ה"י 14.3

עשיתי, אך זה היה מאד גרוע.

הקבוצה שלי הפסידה, אח"כ הקובצה המנצחת יצאה לה, אז עשינו קבוצות משלנו. ( מבין המפסידים ) אבל, הרגשתי מאד נוב. ( כי באמת הייתי נוב ), בקושי יודע מה רוצים ממני, זה קשה לא לדעת לכתוב באנגלית במשחק הזה. גם הלוחמה נגד המפלצות, היחידים שהצלחתי איכשהו קצת לכסאח, זה את הדובים החומים. הרובוטים הגדולים קרעו אותי במהירות. אני כבר לא זוכר כמה פעמים מתתי בפיקיו הזה. למרות שבפיקיו השני, זה שעשינו ביננו המפסידים ממקודם. הצלחתי להחזיק מעמד יפה. עד שהרובוטים התרבו להם. ( כנראה מזימון מפלצות של היריב ) שכחתי חלק גדול מההסבר שלך עידן, כנראה מהמתח.
לא הצלחתי לאסוף שום מייפל קויינס. אבל אני חושב שגם אף אחד אחר לא, לפחות ממה שראיתי. לכן הם רצו לחזור שוב ושוב, אני התייאשתי אז עזבתי. ולא עליתי שום רמה, זה שיפר לי קצת את האחוזים. אני אתן לזה עוד הזדמנות אולי מחר או ביום חמישי, בלי נדר. לפחות עשיתי פיקיו אחד בחיי.
תודה על הכל עידן. נ.ב היו כאן כמה ח'ברה נחמדים שאמרו שיעזרו לי עם חלק מהציוד ללבל 35. מי מכם שההצעה עדיין רלונטית, אני אשמח. תודה מראש לכולם !

ReallyWrong

New member
עליתי היום ל40, האגרופן שלי פנוי

תוסיף אותי לBL וכשנהיה מחוברים ביחד אני אתן לך אותו PirateSide

ReallyWrong

New member
אגב, גם אני בהתחלה בתור בראולרית

פשוט לא תרמתי ב-כ-ל-ל, בהתחלה הם עוד מאוד מאוד חלשים ומתים המוווון, אחרי שמתחילים להעלות במאסטרי הנזק קצת מתייצב ואתה תתחזק, וגם הHP עולה בהרבה - יש לי כבר 16xx שזה המון ביחס לגנבים נגיד, אני פשוט עד עכשיו מצאתי קבוצות שסבלו אותי בשקט.. XD מנסים לעזור במה שאפשר. ברמות יותר גבוהות בראולר יכול להיות ממש טוב בחדר הסגול - 3\4 ועם זימון של טרויאנים ומהירות, עם סקיל מוב לעשות המון המון נקודות.

Guid

New member
נו, זו התחלה לא רעה בכלל!

לפחות עכשיו אתה יודע מה זה ואיך זה עובד! עכשיו תוכל לעשות פיקיו מתי שרק תרצה~ D:

למעלה