אוקיי אז אני עכשיו קשת רמה 21 (עליתי ממש לפני כמה דקות) והסקילים הם ככה: THE BLESSING OF AMAZON - 9 CRITICAL SHOT - 5 THE EYE OF AMAZON - 7 FOCUS - 1 ARROW BLOW - 3 DOUBLE SHOT - 3 ויש לי עכשיו 6 נקודות לעלות את הסקילים... קראתי את המדריכים שיש ואני כבר לא יודעת איך להמשיך מפה...אני אשמח לקבל עזרה. תודה
נראה לי שאת צריכה אחד חדש צריך למקסס את הDOUBLE SHOT ושיהיה רק נקודהה אחת בARROW BLOW אבל בכל מקרה.. אל תעלי יותר נקודות לARROW BLOW רק לדבאל שוט.. וכמובן תמקססי גם את הARROW BLOW
התערבבת לך עם הסקילים :-\ Critical shot חשוב למקסס. הוא נותן לך פגיעות גבוהות. ומכאן כדאי לך להחליט מה למקסס את Double Shot או אם תעדיפי למקסס את ARROW BLOW. ההבדל הוא שכאשר ARROW BLOW יהיה ממוקסס הוא פוגע במפלצת אחת אך הוא פוגע 260% של פגיעה. הDouble Shot יורה שני חיצים שכל אחד מהם יעשה 130% פגיעה. בשאר הסקילים אל תעלי יותר לשום דבר לבינתיים. תתמקדי בCritical shot - תעלי את ה 6 נקודות אליו כך שהוא יהיה 11, ואז בשלושת הרמות הבאות תעלי אליו גם את 9 הנקודות שתקבלי. ברמה 25- תעלי את הArrow blow או את ה double shot. את לא תצליחי למקסס אותם כי יהיו חסרים לך SP ששמת על סקילים אחרים. זה לא נוראי- בעבודה שנייה תקבלי סקילים אחרים שישמשו אותך להתקפה
אז רגע אין הבדל לפי מה שהבנתי בין ה double shot לבין ה arrow blow מבחינת אחוזים של פגיעה במפלצות. או שלא הבנתי טוב? אז הבחירה את מה למקסס היא יותר לפי מה שנוח לכל אחד? ותודה רבה על העזרה אני אמשיך מפה איך שכתבת : )
יריה אחת חזקה לבין שתי פגיעות חלשות. אין ממש הבדל- פשוט בחירה שלך - מה שלא תבחרי- תלכי עם זה עד הסוף, כי אם תתחרטי באמצע אז בכלל הסקילים שלך יערבבו ולא יהיו יעילים בשבילך. אני הייתי מעדיפה את הdoble shot, אבל בחרי מה שנוח לך
ובקשר לשאלה.. מה לא טוב בקישורים שנתנו לך? מופיע שגיאה? משהו? נתע באמצע ההורדה? אנא פרטי. עם לוקח לזה זמן להוריד...נתי לזה את הזמן הדרוש, אני ממליץ לך. זה שווה את זה. כמו שאמרתי, אנא פרטי בכדי שנוכל לעזור.