוט... ואם זה בבקרים תאותתי אני אבוא לעזור לך!

לבנדר א

New member
ההגנה של פריסט נמוכה מזו של קוסמים אחרים?

אני מתלבטת אם להעלות אחד-אחד או במקביל, though. הייתי רק פעם אחת בהימס עם איציק, לא זוכרת באיזו רמה אבל זוכרת שברחתי בריצה כי הן היו יותר מדי קשות לי. כבר כדאי? *תוהה את מי לגרור*

deisy

New member
לא בדיוק

הם פשוט יותר חלשים מקוסמים אחרים.. אז ככל שתתווסף להם יותר הגנה הם ישרדו טוב יותר מפלצות חזקות יותר שיעשו להם פחות דמג'... והיימס... לדעתי רק עם DK שיכפיל לך חיים... הם מורידים משהוא כמו 1.3K שזה המון לבאר ה HP שיש לך, גם עם MG... וקחי בחשבון שהן טוחנות שיקויים... עם DK גם ילכו לך פחות שיקויים וגם יש לך סיכוי טוב לשרוד שם יפה... כי מה שתצטרכי לעשות זה רק מובים אליו והוא זה שיהרוג אותם... לגבי המקסוס... שיקול שלך, אפשר רמה כן רמה לא, אני שמתי כל פעם 2 נקודות SR ואחת ב ER.. יש כאלה שעושים בכלל הפוך וממקססים קודם כל ER ורק אח"כ SR.... זה ממש אישי כי זה תלוי איפה את מתכוונת להתאמן... אם זה היימס, לדעתי איכשהוא תכניסי כן נקודות ב ER - את תרגישי בהבדל.... בהצלחה!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטובבבב../images/Emo99.gif

רמה 80 זה מגניב! נכון את מסתובבת כזה ומסתכלת כל פעם על הרמה כדי לוודא שאת לא חולמת כי יש 8 בהתחלה במקום 7...0_0 ובקשר לאיך להגיע לג'אמפינג קווסט זה פשוט=] >מהבית הרדוף את הולכת ימינה ונכנסת לפורטל. >במפה הזאת את עולה למעלה לפורטל שנמצא מעלייך. > הולכת לפורטל הקרוב ביותר מימין. >הולכת לפורטל האחרון ביותר במפה בצד ימין ונכנסת אליו. > מדלגת על פורטל אחד לצד שמאל ונכנסת לפורטל ה2 ממך. [זאת אומרת @[מפה באתה]_____@[פורטל]____@[לפה את נכנסת]] > שמה את כל הסקילים ההגנתיים שיש לך ומתפללת לא למות ונכנסת לפורטל הקרוב מצד שמאל. ורצה הכי מהר שאת יכולה דרך המפה לפורטל העליון ביותר ומקווה לא למות WELCOME TO CWJQ

לבנדר א

New member
תודה על ההסבר

האמת שכבר פתרתי את זה, חיפוש מהיר בפורום והופ... אחרי מלא זמן שפעלתי בשיטת "פשוט ניכנס לפורטלים באקראיות ויהיה בסדר", ולא היה בסדר. ...עכשיו רק לעבור את הJQ... ולול, כל כך, אבל אחרי שמסתכלים על הרמה בהתלהבות הרבה זמן פתאום זה נראה כאילו היא שם כבר יותר מדי זמן... ואז לפתע היא מעצבנת וחייבים לעלות עוד אחת.

Hasselblad

New member
ואוו קים חזרת ובגדול!

מזל טוב על השינוי קידומת... מקווה שתהני ותעלי עוד הרבה רמות סוף סוף כשיש גם יכולת ולא רק רצון!

Guid

New member
מזל טוב!! D:

כמו שסיוון אמרה- חזרת ובגדול!! כיף לראות שאת עולה רמות. בקרוב אצלי~ /tapuzforum/images/emo6.gif

עדכונים:

אמנם זה עדכון מאתמול (שני), אבל מבחינתי זה נחשב. אחרי שרמה 79 נמתחה כמו מסטיק, הגעתי לרמה 80. איכשהו בלי לשים לב היא די טסה לי. לא ממש עשיתי בה משהו משמעותי מבחינת EXP. סתם טיילתי פה ושם, עשיתי קווסטים ישנים שנשארו לי, עזרתי לנובים ולחברים וכאלו. לקראת סוף הרמה (ב- 80% בערך) הלכתי לעזור לידיד שלי, קלריק רמה 64. לקחתי אותו לדובים הזומבים הקלים בלודי (Soul Teddy ולא Death Teddy). וכך הרגנו לנו בכיף, כשפתאום שמתי לב שהאחוזים עולים ועולים ובזכות זה שלמדתי סוף סוף איך מצלמים במייפל (כאן בשבוע שעבר), הצלחתי גם לצלם
עם הקשתית זוגתי הריצה את רמות 52-54 בקוופים הזומבים באליניה. אח"כ לקחתי אותה לעשות LMPQ לרוב. י-ם של מגילות ושיקוים
אחרי כל השיקויים שהלכו בקופים, זה היה כיף להרוויח. כרגע רמה 56 ו- 14 סלוטים פנוים מוכנים לסבב LMPQ מחר
הכי מצחיק הוא שאת אותו חבר שעזרתי לו בדובים הזומבים אימצתי פעמיים (במערכת המשפחה). את הקלריק שלו אימצתי עם הפריסטית, ואת הקשת שלו אימצתי עם הקשתית.
חוץ מזה למדתי להשתמש ב MTS. תודה ענקית לסיוון ולאנה על העזרה במפגש!
כבר הרווחנו 700 NX, ועוד היד נטויה

למעלה