ה"י 12-6-2010

yonVata

New member
רמה 86

בשעה טובה ומוצלחת... מ25%, אחרי אימונים, הפסקות, עזרה לואל ואלף ואחד דברים אחרים עליתי סוףסוף רמה.... יאללה, 6 רמות לסטאף שלי!

miss_t

New member
רמה 84, 75%

נכנסתי, הלאגים היו רבים עשיתי APQ ומצאתי תפוח, כמה הוא שווה בימינו? 5 וחצי? בנוסף, עזרתי לחבר שנפרץ וקניתי לו ציוד. אחרי זה כבר לא החזקתי מעמד עם הלאגים וקרסתי.

מ י ל ר

New member
אתמול עליתי רמה ועכשיו אני 75

ואני לא יודע כמה זמן אני אוכל לשרוד ב-mp3המשעמם הזה, בעעע נמאס לי מהמקום הזה כבר, למישהו יש מקום אחר יותר נורמלי לקוסם קרח?

../images/Emo45.gif

אתה רק צריך מישהו שייקח אותך לשם כי זה קצת בעייתי, אם יש לך משפחה אולי מישהו מהמשפחה יכול ללכת לשם ותשתגר אליו, זה מה שאני עושה בד"כ כשאני צריכה להגיע לטירה...

מ י ל ר

New member
מה זה המקום הזה?

זה מ שצריך לעשות גאמפ קווסט? כי אם זה זה דיברתי על זה עם עידן, חשבנו על משהו אבל בעייתי שאני אגיע למקום שצריך, אני אשגר את עידן, ואז עידן ישתמש באיזה חפץ שיש לו בשביל לדלג על הגאמפ קווסט וישגר אותי, הבעיה שלעידן אין זמן בשביל זה כול כך, ואני בבעיה רצינית.

yonVata

New member
אם כבר מדברים עלזה...

עליתי עכשיו רמה, מה שאומר שאניכול להרשות לעצמי למות כמה שבא לי, איפה הJQ הזה?

Hasselblad

New member
יון שתדע

שה JPQ הזה קטן עליך ב 100000 רמות אם אני מצליחה אותו בלי בעיה גם אתה יכול!

זה ה-JQ של קרימסון וודס

ובנוסף ל-JQ יש עוד כמה קווסטים שצריך לעשות כדי להשיג מספר חפצים כך שבעתיד לא תצטרכו לעשות את ה-JQ כל פעם שתרצו לעבור שם. ממה שאני זוכרת אלה הקווסטים שצריך לעשות
קווסט ראשון קווסט שני קווסט שלישי אאל"ט את החפצים האלה צריך להשיג לפני שעושים את ה-JQ

הבעיה שהמפלצות לרמות גבוהות

וחלקם אפילו לניר היו קשות לכן גם טל הצטרף לעזור לנו...

הפעם אני ונירו עשינו

הכל לבד.. פרט לביגפוט שקפץ והרג אותי פעמיים... (כנראה זה היה יום התקלות בוסים למינהם..
) הסתדרנו דווקא יפה

Don Nirtin

New member
וגם אני הספקתי להתפגר אצלו../images/Emo87.gif

אבל גם מצאתי בוס חביב להרוג

deisy

New member
יון

אני לא באמת יודעת איך מגיעים אליו,
אבל אם אתה צריך "שומר" שיהרוג לך את המפלצות שבדרך, תן קריאה אני אבוא בשמחה!

yonVata

New member
בכיף :)

איזה סופש אחד לסגור את הנושא... אגב, מתברר שכבר עשיתי את הקווסט השלישי O-ם וכמובן תודה נעמונת

deisy

New member
סבבה,

יש שם איזה קווסט שצריך לאסוף כדורים כאלה, אני בשמחה אבוא לעזור...צריך לזפזפ הרבה בצאנלים אם אני זוכרת נכון, לוקח להם זמן ליפול והם אנטרדבל F3 רק תגיד לי לפני שאדע להיות מחוברת

למעלה