ה"י 12.7.12

btekx

New member
סקילים ואנימציות ועוד של עבודה קייזר

מגן של דרקונים, קייזר / Protector of the Dragons, Kaiser
דבר אחד מה זה "קייזר"????

השחקן היחיד שיש לו קרניים וזנב! (יחד עם כנפיים, כך הוא חצי איש חצי דרקון...)

סקיל שיכול "להעביר" לשחקן אחר - עוד 10% HP! חייב זה!!!!!!!

כדומה לפיראט אגרוף (של כיום ולא החידוש בקרוב)
יכול להפוך למין שינוי - לחליפה הדרקון, וישנם סקילים שיכולים להפעיל רק שהשחקן במצב השינוי...
יש לעבודה השלישי שהופך לחליפה שריון אדומה
ויש לעבודה הרביעי שהופך לחליפה שריון אדומה וזהובה...

חוץ מזה ישנם גם מידע לגיבור לומיאוס (זוהר),
בהתחלה בוחרים איזה צד, צללים או אור ומכאן יתאים לסיפור שלו וקצת לסקילים שבחרת...

אז לינק
http://orangemushroom.wordpress.com/2012/07/10/kmst-ver-1-2-438-protector-of-the-dragons-kaiser/

btekx

New member
ויש אפשריות לשנות צבע של פינקי בין מחמד(?!)

בקנייה של NX...
אז אולי הקרוב אני מקווה יהיה גם יכולת כזה לשאר החיה מחמד...

(אם כך יהיה לאד בצבע אדום, אד יהיה בצבע כחול, ואדי בצבע צהוב/ירוק!)

edenlevi2

New member
לא זה לא אמיתי.... על שני הדברים!!!

1. כתבתי את ההודעה הזו כבר.... והבקבוק של הסיפריה נפל על המקלדת ומחק הכל!!
(ולא יכולתי לעשות CTRL+Z)

2. פגשתי GM אז דיברתי איתו... שאלתי אותו מה קרה לזה שהם אמרו שהשינוי של הפיראטים היום או עם בואו של הפאנטום...
והוא ענה לי... שהוא ממש מצטער אבל נקסון דוחים את זה כרגע... שאלתי אותו למה... ואז ממש התעצבנתי..

הוא ענה לי כי יש את הג'ט ואנחנו לא רוצים שהבמה שלו תיחטף על ידי הפיראטים הרגילים... (הוא אומר שאנחנו נהיה ממש ממש חזקים)
אתם מבינים.... מבטיחים דברים ואז הם דוחים את זה... עוד סיבה למה לא לאהוב עבודות חדשותת... בכל אופן עד שאין שינוי לפאנטומים אין ממש מה לגנוב מאיתנו ואני שומעת תלונות מפאנטומים על זה... חחחח

אהה ומתוכנן פאץ' מחמש בערב עד עשר בלילה/ערב/בוקר (כל אחד והחלק שלו ביום
)
http://maplestory.nexon.net/News/maintenance.aspx?boardNo=111&contentNo=00Eya&pageIndex=1

ועוד משהו קטן.... ממש מצחיק לראות אנשים שצופים בך ואז עושים F6... רמה 199
ואז בא ה- "WOW"
ואז השאלה הכי חמודה "how much %?"
ואז התשובה שמשגעת את כולם "98%" (עד אתמול ב-5 בערב 33% ואז לכי תתאמני ותעלי כבר)
ואז העצבים עולים להם למוח ומתחיל ה-F5 והWTF וה-Go and lvl up now וה- What you w8ing for?
והתשובה שלי "W8ing for friends <3"
ואז "ok so when you will up?"
ואני "when ever i want to :p"

וזהו

edenlevi2

New member
אם היית ערני אתמול היית רואה את התמונה אתמול

אבל אף אחד לא ראה אז אני אפרסם אותה שוב.... את אותה תמונה בידיוק!!!!

פגשת GM ושוחחת איתו ??? וואו !

אני כמעט 7 שנים משחקת ולא פגשתי GM מעולם.....

מסכימה עם אסף: אין תמונה = אין אמונה. את עושה המון SSים ואת זה לא צילמת ?

