ה"י 11.7

yonVata

New member
האמת...

שגם אצלי יש לאגים מטורפים.. גם במחשב שלי, וגם אצל חברה שלי... אבל בברה הם הרבה יותר קשים מקהיני.. :/

deisy

New member
גם אצל ניר זה עובד כמו גדול

אחרי שעשה ריסט למודם

Jolteon

New member
רמה 51 יותר מדי זמן =\

אני בתקופה שאני לא הכי נהנה ממייפל. אני תקוע על הרמה הזו הרבה זמן, וזה לא הכי כיף XD יש לי כמה אפשרויות לאיך להמשיך, אבל הבעייה היחידה היא שאין אף אחד ברמה שלי לעשות את זה יחד איתי- ולבד זה משעמם XP חשבתי לעשות את אלין פי קיו עד רמה 55, לפחות למשוך ארבע רמות- זה רעיון טוב? ואם כן, מישהו פה עשה אותו בכלל? אחרי זה יש לי המון קווסטים ששמרתי לרגעים האלו, ולא מעט נקודות rep מהמשפחה לאימון- אבל שוב, הכל לבד ומשעמם =\ אני מקווה לצאת מזה בקרוב, כי הפיראט ממש כיפי כשלעצמו, וסוף סוף השגתי ציוד קצת יותר נורמלי (8 אטק וורק גלוב, נשק לרמה 50 מסוקרל טוב...) בקיצור, די צריך עזרה או ייעוץ או וואטאבר XD תודה לכל מי שיענה. נ.ב. בקרוב מסדר סיגנוס =]]] זה בטוח יפחית את השיעמום לאפס, כי אני בטוח פותח שחקן כלשהו (מתלבט בין הקוסם ללוחם) וחורש איתו. אז נה, אולי שווה לחכות לזה =]

Jolteon

New member
לא חשוב...

אני במילא לא אצליח לעלות רמות נורמלי עם עזרה או בלי עזרה- אז זה כל כך לא משנה לי. כנראה פורש...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאל תפרוש, זה בא בתקופות.

אם אתה רוצה לגוון תעבור לדמות אחרת או שתפתח דמות אחרת. אפשרות שנייה היא לקחת את זה באיזי, כל יום כמה אחוזים שבא לך, תעשה משימות, PQ- תהנה! הEXP יבוא מעצמו!

deisy

New member
מסכימה עם איציק

יש רמות מעיקות, יש רמות שממש קשה לעלות אותם, החכמה היא לקחת את הזמן באיזי ולא לרוץ אחרי האקספי אלה לשחק כדי להנות מהמשחק... לך תכיר חברים חדשים בפקויים למינהם, צרף אותם לבאדי ככה לא תהיה "לבד".. קשה להיות "לבד" במשחק רשת
החברים לא חייבים להיות מפה דווקא, יכולים להיות סינים יפנים או מפרו
צריך פשוט להכיר אותם
תעשה קצת קווסטים, תגוון מקומות אימון, תעשה סתם "סיבוב" תנסה להשיג קלפים (זה מה שאני עושה לפעמים כשנמאס לי מאימונים
) - ככה גם מצליחים להשיג דרופים טובים (ניסיתי להשיג קלף יצא לי כאוס סקרול
)... תהנה מהמשחק! תכיר חברים, האחוזים יעלו בכל מקרה אתה יודע, אולי ותצר לאט אבל מה רע? חלק מההנאה זה פשוט לשחק בלי להסתכל על באר האחוזים כל הזמן
לצערי, לא ממש זוכרת לתת לך המלצות על מקומות אימון לרמה שלך.. אבל פיקויים יעשו יופי של עבודה מבחינה חברתית, וטיול וניסוי בכל רחבי המייפל גם יכולים לעזור

Jolteon

New member
תודה לשניכם. אבל...

