ה"י 12/6

צ ל י ל 8

New member
אני מתארת לי סיוון, ובכל זאת זה גורם לקינאה

גם אם הם משוכפלות... היה מישהו שהכין אחד כזה כדי לשכפל אותו
האמת? שאקל זה שהכין את הראשון.... וביננו, כמות ההאקרים במשחק רק הולכת וגדלה
אגב, אם יש לי מישהו בבאדי ליסט שלי שגיליתי שהוא האקר, יש לי סכנה? להעיף אותו?

Hasselblad

New member
נראה לך שהראשונות היו חוקיות?

99% שאת הראשנות עשו בעזרת שיכפול של סקרולים 10% ושיכפול של מגילות לבנות.... שאקל הוא לא היה... אין שום סכנה בעובדה שמישהו האקר בבאדי ליסט שלך... רק תזהרי ממנו.

צ ל י ל 8

New member
נו טוב.... יש גם היום מלא סמגות על אנשים

שקונים סקרולים של 10%. עכשיו שה-WS ברצפה, הסקרולים האלה נהיו להיט.

Hasselblad

New member
את לא יכולה לדעת את זה בוודאות

זה לא שמעולם לא הייתה קבוצה שהרגה את כאוס הורנטייל בצורה חוקית, אני יודעת בוודאות על לפחות שני ראנים חוקיים 100% שהיו בברה ובטוח היו עוד. ברמת העיקרון כל חפץ שקניתי יתכן ומישהו עשה שימוש בהאקים בשבילו אבל יש הבדל גדול בין לשלם מחיר מלא ורגיל ולא לדעת אם זה עבר האקים לבין לקנות במחיר נמוך כי אתה יודע שהאקרים שיכפלו. מה גם שאגב רק בגלל הספק יש לי HT רגילה שאני אישית הרמתי בראן שעשינו ודאגתי לעשות עליה קוביות רק בשביל ההרגשה שלי. את ה CHTP אני לא מוכרת בדיוק מהסיבה שאמרתי שאני לא מוכנה לתת יד להאקרים.

Hasselblad

New member
בדיוק כמו

שאי אפשר לדעת עם כל המגילות הלבנות שלי לא משוכפלות כי זה לא שעדמתי ליד הגאצפון וחיכיתי שתצא לאנשים מגילה לבנה ורק אז קניתי מהם. קניתי את המגילות שלי במחיר מלא זה הדבר היחידי שאני יכולה להיות בטוחה בו.

צ ל י ל 8

New member
אגב VIP, גם בברה פתאום אנשים מתחילים למכור

יותר חפצי VIP? נראה כאילו אנשים תחילים להיפטר ממה שיש להם.... קצת מוזר.

והנובית שואלת../images/Emo67.gif

מאיפה הגיעו כל חפצי הVIP? מישהו אמר לי משהו על איוונט...

צ ל י ל 8

New member
יש להם יתרונות מאוד! בולטים

קודם כל, הם נשקים לרמה 127. ואם תסתכלי טוב, הם לא צריכים את הסטאט המישני. כלומר, הם אדירים לכל ה-דקסלסים ה-סטרלסים למינהם וכד'. תשווי בין נשק VIP לנשק רגיל כמו ריברס ותראי את ההבדלים.

צ ל י ל 8

New member
היה איוונט חייזרים פעם

(ויש שמועות שיהיה שוב). הם היו נופלים מהבוס שם. זה היה פיקיו לרמות גבוהות כמובן. בגלל זה הכמות של החפצים האלה הוא מוגבל מאוד ונדיר.

לאיזה רמות בערך?

לי תהיה אפשרות להכנס לפיקיו הזה?
[אני מניחה שאני אעבור את רמה 120 עד אז...
] ומה הייחוד של החפצים האלו? מה שונה בהם? חוץ מזה שהם זוהרים

Hasselblad

New member
להיכנס זאת לא הבעיה

יהיה לך קשה עד לא אפשרי לסיים אותו... אנחנו היינו הולכים קבוע שלושה אנשים (כמה שפחות יותר רווח בסוף) אני DK גודלי וקוסמת מעולה. היה מאוד מאוד מאוד קשה לסיים את הפיקיו אפילו שהיינו מאוד חזקים. את הפיקיו היה אפשר לעשות רק פעם אחת ביום ורוב הפעמים לא היה נופל כלום... הבוס האחרון ממש ממש ממש קשה! וזה לא רק שהוא קשה הוא מוגבל בזמן ככה שזה ממש לא קל.

Hasselblad

New member
אם אני לא טועה

(אני מקווה שאני לא טועה כי אני לא עשיתי את האיוונט למעט הפיקיו) יש לפיקיו גירסא לרמות נמוכות כחלק מהאיוונט, כמובן שלא מקבלים שם דרופים של חפצי VIP...

אני מניחה שאני אוותר על זה

הייתי רוצה ללכת בשביל הVIP, אבל אם לך זה היה קשה, לי זה יהיה גיהנום
לא נורא. יהיו עוד כל מיני איוונטים.

Hasselblad

New member
המממ ניסיתי להיות עדינה

זה לא יהיה גהינום עבורך אלא זה פשוט לא אפשרי... אלא אם תמצאי מישהו שיקח אותך סתם כי לעזור את לא תעזרי שם...

למעלה