ה"י 13.6

ה"י 13.6../images/Emo87.gif

כל מה שחפצתם לספר לנו- עליתם רמה? הצטלמתם בפוזה מאגניבה? אתם תקועים בקווסט מעצבן? אין לכם כוח? פה זה המקום
שרשור זה תקף לעוד שלושה ימים. אנא- אל תפתחו חדש מחר. זה מאוד מיותר.

ToryMaster

New member
זה נקרא התקדמות יומית מסיבה כלשהי

ושוב אני אגיד, אנחנו נחליט מה מיותר ומה לא, הצעתך נרשמה, ולהבא העבר אותה בצינורות אישיים יותר ולא על גבי הפורום.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהמנמנמ..^^

בתמימותי הלכתי לעשות PQ באחד הערוצים כשלפתע הופיע ענן ירוק, ואחריו עוד אחד, ועננים ירוקים מילאו את המסך. כמתבבר לאשחד הקוסמים השתחרר קצת...וזאת התוצאה.

לבנדר א

New member
סוף סוף!

השלמתי אתמול את המשימה של המכשפות הארורות שיושבת לי על המצפון מרמה 40, תוך כדי בזבוז רוב השיקויים שלי. כדי לגלות מה? שיש משימת המשך, שאני צריכה 30 כאלה של מכשפות ושאני צריכה drake's blood, ואין לי מושג בכלל מה זה. ליאתתתתתתת!!!!!

אני גם באותה משימה../images/Emo87.gif

ויש משימת המשך למשימת ההמשך למשימת ההמשך. סה"כ- 3 חלקים... DRAKE BLOOD אמור ליפול מהמפלצת DRAKE בדאנג'ון. לי אישית נמאס לצוד אותה...

XxTherionxX

New member
ב - 22 ביולי אני יכולה לעזור אם זה בסקניה ../images/Emo13.gif

אמורים להיות לי כמה מיותרים וממש אין לי בעיה לתת אותם...

Robinho1

New member
רמה 22

יש לי 2Mil וטובי!=] וואי איזה עיצבון היה היום.. היי ראש קבצה בפיקיו, ואד עזב כבר בשלב הראשון והייתי צריך להתמודד עם האסאסינים המעצבנים האלה.. הרגנו את הבוס והתברר שחסרים לנו 3 כרטיסים..והם היו מהקולד איי הירוקים האלה.. ואחד מהם לקח והם התחיו לריב חצי שעה ולנדנד לי שהם לא לקחו ואחד באמת לקח ואחרי שיצא לבדוק בch 1 שם כדי לצרף לפיקיו הוא אמר לשני לנשק לו את ה**** וברח לנו... -_-" ואחרי זה הייתי איתו שוב בפארטי והוא ברח שוב.. אבל יש לי טובי..!!

ווינגז

New member
עליתי ל-39 סוף סוף../images/Emo122.gif

פגשתי איזה ישראלי ושיחקנו כמה שעות טובות.

למעלה