ה"י 14.10

ווינגז

New member
זה היה היום../images/Emo12.gif

ספיר ואני שיחקנו בשעות לא קונבנציונאליות של היממה, הלכנו לצוד את Bob The Snail, היה מצחיק.

TheMessyOne

New member
יום של סיקרולים....לא מוצלחים חחח

הדבר היחיד שיצא לי טוב זה 10דקס 9סלוטס אוברול.. חחח בכל מקרה לבל 51 ו- 60%

MR Lordi

New member
איזה יום ../images/Emo13.gif

חבר של חבר שלי הראה לנו מה זה Ranger (הראה לנו את הריינג'ר שלו רמה 87) ממש כיף
היום אני וחבר שלי קנינו קשת לרמה 80: 99 התקפה ו2DEX ב6 מיליון
(ממישהי שקנתה ב11 מיליון את הקשת הזאת) WG 10 ATT
וחבר שלי מצא Pink Cape ב12 מיליון ובדיוק שהוא בא לקנות סגרו את החנות

miss_t

New member
רק עוד קצת........

רמה 69 עם הקלריקית....... שאלה למומחי הפורום...... האם יש טעם לשים SP על holy arrow? קיבלתי כרגע 3, וברמה הבאה עוד 3, אבל האם זה שימושי לי? הרי אני בכל מקרה משתמשת ב magic claw. חשבתי לשים על magic armor מעבודה ראשונה, יש מצב?

RoRiL

New member
holy arrow

שימושי רק בעבודה הרביעית (כדי לעלות סקיל ששכחתי כרגע את שמו חייבים HA מקס. ) בכל מיקרה, זה לא שהוא יהיה שימושי לעבודה השלישית, בד"כ לא נוגעים בו יותר מדי.. אבל זה די אינדיבואלי. בקיצור, אם יש לך עוד אפשרויות בראש תעשי אותן :)

sapir aloud555

New member
משלימה להודעה מעליי

יש שחקנים שמוצאים את HA מועיל במקרים מסויימים - שוב, זאת החלטה שלך. לדעתי, כקלריק, מצד אחד מצב הParty הוא כמעט תמידי, כך שנראה שסקילים של התקפה נחוצים פחות. מצד שני, אם יש לך ריפוי - בשביל מה להעלות סקיל הגנה? (Magic Armor) לדעתי עדיף ללכת על Holy Arrow, בין אם תשתמשי בו או לא.. אבל זו רק דעתי. ^^

ווינגז

New member
ועוד מאתמול ../images/Emo3.gif

יעל, ספיר, שירלי ואני התאמנו קצת, עזרנו לשירלי לאסוף כמה דברים שהיא הייתה צריכה לקווסטים והעלנו את יעל רמה (אחרי ששירלי הלכה), היה מצחיק. בערב, ספיר לקחה אותי לנסות להרוג קצת זומבים (ב-El-Nath), מה שיצא מזה זה הרבה פחד מה-Werewolfs, ובעיקר מה-Lycanthropes שהייתי צריכה לברוח מהם וכמעט מתתי.
חוץ מזה, מה זו המוסיקה הזו? היא עשתה לי צמרמורת.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif נגמר הNX ]:

הכל הלך (אם אני לא טועה, ואם כן אז זה יעלם עוד כמה שעות), החזיר, השמלה, הנשק של הסוכריית-תפוח.. הכל, חוץ מחולצת תמנון שהיא תעלם ב20 ומשהו לחודש.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ידעתי.

בהתחלה כשנכנסתי למשחק ישר זה מחק לי כמה דברים ->

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ואחרי כמה דקות..

כתבתי לכולם שהחפצים נעלמו לי, ואז מישהו שאל אותי מה עם החזיר, ואמרתי שבטח הוא יעלם עוד כמה דקות.
מסקנה- אל תפתחו פה לשטן.
הינה החזיר שלי בתור בובה ]: הוא כל כך חמוד. תמיד כשהוא היה בחלון של הInv' הוא היה בתור חזיר במלונה (כמו בקטע שמסביר, אז יש בצד תמונה) ועכשיו הוא הפך לבובה כזאת. ]:

למעלה