ה"י 12/05/11

GינGית

New member
בכלל אוף השרשרת תתחיל שוב מ-10%

בכוונה לא סגרתי את הסיגנוסית בלילה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Don Nirtin

New member
נקסון......./images/Emo267.gif

אולי עדיף... בשיא העדינות... לסגור את היומולדת ולעשות פאץ' נוסף כדי לעצור את הבלגן של ההאקרים שמתעקשים לנצל את הGOODIES של היומולדת?

צ ל י ל 8

New member
אני בעד לגמרי ../images/Emo70.gif נשבר לי מהפאץ' המעצבן הזה

לא אוספת שום חפצי מייפל, נמאס לי הרדיפות אחריהם, נמאסו לי ההאקרים, נמאס מהעוגות הפלצניות האלה שנתקעות תמיד איפה שהן לא צריכות להיות. באמת נמאס. שישאירו רק את המדליה ובזה נסגור את הסיפור

האיוונט שאני הכי אוהבת במייל זה האיוונט של

היום הולדת. אבל המזוודה שלי מפוצצת עד אפס מקום בנשקי מייפל. אבל נאלצתי לזרוק כמה ..... אין ספק ששוב האקרים הצליחו להרוס לנו את המשחק.

btekx

New member
לא רוצה!

אלו פאץ יחיד שאני יכול לשפר על החפצים של מכונאי! על חפצים של מכונאי אי אפשר לשים בשום המגילות רגילים (גם אי אפשר פוטצלים...) ויחיד שאפשר לחזק אותם זה מגילה כאוס וללא פאץ זה בלתי אפשר למצוא כאוס כאלו...!!! נראה שישנם שלא רוצים וחלקם כן רוצים...

סקניה באמת מתה...

נכנסתי, אפילו בצ'אנל 18 אי אפשר להפעיל אפילו סקיל.. וגם שנפעיל תמחשב מחדש זה יישאר ככה בטוח... ובאמת נמאס לי מהאיוונט הזה, חוץ מהעלי מייפל לשנה הבאה שיימכרו במליונים והמדליה שום דבר טוב לא יצא לי מהאיוונט הזה, כלום! החל ממה לעשות עם החפצי מייפל, מטבעות או לשמור לאחר כך, ועד העוגות המחורבנות האלה שהורסות את הarrow blow.. לדעתי שיחזרו לגרסא 62, בלי הסופר דרופ הזה של כל מפלצת 100 דרופים כל אחד ובלי הסדר החדש והמטומטם של המקשים... ושינו את כל המייפל וורלד! אני רוצה את התחנה באיליניה, אני רוצה את המפות הקודמות בויקטוריה, ולמען השם, שיחזירו את המפלצות לרמות הרגילות שלהם! המייפל נהרס!

מצבניק

New member
אני ממש מצטער!!!

סיוון סליחה שדחפתי ככה לזאקום... כנראה שעד רמה 100 אין על מה לדבר... אני גרוע! לא מאמין שמתתי מעטלף...

מ י ל ר

New member
לא קרה כלום

אמרתי לך שאתה לא תשרוד... הם עלו את כול הרמות של כול המפלצות בדרך לזאקום..

btekx

New member
היה כיף היום איתם בזאקום!!

מפתיע שרק פגשנו לראשונה במייפל דמותך מול דמותי בLHC ואני זוכר טוב את השיער כחול שאתה שם תמונות בפורום ומיד הייתי בטוח שזה אתה... רק דבר אחד למה לא רצית שאסוף דחופים בזאקום?

Hasselblad

New member
אני אסביר לך למה לא מרימים כלום בסוף הבוס

אנחנו כמה אנשים וכולם רוצים וזה לא הכי הוגן שאחד ילך וירים הכל כשכולם הרגו (בניינו אני יכולה בשנייה להרים לפני כולם ואני עדיין בחיים לא אעשה את זה). בדרך כלל אחרי שהבוס מת כל אחד לוקח מה שאומרים לו לפי מה שמסכמים. בבוסים שאתה עם עוד אנשים (במיוחד אם זה חברים שלך ולא סתם אנשים רנדומלים) מוציאים את הפאוצ של החייה.

Hasselblad

New member
אהה וכמובן עוד משהו חשוב מאוד

זאקום מפיל סיפרי סקילים לכל מיני עבודות שלא ניתנים להעברה.. ואם החייה שלך מרימה סקיל לקוסם שמישהו אחר היה צריך אתה לא יכול להביא לו את זה וזה סתם חבל. בקיצור אף פעם אל תרים דרופים בסוף בוסים בלי לבקש, לרוב אף אחד לא יקח אותך שוב אם תעשה את זה.

btekx

New member
אה אופס... סורי...

הבנתי אותך ב1000% מצטער... בבאה אני יעיף את האיסוף השק של חיה מחמד! מבטיח!

Hasselblad

New member
באמת שלא קרה כלום

תיארתי לעצמי שלא ידעת ואני גם מכירה אותך מפה אז זה בסדר. ולרוב גם אין בעיה שתקבל את מה שאתה רוצה רק צריך לבקש! תשאל את אסף תמיד כולם מקבלים בסוף את מה שהם רוצים.

btekx

New member
תאמת אין לי מה לרצות בדרופים שיש לזאקום

אני רק רוצה דברים שאוכל למכור בחנות

Hasselblad

New member
כן זה ברור לי

אבל לרוב נהוג להתחלק שווה בשווה עם כולם או לפחות לבדוק שכולם מסכימים שתרים את הדרופים.

מ י ל ר

New member
אלעד: אני מקווה שלא נעלבת ממני או משהו

שרשמתי לך לא לקחת ולהוציא את הפאוץ', רשמתי את זה עם סימן קריאה, שלא תחשוב ש"צעקתי עליך", פשוט רציתי להגיד לך את זה מהר כי ראיתי שלא הוצאת את הפאוץ'... אבל אני מאמין שפעם הבאה הכול יהיה בסדר D:

למעלה