ה"י 12.7.12

edenlevi2

New member
אני כבר אמרתי שזה קורה

אמרתי לכם שאני נכנסת ולא עושה כלום התמונה פשוט קופאת ואז אחרי 5 דקות אני מוצאת את עצמי בחדר של הזאקום לבד....
ולפחות אצלי... האבל טלפורט הייתה ל10 דקות והיא נעלמה O_O מאז אני פשוט זורקת אותה

מ י ל ר

New member
כן, אבל הבעיה שלי

שאני לא אשאר ער בשביל זה.. רק אם אני כבר ער אז סבבה, כמו הפעם היחידה שנכנסתי לזה D:

אבישי ר

New member
מה זה הארנק הזה?

אני כבר חודש לא נכנסתי למשחק וחלק מהדברים שנכתבים פה לא ברורים לי כל כך... מה הארנק הזה? מה הוא מאחסן? מאיפה השגת אותו?

btekx

New member
ארנק זה דומה לתיק ששם בו אבנים או צמחים

רק שזה יכול לשים כול מטבעות שונות, בין זה של מטבע תכלת באירועים כיום, של PVP, וגם של מסע צלב לנגד בוסים ועוד...

ישנם 8 סלוטים....

מ י ל ר

New member
מה שאלעד אמר פלוס תוספת

את הארנק הזה קניתי מהמטבעות של האיוונט, הוא עולה 30 מטבעות.
מטבעות של מונסטר פארק, PVP, הקרוסיידר, ומטבעות של איוונטים, הכול נכנס אליו. רק עכשיו חסכתי 2 סלוטים (בארנק יש 3 סוגים של מטבעות אבל הארנק עצמו הוא סלוט) ואי אפשר לדעת איזה עוד איוונטים ועוד מטבעות צופה לנו בעתיד.

MegaMasha

New member
הקלפים האלה בצד ימין

מה הקטע שלהם? הגעתי ל20 וזה מהבהב ולא עושה כלום

אבישי ר

New member
בסקילים של הבגינרים יש מין סקיל כזה

בשם Judgement (לא סגור על השם, אבל יש לו אייקון של קלף), את לוחצת עליו והוא עושה נזק כלשהו למפלצות. למשל, יכול להיות פעם שברגע שתלחצי על הסקיל יתווספו לכמה שניות בודדות תוספות כמו +20% קריטיקל או +10% HP.
אני לא בטוח ממש במידע שאני נותן לך, יכול להיות שזה עושה משהו אחר שככן משפיע, אבל זה מה שהבנתי שהוא עושה.

למעלה