ה"י 13.7 [=

TheParrot

New member
ה"י 13.7 [=

אוקיי, אז ככה: אני קצת מתרגש כי זאת הפעם הראשונה שאני פותח התקדמות יומית.....סתאאאם אני בכלל לא מתרגש, אני מרגיש בבית F3 עליתי לרמה 112 שזה דבר שהיה קשה לעשות בגלל שאני רמה נמוכה ואנשים לא מוסיפים אותי לפארטי...אין צדק בעולם, ואפילו לא בעולם המייפל P: ובתאל - קניתי בשבילך את הספר סקילים CL 30 ב40מיל... אני מקווה שהמחיר סבבה בשבילך P:

מ י ל ר

New member
אם אתה מוצא אינפיניטי 30 תקנה לי

אבל תדאג לעדכן אותי בכמה לפני D: יאללה תרוץ ברמות ותגיע ל-154!!

MomerS

New member
מה קרה לי שלשום ../images/Emo13.gif

אני לא אספר עשיתי היום אלא מה עשיתי שלשום
אז... לפני כמה ימים (נראה לי ליאת או סיוון) אמרה שאם הורגים בוסים (שגם מו לונג נחשב) מקבלים נקודות HP
אז עשיתי מו לונג אתמול ותראו מה קיבלתי
תראו המד של החיים שלי גדל!!! זה צולם באותו הקרב (אני בטוח) בהפרש של כ15 שניות!!!! הנה התמונה הראשונה:

MomerS

New member
והנה התמונה השנייה../images/Emo70.gif

אפילו לא שמתי לב פתאום אני מסתקל על התמונות ואני רואה את מד החיים ממליץ לכולם לעשות dojo ובמיוחד לקוסמים

מ י ל ר

New member
תתחדש :)

דיברנו על זה כמה פעמים, זה מתי שעושים פיקיו ולא בוסים. וקוסמים שורדים בקרב מעולה, הגנבים והקשתים צריכים את זה ממש דחוף.

מ י ל ר

New member
צודק!

כולם חושבים שזה שלקוסמים יש קצת חיים אז הם מתים מהר שזה ממש לא נכון הקוסם שלי חטף 10k דמגי ולא מת!!! (אבל במכה השנייה כן מת, הפסדתי 10% והייתי מאוד עצוב)

btekx

New member
קוסם הוא אחד הדמות הכי עמיד

חולשה יחיד שלו זה ביטול סקילים חייבים לתקן כאלו ויש לי רעיון לסקיל חדש בעבודה 2/3 - פיה משופר, ככל שרמה יותר גבוהה אחוז יפספס את הביטול קסם של מפלצות, עד רמה 10 (חובה למקס את פיה ראשון) רמה 1 - 10% לא יאבד סקיל בביטול סקילים רמה 5 - 50% לא יאבד סקיל בביטול סקילים רמה 10 - 100% לא יאבד סקיל בביטול סקילים בטח כול קוסמים יאהב את זה!!

מ י ל ר

New member
בהחלט כול קוסם יאהב את זה

חוץ מ-BAM, הם לא קוסמים רגילים, הם אשכרה לוחמים, אין להם MG ויש להם מספיק חיים לשרוד קרבות.

JackyE

New member
4th!

טוב זה קרה אתמול בלילה שהצלחתי להרוג את גריפי! לעזאזל איתו שרפתי עליו כמעט 200 אליקסרס כדי לא למות ממנו כל הזמן! וזאת גם הייתה הפעם השלישית שהרגתי אותו עד שהוא הפיל את התליון שהייתי צריך ממנו! (והוא הצליח להרוג אותי בערך 15 פעמים
) טוב אז אני רשמית דארק נייט!
הידד לי! וקיבלתי את הסקיל בוק של MW עד רמה 10 לפי המדריך שאני עוקב אחריו יקח כמה זמן עד שהוא ממליץ לי להתחיל להשקיע נקודות בMW אבל כמה בערך לדעתכם עולה MW20 או 30? ולאן הייתם ממליצים לי להמשיך מרמה 120?

מ י ל ר

New member
Mw20 מאוד יקר עכשיו

לא הייתי ממליץ לך ישר לקפוץ עליו לפני הבלגאן הוא היה 50 מיל עכשיו 170 אם אני לא טועה ו-mw20 מ-490 עלה ל-730 מיל והמחירים רק עולים...

חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצבניק

New member
OMG!!!!!

זה הרבה יותר טוב מהקארהההההההההההה!!! אני חולה על זה לוטן! XD ממש עשית לי את היום!

למעלה