ה"י 14.3
צ צ ל י ל 8 New member 14/3/11 #7 ../images/Emo51.gif זה נחמד אבל די מעייף ../images/Emo178.gif יוצאת הנשמה עד שמפלצת אחת מתה, ואני במפות הראשונות........
../images/Emo51.gif זה נחמד אבל די מעייף ../images/Emo178.gif יוצאת הנשמה עד שמפלצת אחת מתה, ואני במפות הראשונות........
נ נושיfay New member 14/3/11 #6 |ייין|../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזל טוב! חבל שזה לא 143, ואז זה היה תואם לתאריך..D: 14.3
|ייין|../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזל טוב! חבל שזה לא 143, ואז זה היה תואם לתאריך..D: 14.3
צ צ ל י ל 8 New member 14/3/11 #12 החיים היו יפים מבחינתי גם ככה ../images/Emo6.gif רק חבל שהרסו לי בינתיים את פאפ לאט לאט הוא הופך להיות לא אטרקטיבי...
החיים היו יפים מבחינתי גם ככה ../images/Emo6.gif רק חבל שהרסו לי בינתיים את פאפ לאט לאט הוא הופך להיות לא אטרקטיבי...
מ מ י ל ר New member 14/3/11 #13 מזל טובבבבבבבב חבל שאת לא בברה! הייתי רוצה להתאמן עם קשת אמיתי (1:0 לי, והעקיצה מופנת לעידן)
M miss_t New member 14/3/11 #16 שאלה לגבי אזור האימון החדש האם יש בו דרופים כמו בכל מקום(ציוד וכד' לרמה גבוהה) או שזה רק מפיל ETC וכסף?
שאלה לגבי אזור האימון החדש האם יש בו דרופים כמו בכל מקום(ציוד וכד' לרמה גבוהה) או שזה רק מפיל ETC וכסף?
מ מ י ל ר New member 15/3/11 #23 מהמפלצות האלה? גם חמוצים הם לא מפילות למרות שנפל לי שם מגילה של פט 60% (מהסוג שאף אחד לא קונה כמובן)
צ צ ל י ל 8 New member 15/3/11 #35 לא נפל לי שום דבר בינתיים ../images/Emo4.gif הם לא שווים מבחינת כסף. הם רק כסף שזורם החוצה. מיליון שיקויים מבוזבזים שם, בלי שום החזר. זה מקום לEXP בלבד.
לא נפל לי שום דבר בינתיים ../images/Emo4.gif הם לא שווים מבחינת כסף. הם רק כסף שזורם החוצה. מיליון שיקויים מבוזבזים שם, בלי שום החזר. זה מקום לEXP בלבד.
G GינGית New member 15/3/11 #43 רגע רגע אתם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? גם מפלצות שנותנות הרבה XP גם תוספת 50% לפארטי אתם רוצים גם דרופים??? דרך אגב סמדר אתמול החברה בפארטי אמרו שאני PROBISHOP
רגע רגע אתם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? גם מפלצות שנותנות הרבה XP גם תוספת 50% לפארטי אתם רוצים גם דרופים??? דרך אגב סמדר אתמול החברה בפארטי אמרו שאני PROBISHOP
פ פעם 3 סוכריה New member 15/3/11 #47 וואו מגניב !! זה יהיה לך מעולה שהחבר'ה של הגילדה שלי יגידו שאת פרו בישופ ויכירו אותך.... תאמיני לי. הם לא מזמינים לשום מקום אנשים שהם לא מכירים..... אם הם ילמדו לסמוך עליך ולהכיר אותך ועוד יקראו לך פרו..... אני מאד אשמח....!!!
וואו מגניב !! זה יהיה לך מעולה שהחבר'ה של הגילדה שלי יגידו שאת פרו בישופ ויכירו אותך.... תאמיני לי. הם לא מזמינים לשום מקום אנשים שהם לא מכירים..... אם הם ילמדו לסמוך עליך ולהכיר אותך ועוד יקראו לך פרו..... אני מאד אשמח....!!!