ה"י 13/7/07

Robinho1

New member
עליתי לרמה 32

מצאתי מן כפפה לרמה 30 לקשתים ומכרתי אותה בכמה כסף(לא זוכר S:) ונעליים לרמה 30 ללוחמים(בשביל חבר שלי).

רמה 36.../images/Emo214.gif

ועל הPQ הראשון שילי מצאתי את המגילה הכי שווה בPQ שהיא ק-ש-ה להשגה. לא זוכרת ת'שם אבל היא שווה 6 מיליון
האמ לפני יומיים עליתי ל35 אז.. D:

Dirty wings2

New member
אותה רמה.

לא הייתי על המייפל בקושי היום.. לא הייתי כמעט בבית [: נלך קצת לשחק עכשיו ואז נלך להסתובב ביישוב המסריח שלי עם החבר'ה

XshironetX

New member
פתחתי אתמול דמות חדשה

שהולכת להיות קלריקית העלתי אותה היום מרמה 8 ל14

דודה שלי (מבוסטון) קנתה לי כרטיסי קאש

ומסתבר שאי אפשר להשתמש בזה בארץ
עכשיו אני צריכה למצוא פתרון איך לפדות את זה. חשבתי לבקש ממישהו מהבאדיז אבל יש סיכון בלתת את המספרים בשווי 20$ למישהו שמעולם לא פגשתי... ולא נעים לי להטריח את דודה שלי להיכנס לאתר ולתת לה את הסיסמה שלי וכל זה...

miss_t

New member
עדיף כבר שתבקשי ממנה

להזין את הקוד מעניין- זה ממש חוסם אותך? כי זה נראה לי אפשרי להכנס דרך האתר, הוא אפילו פותח את האופציה להכניס את הקוד אולי הקוד שגוי?

זה כותב לי הודעה

שאסור להשתמש בתווים לא חוקיים (*&%@$ <---- כאלה אבל אין שם כאלה, זה רק שילוב של מספרים ואותיות... והדודים שלי בדקו טוב, מילא היו טועים בספרה אחת אבל הם קנו לי שני כרטיסים ועל שניהם זה כותב את זה.

עדכון

בסוף לקחתי את הסיכון וביקשתי מאחד מהבאדיז שהחלטתי לסמוך עליו וזה עבד בלי בעיות!!
כנראה שיש חסימת IP גם על זה, למרות שזה ממש מוזר כי זה ממש מגיע לשלב של הזנת מספר... טוב העיקר שעכשיו אפשר לעשות שופינג ^__^

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif שיט |:

אני לא יודעת מה לעשות.. גם אני תפסתי טרמפ על מישהי שנסעה וגם הכרטיסים שלי הגיעו לארץ. מה אני אעשה עכשיו? |: אני מפחדת לתת לאחד מהבאדיז שלי ולצאת מטומטמת. אולי אפנה לנקסון בקשר לזה? >_< זה מבאס. מה בדיוק עשית עם הבאדיז?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ניסיתי לחשוב על האפשרות

ולא מצאתי איזשהו מישהו מהבאדיז שאני סומכת עליו ב100%. אני חושבת על מישהו מהגילד, אבל אני עדיין לא בטוחה אם כדאי.. -_- אולי באמת כדאי שאפנה לנקסון.. למרות שהסיכויים שיענו לי הם קלושים. X:

זה בהחלט סיכון...

זה גם כסף וזה גם לתת סיסמה...(את הפין-קוד לא צריך לתת) אני החלטתי לסמוך עליו כי אני מדברת איתו מהיום השני שלי במייפל. הרגיש לי מספיק נכון. הוא גם תמיד עוזר...

ומה שעשיתי זה:

נתתי לו שם משתמש וסיסמה (בלי הפין), הוא התחבר באתר למשתמש שלי ואז ננתי לו את הקודים והוא הכניס אותם ב- redeem my card.

דוד שלי כתב לי

שרשום על הכרטיס באותיות קטנות: ניתן לשימוש רק בארה"ב ובקנדה.

למעלה