ה"י 11-10/4/07 סעו
M MR Lordi New member 11/4/07 #2 2.40% ../images/Emo122.gif לא כל כך שיחקתי היום *מנסה להשיג עגילים לרמה 65*
K Koki Girl1 New member 11/4/07 #3 ממש עוד שניה 30 ! איזה עבודה אתם ממליצים? אני רוצה או אייס ויזרד או קליריק . מה יותר טוב?
K K o n C h New member 11/4/07 #5 גנבת [שפתחתי מזמן והזנחתי אותה] -לבל 15 אמ למי אני צריכה לתת את הדבר שבתמונה?>
K K o n C h New member 11/4/07 #6 ובכמה למכור את זה? אני אף פעם לא יודעת לאן לשרשר את השאלות של איפה וכמה.. חוץ מהפעמים שיש שרשורים כאלה [אפשר לפתוח אותם במקרה ויש לי שאלה? או שזה מישהו קבוע?]
ובכמה למכור את זה? אני אף פעם לא יודעת לאן לשרשר את השאלות של איפה וכמה.. חוץ מהפעמים שיש שרשורים כאלה [אפשר לפתוח אותם במקרה ויש לי שאלה? או שזה מישהו קבוע?]
M miss_t New member 11/4/07 #14 מתחת לממוצע, הנורמל הוא 52ATK לכן - ניתן למכור עד סביבות 100K (כמו עלות של חנות), או אפילו פחות בערך 80K 70K
מתחת לממוצע, הנורמל הוא 52ATK לכן - ניתן למכור עד סביבות 100K (כמו עלות של חנות), או אפילו פחות בערך 80K 70K
T ToryMaster New member 11/4/07 #15 זה הממוצע? ../images/Emo2.gif יש לי איזה עשרה ורדים [כי אהמ איזה קוסם קרח/ברק צעק עלי כל הזמן לאסוף אותם אהמ] שהכי גבוה בהם הוא עם ATK של 32, ואני מתעצלת לנסות למכור בעצמי [אז כן, ברוא, כל מי שרוצה לעשות עלי קופה]
זה הממוצע? ../images/Emo2.gif יש לי איזה עשרה ורדים [כי אהמ איזה קוסם קרח/ברק צעק עלי כל הזמן לאסוף אותם אהמ] שהכי גבוה בהם הוא עם ATK של 32, ואני מתעצלת לנסות למכור בעצמי [אז כן, ברוא, כל מי שרוצה לעשות עלי קופה]
T ToryMaster New member 11/4/07 #17 וואי, יצאתי עמה לא ברור לי לאן חשבתי חשבתי שזה משורשר או למה [תעברי לברוא, בתודה, ההנהלה]