ה BUCC יהיו מאד חזקים אבל כמו שכבר כתבנו כאן הרבה מאד פעמים. חזקים זה דבר מאד יחסי והכל תלוי בציוד שלך. יכול להיות בישופ יותר חזק מפיראט גם לאחר השידרוג של הפיראטים....

הכל תלוי באטק ריינג' שלך..... דימון סלייר נחשבים עכשיו למאד חלשים ובכל זאת אני עושה דמג' קאפ וסולו לאמפרס....

אנשים פוגשים את ההרואית שלי בסקניה שהיא כבר דרגה 200 בערך שנה וחצי ואומרים לי "מזל טוב לדרגה 200".

היום לוקח 3 ימים לעלות לדרגה 200 אם אתה צעיר ויש לך זמן וכח....

בכל מקרה מזל טוב לדרגה 200 ולהתרגשות שלך ! אני בטוחה שזו לא דרגה 200 האחרונה שלך.

אני יודעת שהג'ט זו דמות מאד מהנה , חזקה ומוצלחת. אני לא מתחברת לדברים החייזריים האילו אבל הרבה אנשים מסביבי מאד נהנים מהדמות הזו !!!

יש לי חבר שהכין לומינוס ב KMS.... ממש נראה לי שאי אאהב את הדמות הזו.... יש לה MG פאסיבי למי שתוהה.....

כל מי שמכיר אותי רומז לי על הלוחם החדש..... כאילו זה ברור שאכין כזה כי יש לי את כל הציוד.... אני עדיין לא יודעת, נראה לי שיש ללוחם הזה משהו מצורת המשחק של האראנים שאני מאד לא מתחברת לזה. כשחברים יבדקו ב KMS , אני אחליט מי משניהם אכין בחורף. נראה לי את הקוסם....אנסה להחליף לדמות שתוקפת מרחוק הפעם....

edenlevi2

New member
וואו האמת... מרוב עצבים על נקסון שכחתי לצלם..

וגם אני שיחקתי בערך 4 וחצי שנים (רק שפרשתי מלא) ויצא לי כמה פעמים לראות GM (אולי איזה 5פעמים... הם לא ממש מרגשים אותי... הם רק נכנסים פעם ב... וכולם מתייחסים אליהם כאילו הם אלוהים)
הם אומרים דברים ולא עומדים בהם... עדיף היה שישתקו ולא יגידו שהשינוי אמור להיות עם הפאנטומים.... ככה לא הייתי מתבאסת שוב...

והאמת... כן זאת הרמה 200 הראשונה שתהיה לי והאחרונה... אני לא מתכוונת לעבור את הסיוט הזה שוב.... כמו שאמרתי עכשיו יש לי מלא זמן פנוי אז אני הולכת להשיקע אותו בהכנת חפצים והשגת כסף לשיפור חפצים.... אני צריכה לקנות עוד נקס (בעד מסוס) כדי לשפר את הכפפה שקיבלתי.....

וסורי שאין תמונה...של ה-GM (פשוט באמת הייתי עצבנית... אפילו לא חייכתי אליו ישר תקפתי אותו....חחח הוא היה בהלם שלא מבסוטים לראות אותו)

אין מה להתרגש מ GM....

הם כנראה מאד אוהבים את ברואה כי לסקניה הם לא מעיזים להגיע. פעם מישהו מסקניה פרץ לחשבון של GM....

לפני 3 ימים מישהו עשה סמגה " GM אנא להגיע ל XYZ או לעזור במשהו " לא זוכרת מה הוא רצה מ GM.....

מישהו ענה לו בסמגה כתשובה " אתה חדש כאן ? אין דבר כזה GM במשחק...."

מ י ל ר

New member
שוב אני אומר

אין תמונה אין אמונה
יש לך תמונה שאת עושה פרוצים לחיה שלך, תמונה שאת על פגה סוס, תמונה שאת מתאמנת ועולה רמה, אבל אין תמונה של GM?
ראיתי פעם אחת GM וזה היה קצת ממנו כי היה מלאאא אנשים עליו (בזמנו העלתי תמונה לפורום) וזה בגלל שהיה GM איוונט ועקבתי אחרי ה-GM לאן שהוא אמר (כוחותיו של האבן טלפורט) וגם מהקצת GM שהיה צלמתי.
לא משנה מה תגידי, אין תמונה אין אמונה.
אני גם יכול להגיד שראיתי GM ובמקום להגיד לו שלום או אומגי אתה GM, אמרתי לו שאני רוצה XYZ לקוסמי קרח ואיזה מאניקים נקסון ולמה המשחק קורס לי שאני מתחבר, ושהייתי עצבני על ה-GM שלא צלמתי, לא הגיוני, לא אמין. סורי.

edenlevi2

New member
O_O כמו?!

