ה"י 11.7

yonVata

New member
אני חושב שלא..

אבל בכל מקרה אני עכשיו בקרניבל.. אז אני יכול להגיע לשם... מה שכן זה יהיה רק בסופש... כי אני כבר בדרך לבסיס...

yonVata

New member
כן..

יש עלי עגילים עם 10 מגיק דיפנס, ועגילים לרמה 40 עם 20 מגיק דיפנס.. נראה לי שאני אחכה עד לאלה של ה40 כי גם ככה הרמות עפות בקרניבל

yonVata

New member
מהפלפון..

כל מה שרואים זה הודעה בלי נושא ובלי תוכן... :/

Don Nirtin

New member
זה היד הכחולה שמצביעה למעלה../images/Emo87.gif

לאישור חיוב. (אני עםה אייקון המאומץ שלי, למקרה שתהית. יאי
)

deisy

New member
Lyka מתה!

הבנתי איך להרוג אותה!
קודם כל לנקות את הפלטפורמה שהיא נמצאת בה מכל השומרים ככה שכשהיא משתמשת בסקיל של בובה על חוטים הם לא יהיו שם כדי להוריד חיים... כדאי HB .... וכדאי לדחוף אותה לפינה השמאלית... היא לא מבטלת סקילים, אבל לא מפסיקה להפוך לבובה על חוטים, הזוי ומשעשע אבל אחרי פעם ועוד פעם ועוד פעם ו... כבר מתחיל להציק!
קשה היא לא, מורידה משהוא כמו 2K בערך, רק מבאס לקפץ כל הזמן כמו בובה F3 אה, ומי משחק שם תשמרו את הדרופים שנופלים מהמפלצות שם כמו המסיכות וכאלה - צריך אותם לקווסט שאחרי לייקה...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמזל טוב + שיט!

מזל טוב על ההריגה שלה. ובידיוק אתמול מכרתי את כל המסיכות האלה >< שיט שיט שיט!

Hasselblad

New member
../images/Emo9.gif

שאלת לילה... ציינו חבר/ת פורום אשר משתמשים בחפץ בשם Red Pirate Blouse שאלה קשה 4 נקודות

btekx

New member
חח, אל תבלבל

Red Pirate Blouse אלו חפץ של גנבים, רוב מבגדים של גנבים יש שמות וסמלים שקשור לפיראטים... פשוט המציא בגדים ועבודה סין עוד לפני המון זמן מלפני שיצרו עבודה חדשה פיראטים...

Don Nirtin

New member
למרות שאיציק ענה../images/Emo87.gif

אני חושב שזה דווקא לא סיוון
מה יש לסיוון לעשות עם חפץ מרמה 80. אלא אם זה מסוקרל ואז זה מסביר הכל. אניוואי, אמשיך בחקירה

Don Nirtin

New member
ואלה התוצאות../images/Emo87.gif

לנעה יש סין רמה 70. אז היא פסולה כי החפץ לרמה 80. אבל זה לא נחשב בתור מיין, אלא אם היא משחקת בזה ומחשיבה את זה בתור מיין. רותם גם יש לה גנב. אין לי מושג באיזה רמה הגנבת שלה. אבל רמה 80 זה לא ידוע. אני אלך על רותם בתור הימור סופי. רותם- D amged R oses. חתיכת חפירה הבאתי כאן. והנה הודעה שמדברת על בילדים של גנבים ושם נעה אומרת שהסינית שלה רמה 70: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=130521404

Don Nirtin

New member
מה זה משנה, התשובה עדיין נכונה../images/Emo87.gif

בצורה מסויימת
.

ReallyWrong

New member
אני אלך על..

אנה, נושי D: אם לא אז אולי נטע שאני יודעת שיש לה CB

ReallyWrong

New member
וניקים