תודה לשניכם. אבל...
תבינו, הבעייה פה היא רחבה הרבה יותר. לפותח דמות חדשה? בשלוש-ארבע שנים שאני משחק ומשקיע בשביל המשחק הזה פתחתי אינספור דמויות, הגבוהה בהם לא עברה את רמה 63. נכון, התנסיתי בדברים שונים ונהניתי, אבל לא הגעתי למה שרציתי. כשפתחתי את הפיראט, כמו אלפי השחקנים שלפניו, חשבתי אותו דבר- הנה, אני עושה שינוי ומגיע למקומות כמו עבודה שלישית (שאגב, הגיעו פה אליה בחודש, ואני בשנים לא הגעתי). אבל מה? כישלון. תוסיפו על זה שיש לי חברים, כמו חבר אחד שאני הכרתי לו את המייפל- הוא פתח דמות שנייה או שלישית אם אני לא טועה והיום הוא רמה 115+-. ואני? תקוע ב51, מפנטז על עבודה שלישית- וגם זה לא. בנוגע ללהכיר חברים דרך הפיקיו- זה היה הניסיון הכי מר שלי במייפל. יש אנשים כל כך רעים שם, שבמקרה הרע מעיפים אותך מהפיקיו לפני שאתה אומר מילה. במקרה הטוב? אתה עושה אחד או שניים ואז עף במילא. בכלל, אני לרוב משחק לבד במייפל- בצ'אנלים נידחים, רחוק מהאקרים או מאנשים למיניהם. יותר מדי ניסיונות לא מוצלחים היו לי עם האנשים האלו. לא תודה. את הדבר הבא חשבתי לעצמי בדיוק- השארתי לי טונה קווסטים וrep בשביל להתאמן כשאין כוח לפי קיו. אבל מה? נקסון יצרו את המשחק כך שפי קיו היא הדרך הטובה ביותר לעלות רמות, לא משנה מה. אני יכול לעשות המון קווסטים- את כל מה שיש לי, בתוספת אימונים רגילים- ולהגיע ל56, 57 מקסימום. אחר כך? הייאוש יהיה גדול עוד יותר. אני בן אדם ששונא חברה מייפלית במובן מסוים, אבל לא יכול להתאמן לבד במובן אחד. תקוע, בקיצור. ככה שכיף לי לעשות קווסטים ולהתנתק- אבל אני עולה מזה כל כך לאט שזה מוציא את כל הכיף. קודם שיחקתי שעה כדי לעלות 6%. אם זה יהיה קצב ההתקדמות- חבל על הישיבה מול המחשב. מצטער על הנימה, אני פשוט מיואש טוטאלית =\ אני מאד מעריך שאתם שניכם כן מנסים לעזור, אבל לא יודע... לי נמאס. אני רוצה להגיע למקומות שאחרים הגיעו אליהם בכזו קלות לפניי, ואני לא מצליח. זה מדכא, זה מתסכל, ואני שונא את זה. אבל תודה, נה...