אני יכולה להגיד לכם שמה שאני כותבת הוא אמיתי.... בגלל שאתם לא מכירים אותי אתם יכולים לחשוב שלא...
וזה מובן מאליו... אני את האמת יודעת

המממ

מאז שאת כותבת כאן אני מוצאת המון המון סתירות ודברים מוזרים בהודעות שלך.

סיפורים ממש הזזויים גם על המשחק וגם על החיים שלך.

אני לא אכתוב לך כאן דוגמאות כי אין טעם. עם המח היצירתי שלך תמציאי סיפור שיתאים להכל בצורה כלשהי.

את לא חייבת לי כלום, את יכולה להמשיך לכתוב כאן מה שבא לך, זכותך גם לחיות בחלום.... זכותי להטיל בספק את אמיתות הסיפורים שלך.

edenlevi2

New member
הממ...

אני לא באה להתווכח או משהו כזה...

אני לא יודעת מה הסתירות בסיפור על החיים שלי או מה הזוי בהם....

סיפורים הזויים מהמשחק... כן יש כמה כאלה....
כי אני מתחברת לאנשים ממש ממש מצחיקים שאני נשארת איתם אפילו עד 4 בבוקר רק כי אנחנו צוחקים ... אנחנו כולם מחוברים למשחק ומדברים בסקייפ...
כן אנחנו הזויים... (זה מגיע לרמה כזו שאח שלי מתעורר בבוקר ושואל אותי... "אוקיי מה היה מצחיק הלילה?" ממש כל לילה אני צוחקים במשך 3 שעות ואפילו יותר)

ביומיים האחרונים פשוט הייתי עייפה מכדי להישאר.... העייפות הצטברה

סיפורים הזויים על מתנות שנתנו לי במשחק כן יש כמה כאלה... אפילו ילדה אחת שאני מדברת איתה... אמרתי לה שהילד שקנה לי את הפגסוס הזוי (איתו אני מדברת מלא) ואז היא אמרה לי אולי הוא התאהב בך.... (תחשבי שגם זה הזוי... לא אכפת לי.... אני יודעת מה אני דיברתי איתה... מה אני עושה במשחק מה אחרים אומרים לי וכו'....)
סיפורים הזויים אחרים?! כי אני נהנת לצחוק עם אנשים יותר מאשר להתאמן?! ואחרי שעתיים שמדברים מתחילים להתחרפן ולהשתגע!?
כמו שכבר אמרתי הגעתי לרמה הזו רק כדי שאני אוכל לעשות איתם את הדברים הכיפיים באמת...

וברור שזכותך להטיל ספק

*ושוב אני לא מחפשת להתווכח... חשבתי הרבה לפני שעניתי... ממש לא רציתי לענות אבל באמת שלא יכולתי לעצור את עצמי...

אבישי ר

New member
את בטוחה שזה לא היה מתחזה?

רק לשם הפרוקטוקול, החיזוק של הפיראטים כבר נמצא בקבצי ה DATA (מערכת) אך עדיין הוא לא מיושם. אני יודע את זה בגלל שבשרתים פרטיים של GMS החיזוק כבר יושם. אולי הוא יגיע מוקדם יותר ממה שצופים לו, אך מה שבטוח ש GM לא היה מוסר לך מידע שכזה. לא שאני אומר שאת משקרת, אולי מישהו התחזה אל GM ואיכשהו עשה עם אפקטים של האקרים (אם יש כאלה) והבנתי פה שהיה האק שאפשר היה ליצור כל חפץ במשחק, אז אולי איזה האקר ניסה להסתלבט עלייך? אם את אולי זוכרת את ה IGN שלו זה יהיה הגיוני יותר, מה שעדיין נשמע קצת הזוי (שוב, לא מאשים אותך) כי הם לא מופיעים ללא הודעה מראש באתר ולא סתם ככה כדי לשוחח עם שחקנים.

למעלה