ה"י 12/11 בידיעה מדהימה!

ה"י 12/11 בידיעה מדהימה!

מחבר שפעם היה משחק מייפל סטורי, קיבלתי משתמש שהוא לא זכר את הפינקוד שלו... אז לבסוף הוא מצא אותו... ונתן לי... ריינג'ר ברמה 71!! איזה הרגשה מדהימה... להיות כל כך חזק, אבל עדיין קשת! הוא ממש ממש עני והוא בקרדיה בערך עם 200 קיי, אבל אני חולה העל הסקילים שלו D: אם מישהו רוצה להתאמן בקרדיה או לעזור, בבקשה, תודה!

Guid

New member
יאהה!! איזה כיף לך!!!

ריינג`ר זה החלום! *______* למה אתה בקראדיה? למה? /tapuzforum/images/emo7.gif

לבנדר א

New member
רמה 74!

וואו.
עשיתי משהו שהייתי צריכה לעשות כבר מזמן והוצאתי מלאאאאא מייפל פוינטס כדי לתקן לעצמי את הAP. עוד לא בדקתי לעומק אם יש הבדל בדמג'. זה אמור להיות מורגש? (היו לי איזה 6 נקודות בSTR ו14 בDEX)

icy woman

New member
ועוד איך צריך להיות הבדל!

אז כמה יש לך עכשיו בSTR וב DEX? אל תשכחי שאת מה שאת מורידה מהם, את מוסיפה ל INT שצריך להיות, אם כך, +12 (כאילו ועלית 4 רמות מבחינת ה INT)

Guid

New member
כמה עולה AP Reaset אחד?

יש מצב אני אקנה אחד כדי להוריד את הint שלי ל4... סתם כדי שההאנטר יהיה מושלם~ /tapuzforum/images/emo9.gif

Guid

New member
אאוץ`...

אם זה נכון אז לא שווה לי... /tapuzforum/images/emo7.gif תודה ניר~

לדעתי עידו, אל תיגע בINT

ואני אגיד לך גם למה.יודע מה זה HP WASH?? יש אנשים שממש מצטערים שאין להם 5 INT וזה כי ככל שיש לך יותר INT, אתה מקבל יותר MP בכל עליה של רמה. ואם אתה עולה רמה כשמישהו שיש לו MW ממוקסס (אתה יכול לקרוא לי), אתה מקבל טיפה יותר MP. מה שאנשים עושים אחר כך, זה מעבירים (כמובן בעזרת NX) נקודות מהMP שעלה להם בכל פעם לHP. זה נקרא HP WASH. אז לדעתי לפחות, תשמור את הנקודה הזו ותחסוך NX

Guid

New member
אוקיי, הבנתי~

אני כמובן לא אתנגד לעוד MP... /tapuzforum/images/emo6.gif תודה על העצה שרון! ^____^

בכיף. זה רק מניסיון של אנשים אחרים

ולפני שאתה עולה רמה, כשיש לך 99% תקרא לי, אם אני אוכל- אני אגיע לעשות לך MW.

Guid

New member
בסדר.

אבל זה יקח עוד הרבה זמן. אני פותח פיראט השבוע~ D:

Guid

New member
התלבטות.

ברה, בגלל האנשים, או ווינדיה, בגלל שאני רגיל ובגלל שאני יכול לעזור לעצמי כלכלית. D: מה את אומרת?

אני? F6

אישית אני אוהבת שהדמויות שלי באותו עולם כי אני יכולה לעזור לעצמי גם כלכלית וגם בדרופים (ואם זה באותו שם משתמש אז ה-NX משותף
). מצד שני אני בטוחה שהאנשים בברה ישמחו לעזור לך באותה מידה כמו שעוזרים לי
, למרות שאף על פי העזרה, עדיין קשה לי להיות נובית בעולם שאני לא מכירה. אני כ"כ רגילה לווינדיה, לאותם אנשים שאני רואה בכל מקום, לגיילד שלי לבאדי... אני לא אוהבת שינויים
זה תלוי בך עידן. אם תפתח בווינדיה אני אשמח לעזור גם, אתה יודע...

icy woman

New member
עידנוש

השיקול הכלכלי לא שיקול, כי אם תחליט ברה- תמיד נעזור לך

Guid

New member
לאחר התחבטות קשה...

אני אלך על ברה. D: הרבה אנשים טובים בבאדי ליסט זה ממש כיף! במיוחד אתם~ אז אם מישהו מכם יוכל לעזור לי כלכלית, זה יהיה נחמד. ^____^

icy woman

New member
כל הכבוד!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

ואני לא חוזרת בי בחפץ לב אתה כבר יודע את הניק שלי

למעלה