ה"י 13.7 איזה כיף!

ה"י 13.7 איזה כיף!

זהו הספירמן שלי. רציתי פלאדין אבל התחרטתי. אז הנה אני מתאבד בלודי.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif שרת פרטי הא?

הם מבקשים תרומות? כי כתוב למעלה 6 SHEKELS...

sapir aloud555

New member
וזה מה שאומר, שימוש לא חוקי

ובנתיים ראיתי לפחות שני שרתים ישראלים כאלו. דאמיט, למה רק ישראלים? שוב, אני לא פה להטיף מוסר או משהו, לא ממש אכפת לי - אבל זה ממש עלוב.

ווינגז

New member
אני חושבת שזה לא רק ישראלים הפעם,

פשוט שבישראל, שרתים ישראלים הם יותר "נפוצים" או זמינים מבמקומות אחרים, אני מניחה.

D amaged R oses

New member
זה היה אצלהם חינם

היה ניתוק קצר מהשרת, וחזרנו לעולם שמחייב אותנו לקנות NX. אני לא מבינה למה שרת חושב שמישהו ישלם לו D: ז"א, יש עוד מיליון חינם.. וזה אפילו לא שהוא טוב D:

TheMuffinMan

New member
רגע, הNX היה בחינם?

שלמתי שמה בשבילו 24 ש"ח ;; לפחות השיער, הסקין והעיניים שמה עולם מיליון ולא NX. (ד"א, יש שרתים שנותנים NX בחינם? כי בכל מה שהייתי עד עכשיו זה היה מאוונטים שהיו פעם בשנה)

D amaged R oses

New member
למה?

לעזאזל? כל הפואנטה בשרת פרטי היא הפלוסים שאין בגלובאל. AKA, הדבר הכי חשוב. NX. זה השרת ה-יחיד-, לפחות מהמאגר שלי, שמבקש כסף. למרות שהמאגר דיי גרוע, לאגים, DC וכו'.. אבל עדיין.. יצאו עוד ויש עוד הרבה חוץ מזה, ומעכשיו שקל לא הולך למייפל.

D amaged R oses

New member
גמאני רוצה להשוויץ!!!

תמונה שלי ושל החבר - שיקאמארו וטמראי.. לא זוכרת אם שמתי או לא :|

D amaged R oses

New member
עוד אחת D:

לא כלכך עדכנית [מבחינת כוח] של השחקנית שלי D: סולו זאקום!

D amaged R oses

New member
אלו התסרוקות כמו במייפל

ככה משהו תואם לסאקורה אין.. אבל יש את השיער של רוקיה. אבל בכללי אין המון אופציות. היום אמרתי שאני אישתו של סאקורה [רק ע"י ה"שריטות" של נארוטו + קימונו] וחבר שלי ישר דאג שהוא יהיה הנארוטו. זה יצא מאוד חמוד לו, חוץ מהנעליים. אני התלהבתי עד מאוד!~

למעלה