ה"י 14.1.08

XxTherionxX

New member
ה"י 14.1.08

פתחתי שחקנית חדשה ב BROA קוסמת נובית... עכשיו רמה 9... עדיין אין לי מושג איזה קוסמת היא תהייה.... אז.. אם למישהו מתחשמק לעזור... דברו איתי במשחק
XXxxBalixxXX

magicannn

New member
גם אני אוסיף אותך

עם הקוסמת הנובית שלי אין מושג מה היא תהיה...(רמה 20 =))))))))))))))) ) נתראה במשחק!

XxTherionxX

New member
אף אחד לא הוסיף אותי ../images/Emo10.gif

ואני צריכה לנסוע... אז אני כבר לא אכנס היום יותר... רמה 9 עם 70% בערך... לילה טוב לכולם

TblaGbla

New member
היום חבר שלי נתן לי להכנס עם הMAGE שלו

לזאקום ושרדתי לא רע ולשתיים מהידיים שלו נתתי מכה אחת וקיבלתי מכל אחת 300K EXP =] אז עליתי שם בערך 40% ואם הייתי מרביץ לכל הידיים הייתי עולה שתי רמות לפחות F3 מחר אני ינסה שוב וירביץ לכל הידיים! והפריסט המאמי שלי עם הזאקום הלמט היפיפה שלי בערך 80% וזה אדיר רצח :)

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif הזאקום קשה לקוסמים?

הזאקום עצמו לא מפחיד, הקטע הוא המפלצות המעופפות האלה. אם יש לך Priest צמוד אתה צריך לדאוג רק לMP (במצב שמשתמשים בMG).

TblaGbla

New member
הוא יחסית לא קשה לקוסמים אבל זה ממש לא נכון

שהוא לא מפחיד כי הוא מוריד 3000 בקלות ואם נוגעים בו הוא מוריד 10000 והמפלצות מורידות 700 בסך הכל והם לא יורות, הזאקום יורה ומוריד המון.. וגם לזאקום יש קסם שמוריד את הHP ל-1 ואת הMP ל-1 אז אם אין לך בקבוקים של HP מלא וMP מלא אז זה בעיתי כי צריך מהר למלא את כל HP ומהר להתחיל אם הHP ושאר העבודות ממלאים רק HP =\

מים טהורים../images/Emo87.gif

הולכים לסליפיווד לשיגור שיש שם מעל למלון. משלמים לVIP של הסאונה. קונים משם את הבקבוק של המים הטהורים. או לחלופין- קונים את זה בלודי אורביס ובכל עיר אחרת שהיא לא בויקטוריה.

XxTherionxX

New member
סוד קטן...

בלייט הרבור... יש את הבחורה ליד ה NPC שהוא במקום המונית...(ליד הסירה) היא מוכרת פיור ווטר אונגי ועוד כמה דברים בקצת יותר זול...

ווינגז

New member
תני לי לנסות להסביר ../images/Emo178.gif

בתור התחלה, עם שמות הערים לא ברורים לך, מומלץ לקרוא את המאמר הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1694&a=83624&c=8040&sc=0&ssc=0 . Sleepywood היא עיר באי הראשי של המשחק, בו נמצאת עיר הבית שלך בה הפכת ללוחמת/קוסמת/גנבת/קשתית. במידה ומעולם לא היית בעיר ואת ברמה נמוכה יחסית, מומלץ לקחת איתך מישהו שמכיר את האיזור וישמור שלא תכנסי לאיזורים המסוכנים ליד העיר. כשתגיעי אליה, תראי שבחלק העליון שלה יש פורטל. כשתכנסי אליו, תגיעי למלון בו נמצאת דמות של המשחק (מה שנקרא NPC - None Playing Character, אין אדם שמפעיל אותה). לחצי עליה ובחרי באופציה הראשונה ("Regular Sauna"), שם נמצאת החנות בעיר הזו ושם גם תוכלי לקנות Pure Water. מקווה שקצת יותר ברור עכשיו, את מוזמנת לפנות אל הפורום בכל בעיה (וגם בלי בעיה
)

למעלה