ה``י 14/11

לבנדר א

New member
אני וניר זקוקים לאיש נחמד בברה

שיעזור לנו להרוג macis לקווסט. יש קופצים?

icy woman

New member
אני שונאת אותם

מתתי שם מספר פעמים בגלל הקווסט הזה. מורידים המון אקספי. אם לא תמצאו מתנדב אחר, תגידו לי ואנסה לראות

deisy

New member
גם אני ../images/Emo4.gif

הפעם תסלחו לי.. אני וסליפי לא חברים

Guid

New member
פתחתי פיראט,

שהיה אמור להיות בראולר, אבל התבלבלתי ועשיתי לו סטאטים של גאנסלינגר... אז בנתיים שיהיה גאנסלינגר. הגעתי איתו לרמה 13, ובגלל כל הלאגים אני לא יכול להמשיך לשחק בו בנתיים... בקיצור: דיכי... /tapuzforum/images/emo6.gif

icy woman

New member
עידן

אם אתה רוצה, אתה יכול לצרף אותי (אמנם הייתי מלאה בבאדי ליסט, אך עכשיו יש לי מקום אחד)-חייבת להגדיל את הרשימה. סתם מתעצלת לנסוע ללודי רק בשביל זה... ולא שכחתי מה הבטחתי לך

Guid

New member
תודה. D:

אני אוסיף אותך. את יכולה למחוק את הבנדיט שלי, להרוויח מקום. וכן, אני אצטרך עזרה פיננסית באמת... /tapuzforum/images/emo6.gif

Guid

New member
ושכחתי להגיד-

צירפו אותי לגילד של בערך 50 אנשים שכ-ו-ל-ם פיראטים! אחד שם הוא כבר עבודה שניה... /tapuzforum/images/emo2.gif

yarden41

New member
רמה 17 לול

לול אני כל כך נוב. לא התחברתי לשרתה חדש, במיוחד כי יש בו רק 13 צ'יינלים אז שוב, ווינדיה. ושוב התחלתי מחדש -_- ולול עשיתי כמה אלפי HPQ ועליתי ל-17, אני כבר עולה מהר עם הרמות. וGuid, נראה שאתה עומד לעזוב את ווינדיה בקצב הזה O: בכל מקרה תוסיף אותי: iJames. ותתעלם מהמראה שלי, אני לא בחרתי את השיער בקווסט הזה >>"

Guid

New member
חס וחלילה! אני ווינדיאני בנשמה! XD

פשוט את הפיראט פתחתי בברה, בגלל אנשי הפורום~

Guid

New member
לא מתחבר לי המייפל... /tapuzforum/images/emo7.gif

פאץ` מעצבן!!

למעלה