תבינו, הבעייה פה היא רחבה הרבה יותר. לפותח דמות חדשה? בשלוש-ארבע שנים שאני משחק ומשקיע בשביל המשחק הזה פתחתי אינספור דמויות, הגבוהה בהם לא עברה את רמה 63. נכון, התנסיתי בדברים שונים ונהניתי, אבל לא הגעתי למה שרציתי. כשפתחתי את הפיראט, כמו אלפי השחקנים שלפניו, חשבתי אותו דבר- הנה, אני עושה שינוי ומגיע למקומות כמו עבודה שלישית (שאגב, הגיעו פה אליה בחודש, ואני בשנים לא הגעתי). אבל מה? כישלון. תוסיפו על זה שיש לי חברים, כמו חבר אחד שאני הכרתי לו את המייפל- הוא פתח דמות שנייה או שלישית אם אני לא טועה והיום הוא רמה 115+-. ואני? תקוע ב51, מפנטז על עבודה שלישית- וגם זה לא. בנוגע ללהכיר חברים דרך הפיקיו- זה היה הניסיון הכי מר שלי במייפל. יש אנשים כל כך רעים שם, שבמקרה הרע מעיפים אותך מהפיקיו לפני שאתה אומר מילה. במקרה הטוב? אתה עושה אחד או שניים ואז עף במילא. בכלל, אני לרוב משחק לבד במייפל- בצ'אנלים נידחים, רחוק מהאקרים או מאנשים למיניהם. יותר מדי ניסיונות לא מוצלחים היו לי עם האנשים האלו. לא תודה. את הדבר הבא חשבתי לעצמי בדיוק- השארתי לי טונה קווסטים וrep בשביל להתאמן כשאין כוח לפי קיו. אבל מה? נקסון יצרו את המשחק כך שפי קיו היא הדרך הטובה ביותר לעלות רמות, לא משנה מה. אני יכול לעשות המון קווסטים- את כל מה שיש לי, בתוספת אימונים רגילים- ולהגיע ל56, 57 מקסימום. אחר כך? הייאוש יהיה גדול עוד יותר. אני בן אדם ששונא חברה מייפלית במובן מסוים, אבל לא יכול להתאמן לבד במובן אחד. תקוע, בקיצור. ככה שכיף לי לעשות קווסטים ולהתנתק- אבל אני עולה מזה כל כך לאט שזה מוציא את כל הכיף. קודם שיחקתי שעה כדי לעלות 6%. אם זה יהיה קצב ההתקדמות- חבל על הישיבה מול המחשב. מצטער על הנימה, אני פשוט מיואש טוטאלית =\ אני מאד מעריך שאתם שניכם כן מנסים לעזור, אבל לא יודע... לי נמאס. אני רוצה להגיע למקומות שאחרים הגיעו אליהם בכזו קלות לפניי, ואני לא מצליח. זה מדכא, זה מתסכל, ואני שונא את זה. אבל תודה, נה...

Macbook

New member
נווה!

אתה לא צריך לפרוש! גם לי, בקוסם שלי ברמה 76 יש את הקטע הזה עכשיו... אני נכנס, עולה כמה אחוזים ויוצא.. מה שכן, חשבת על כמה מקומות אימון נחמדים כדי להעביר את הרמות האלה? =] יכול להיות שTruckers בסינגפור יהיו מאוד טובים לך אם מיקססת את הסקילים של המובים, במיוחד עם ה8 אטאק והנשק החזק לרמה 50 - אתה תטוס שם, ועם דאבל EXP אתה בכלל תשכח שאמרת. רוצה לנסות?

Jolteon

New member
הממ, לא חשבתי על זה בכלל O0

כן, אולי שווה לנסות =] אבל חשבתי דווקא... קודם כל אני רוצה לעשות קווסט ולהשיג סקרול של גלוב אטק 70% ולמכור כל עוד המחירים בשמיים. אחר כך שווה לי אלין פורסט פי קיו עד רמה 55, כי אני לא אוכל אחר כך XD אבל רק בשביל לדעת- כמה איאקספי הם מביאים, באמת? בסופו של דבר, עם כל הייאוש מהמשחק, אני פשוט אעשה את הכל בקטנה. אני אשחק פה ושם רק כשיש חשק, ואקח את הרמות הקשות שתמיד יהיו לי בקלות. פעם רמות 40 היו לי קשות, היום אלו 50 ו60- הכל משתנה =] אני אעלה בקצב איטי, זה גם משהו. וכשיהיה מסדר סיגנוס- בכלל יהיה כיף. תודה, כולם =] לא פורש~

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמעולה ../images/Emo9.gif

לכל אחד יש רמות קשות במייפל. עוברים אותם לאט לאט ובזהירות. ואז, שמגיעים ל15~ אחוז האחרונים מספימים בבאדי ובגילד כל שנייה "More XY fucking %!!!!!!" וזה כיף

Jolteon

New member
160 :ם וכמה חיים? XDD

אני אלך לשם אחרי האלין פורסט, תודה =] ואיציק- כן =] ואחרי זה מגיעים לרמות קצת יותר נורמליות, נושמים לרווחה, עד שנכנסים לסרט שוב XD מייפל זה אכן תקופות. תודה =]

P o o f i

New member
עדיין רמה 138,

מתתי פעמיים היום בגלל הAuto-MP. נו, מקווה להגיע לרמה 140 בשבוע הבא, לא אהיה כאן עד יום שבת.

deisy

New member
בטח לאג קטן תקע לה אותו F3

והוא לא עשה את העבודה .... לאן את נוסעת???

P o o f i

New member
זהו שלא היו לאגים,

הוא פשוט לא העלה MP בזמן, בדיליי כזה. בדקתי את ההגדרות והכל היה בסדר והשיקויים במקום. ואני נוסעת לאילת לחמישה ימים, גלית.
-מתעצלת להגיב שוב-

Macbook

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo178.gif

גם אני הספקתי למות, כי משום מה הAUTO MP + HP החליט שהוא לא עובד

למעלה