ה"י 11.7

P o o f i

New member
אולי זאת שאלה מכשילה? :../images/Emo12.gif

אחרי חיפוש קצר בבאסיל, החפץ הזה לא מתאים לבנים. לנטע אין את זה, והבנאדם היחיד שאני מאמינה שיש לו את החפץ הזה זאת אנה, אבל היא כבר לא נכנסת לפה ואני לא בטוחה שהיית מכלילה אותה באתגר. אני לא חושבת שזאת את יכול להיות שלאף אחד אין את זה?

btekx

New member
עליתי את בישופיראט רמה

לבישופ עליתי עוד 3 נק' לחץ קדושים וצלחתי את ספר 70% (מ10 ל20), חוץ מזה סיימתי משימה השני במקדש זמן, כעת משימה להרוג 999 אביר עשב...

Don Nirtin

New member
לאגגגגגגגגגגג../images/Emo87.gif

אני לא יכול לשחק
לאגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג -_- תמותו נקסון.

Guid

New member
רק 50% עם ההאנטר...

תכלס, זה הרבה מאוד במושגים שלי, אבל ציפיתי לעלות רמה אז טיפה התבאסתי... /tapuzforum/images/emo4.gif

D amaged R oses

New member
עידנייי ../images/Emo24.gif

חבל שאתה לא יכול לעשות את הפיקיו החדש... אבל LMPQ זה הכי אחי! תתחבר בזמנים יותר הגיוניים

Guid

New member
לול. הגיוניים במובנים שלך?‏ /tapuzforum/images/emo6.gif

מייז פיקיו זה משעמם טילים... באמת חבל שאני לא יכול לעשות EPQ, בא לי קצת שינוי...

D amaged R oses

New member
אווו! אוו! תעשה אורביס פיקיו...

הגיוני בשבילי זה הלילה.. אבל אתה מתחבר בלילה XD תתחבר בבוקר צהריים.. אלה מחו"ל עדיין לא נמצאים ויש צ'אנלים

Guid

New member
אורביס פיקיו זה עד רמה 50...

אני כבר 62... XD תאמיני לי, אם הייתי יכול להתחבר בשעות הבוקר צהריים זה היה באמת נפלא... :/

deisy

New member
50% זה לא מעט..

ככל שעולים רמות זה נהיה יותר אפילו
אצלי 10% זה מלאאאאאא
אתמול הגעתי ל 5% אחרי שעתיים של משחק
אז תתנחם
היום תעלה!

Guid

New member
ברור שזה לא מעט,

אבל כשמצפים לעלות רמה ומקבלים רק 50% זה טיפה בעסה. אבל אני לא מתלונן, מניסיון אישי, זה יכל להיות גרוע יותר... XD היום אני כבר לא אשחק, רון ברמה 69 אז ניתן לו להיות עבודה שלישית‏~‏

Don Nirtin

New member
נקסון יקרים עד מאוד.../images/Emo87.gif

תפטרו את העובדים שלכם שלא מואילים בטובתם לעשות SERVER CHECK ולהיפטר מהלאגים המחורבנים האלה!!!!!!!!! זה פאקינג מחשב חדש!!!!!!! רק חודש וקצת בשימוש!!!!! לא הגיוני בכלל
קללה עסיסית כלשהי כאן. .

deisy

New member
ניר היקר עד מאוד

הידעת שבעיות לאגים גורמות גם ספקיות האינטרנט?
אם זו היתה בעיה של נקסון לכולנו היו לאגים ולא רק לך...

Don Nirtin

New member
לגלית היקרה עד מאוד../images/Emo23.gif../images/Emo87.gif

ספקית האינטרנט שלי זה בזק והם לא כלבים כמו 012.. בבקשה ממך, זה רק אשמת נקסון. הנה אתמול שני ניסתה להיכנס לסקניה וזה לא נכנס לה. בברה זה בכלל קרס לה

deisy

New member
ניר היקר עד מאוד

בוא למסן ותפסיק להאשים את כולם

Don Nirtin

New member
גלית יקרה עד מאודדדדדדדד../images/Emo87.gif

בזכותה יש לי מייפל נקי מלאגים! יאי!

למעלה