ה"י 13-14.2.11

מבחינת % לא ממש התקדמתי.. אבל עם ציוד כן../images/Emo70.gif

לסיו
יש לי MoN בשעה טובה ומוצלחת
אני בטוחה שארגיש בהבדל בקרוב..

jenni17

New member
אצלי המחשב בתיקון

אני ממש מחכה כבר שיחזור :( אני כמה ימים בלי מייפל ומתגעגעת למשחק ולאנשים היקרים ששם :)

מ י ל ר

New member
יפה, תתחדשי!

MON משפר בהרבה את הדמג'. ואני רואה שנפל לך אחלה MON.

מ י ל ר

New member
אני הרמתי 2 מונים ולא יצא לי כזה מון

ןגם את לא הולכת להחליף אותו בקרוב, אז הייתי מסתפק בזה :)

הלכתי לישון מוקדם ולא הרגתי כלוםםםםםםם

לא היו לי כוחות לעשות שום דבר ! למרות שהיה לי כרטיס X2 DROP . פשוט חוסר כח. הגעתי לרוויה והייתי צריכה הפסקה של יום אחד. שרפו לי העיניים מרוב עייפות. מה שכן. אני עובדת על כפפות REVERSE חדשות , והיה לי ממש מזל איתם אתמול. השלמתי לסרקל אותם ל 14 ATT (אילו שיש לי עכשיו הם 8 ATT) הם 3 שורות. אחרי 7 קוביות הפכו ל EPIC ואתמול היה לי כסף ל2 קוביות..... אחרי קוביה אחת הם הפכו UNIQUE.
כשאשיג עוד קוביות מקווה לקבל עליהם SE ו % STR..... נראה כמה הן ישתפו פעולה. לא התקדמתי ב % בכלל. אין כח ! אני 4% ......

צ ל י ל 8

New member
יש ימים כאלה שלא בא על מייפל, זה בסדר ../images/Emo13.gif

קחי נשימה ארוכה, ותתמלאי באנרגיות חדשות

Don Nirtin

New member
הבעיה שאתה לוקח הפסקות ארוכות מדי../images/Emo267.gif

ו120 כבר צועק לך שתגיע אליו.......

Guid

New member
120 יכול להמשיך לצעוק... ../images/Emo3.gif

אני לא לחוץ~

מ י ל ר

New member
אל תדאג, יש עליו כבר לחץ

אני משגע אותו כול פעם שיגיע ל-BM, ואני גם מעודד אותו! רק היום הוא אמר לי "שאני איהיה BM...", אז קטעתי אותו ואמרתי לו שהוא בחיים לא יהיה BM. זה פסיכולוגיה הפוכה! (או שזה סתם היה בשביל להסתלבט?)

צ ל י ל 8

New member
GOGOGO עידן ../images/Emo70.gif

עידן, ההטריקן מחכה לך..... כשיהיה לך הוריקן, לא תבין למה לא עלית ל-120 קודם. אז יאללה, תזיז את ה*** להרב טאון לפירטים בDEN 2 ותתחיל לעוף באחוזים. יש להם דרופים שווים (אם הם עם פוטנציאל), יש סיכוי לקבל כאוס במיני דאנג'ן וגם מגילות של פוטנציאל. GO עידן ל-BM

למעלה