ה"י 12/05/11

פיספסתי אותך בבוקר ב 2 שניות

הגעתי למחשב וכבר כנראה לא היית..... מה קורה? עלית ל 120?

GינGית

New member
אתמול בעצתה של סמדר הלכתי עם הסיגנוסית

שלי לטירה, חמושה באחותי
כמובן שרק עם שתינו זה היה עלוב מאוד במיוחד שאני לא יכולה להרוג שם
חיפשנו את סמדר לעזרה והיא הייתה AFK אחותי לקחה אותי למפה יותר בפנים מין חיה שיושבת הפוך על שועל כי יותר קל לה להרוג אותם (היא קוסמת קרח), לאט לאט גיבשנו פארטי שאני עומדת בצד והם הורגיםעליתי לרמה 119 מתתי פעמיים. אחרי זה מתתי עוד פעמיים, אפילו שאני עושה העלמות הנבלות הורגות אותי כשהן מרביצות. באחד בלילה פרשתי מיאוש שנישארו לי עוד 13% לגמור את הסיוט הזה גיליתי שאם אני זורקת פצצות סגולות מתנתק לי המחשב בטירה כמובן שאחרי מספר התנתקויות הבנתי וכמובן שכבר לא הייתי ליידר והתחילו לשאול למה אני לא הורגת, אז הראשון שהזמנתי לפארטי, כזה חמוד, אמר זה הפארטי שלה אף אחד לא מוציא אותה.

GינGית

New member
חחחחחחחח לא היה זמן לבדוק את נושא החיות

אבל עובדה שהבנת למה אני מתכוונת

btekx

New member
כן לא בדקת לעומק בהתחלה...

בניגוד לכך אצלי אני בודק לעומק את כול המפלצות, ולא עובר ממפלצות למפלצות שרק הכרתם ישר... משום שזה תחביב שלי לחקור עולם יצורים דימיונים... (אלו אחד מהסיבות שהתחלתי לשחק במייפל סטורי, להכיר כול מפלצות...)

סקניה קרסה והיה רול בק

ובטח שיש - יש סקרולים ורודים שעולים ביליונים שלמים לשכפל מהאיוונט של הקופסאות זהב.......

נו מה את חושבת?

יש מישהו שקבוע יש לו 20 מגילות 50 % של חרב. ואני כבר עוקבת עם ינשוף כמה ימים - הוא לא קנה כל כך הרבה במחיר מציאה ורק עושה קצת רווח. מישהו שקנה ממני 2 ספרים של BS 20 שעד לפני שבוע מכרתי ב 150-180 מיליון אחד עכשיו יש לו בחנות 4 ספרים כאלו ב 120 מיליון אחד. את לא מאמינה מה הולך בסקניה.....
ודר"א שמעתי בסקניה שטוני "החבר שלך" פרש..... כבר לא רואים אותו בכלל.

Hasselblad

New member
ממש לא פרש....

אולי רק מסקניה... עדיין מסתובב בברה עם חזה נפוח... מה המחיר של דאגר 50% בסקניה? או שאותם לא שיכפלו?

השיכפול לא הוריד את המחירים לצערי

והיום ניפרדתי לחינם מעוד 600 מיליון.
50 % דאגר בסקניה עולה בסביבות 900 מיליון - 1 ביליון. יש לך בעיה עכשיו כי DB זו עבודה מאד מבוקשת והם גם זקוקים לזה. סקרולים של דאגר מאד יקרים....

אמורה להיות מכירה

אני מחכה לזה מאד. בנתיים הרשימה מהאתר שפירסמתי כאן מדוייקת. רק מגיעה בשלבים.... עדיין יש לי תקווה שלקראת סוף האיוונט תהיה מכירה כי יש שם חבילת כאוס והפטץ' הבא הוא כאוס....

בנתיים קניתי קוביה אחת

של האיוונט. ויצא לי האמר. עכשיו לכפפות VL שלי יש 9 סלוטים רייקים.... אוף.... שיבוא כבר פאם.....

למעלה