ה"י 12.9
בסימן: תורי!

מצבניק

New member
ה"י 12.9 ../images/Emo41.gif בסימן: תורי!

טוב אבישי עשיתי את המשימה הראשונה לבד... תרגיש חופשי לעשות את משימת הקפיצה מואהאהאה...

מ י ל ר

New member
אוף אני בעבודה

משעמם לי רצח ויש מלא עבודה בא לי הביתה :(
והיום לימודים בא לי ללכת לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וגם בא לי מייפל בא לי הכול שהוא לא עבודה
כול הבוסים פה יש הרכב מלא, אני לא יכול לעשות אפילו צחוקים

אני באמת לא הבנתי

למה אין תמונה מזאקום היום.....
האמת היא שאני ממש זילזלתי ולא הלכתי לצוד לעצמי כובעים כבר כמה ימים. אין חשק לעשות כלום מרוב קריסות. לפחות צדתי 2 אריות היום וקיבלתי 240 צ'ארם מלהכין 3 נעלי אריות..... ולהעיף אותם כמובן אחר כך.... פשוט להרוג אריה היום לוקח 4 דקות ולא צריך לחכות 4 שעות בתור.

אבישי ר

New member
אדם

אם רק הייתי זוכר את הפיק שלך :( תנסה לדבר איתי כמה שיותר מהר או דרך הפייסבוק (אישרתי אותך
) או דרך מסרים לא נראה לי שיהיה לי כוח להתחבר היום יש לי מלא שיעורים

gate11Maccabi

New member
מה קורה כולם..

חזרתי לשחק, הגילדה של סיוון עדיין קיימת ? :) מה עם אסף כבר הגיע ל200?!

מ י ל ר

New member
ללאאא אסף עדיין לא 200 :(

ברוך הבא אחי! אסף כרגע 177 (הוא עלה רמה לפני שבוע בערך) וכרגע אין לו כוח להתאמן :|

gate11Maccabi

New member
כרגיל!

עצלן
... בקיצור המחירים עלו מאז תחילת הצ'אוס ? :\ יש לי כרגע תקציב של 10ביל ואני לא מצליח למצוא חפצים במחירים נורמאליים. הטופ 9% סטר הכי נמוך שמצאתי זה 2 ביל.. מה לעזעזל..

מ י ל ר

New member
ברה נדפקה

המחירים לא יציבים יותר מידי כפפות 10 אטטק בשוק קיצר דפוק לגמרי

gate11Maccabi

New member
מבאס

אי אפשר להתחיל מחדש בעולם הזה, אפילו כשיש כסף ותקציב נורמאלי יחסית

מ י ל ר

New member
רגע שנייה

הייתי עסוק בלהתבאס שיש לך רק 10 ביל לגיר :0 לא נראה לי שהציוד שלי שווה אפילו 5 ביל... <_<

gate11Maccabi

New member
לא התבאסתי על הכמות שיש לי...

התבאסתי על זה שאין חפצים במחירים שאשכרה יאפשרו גיר נורמאלי, ואגב מה אתה סתם, יש לך גיר בן זונה, במחירים של היום הוא יותר מ10 ביל..

Gen3siS

New member
ת'אמת....

שעד היום, מאז שהגעתי הביתה, לא עשיתי כלום במייפל חוץ מלהיות שעה במשחק... הייתה לי תוכנית, אפילו ביצעתי אותה [להתקין במחשב הנייד מייפל, להכנס למשתמש של גל ולעשות לעצמי HS בפיראטים] וככה להגיע כבר ל110 וללכת לLHC....אבל לא היה לי חשק לשחק בכלל =/ היום אבל עליתי ל108

gate11Maccabi

New member
הנשק הסקסי שלי

הוכן ישר לפני שפרשתי, למקרה שאני אחזור :) עכשיו כל מה שנשאר זה קיובס, 9/9 100% GM SCROLLS בתקופה שהם עלו 100 מליון לאחד (לא יודע כמה עולים עכשיו : ) )

כמה דברים מתחילים לעצבן אותי במשחק הזה

1. הלאגים בPVP 2. הלאגים 3. העובדה שאי אפשר להכנס לערוצים זוגיים 4. מקסיקנים ככה זה.. מישהו אמר לי רוצה סקאר? ברור. הלכתי לשם, לא ראיתי אותו.. ראיתי מישהו אחר, הוא אמר לי תשיג אנשים נארגן לך ראן וקסדה. סבבה! הצלחתי לארגן את כולם חוץ מאחד ובאה איזה אחת ולא עשתה בכלל אנטר.. בסוף כולם התעצבנו ופרשו. מה מסתבר. היא לא נכנסה כי היא לא הבינה מה אמרו לה. מקסיקנית. כל כך קרוב!!!! סעמייפל, לכל נוב ברמה 50 יש זאקום הלם ולכל אחד ברמה 80+ יש סקאר\טארגה ודווקא אצלי המזל חראא.

gate11Maccabi

New member
באיזה עולם אתה?

אם ברה, יש לי 2 סקאר ו2 טארגה אין לי ביעה להביא אחד, סוק עליי

נחמד מצדך רצח :p

אבל אני בסקניה :-\ יש איזשהו ספירמן בברה, אבל הוא לבל 56, לא מותאם
אבל בכל מקרה אני לא מוכן לקבל כזאת טובה בלי לתת משהו חזרה

למעלה