ה"י 11-10/4/07

ToryMaster

New member
הכ מגניב!

להסתובב בשבלולים ולעשות סלאשים לכל החלזונות, ואז להתנצל בפני כולם. יש שם לפעמים המון לאגים, אבל זה מקום שימושי.

miss_t

New member
לא לאלאלללאאא

מלא trades שלא לצורך, מלא לאגים, מלא KS, מלא DEFAME לא רוצה

Koki Girl1

New member
מה זה KS ? חח איזה מצחיקה

אני אוהבת את המקום.. אמ אהבתי יותר נכון עכשיו הוא מלא בביצים מעצבנות . מתי באמת הן עפות מהמשחק? אי אפשר להתאמן ככה הן ממש מפחידות אותי! במיוחד הירוקות שבאות בחבורות
.

miss_t

New member
נגמר האייונט, אבל אני לא יודעת אם

הן נעלמו KS= Kill steal לגנוב הריגה- גניבת EXP, אחרי שאני מרביצה שעות לאיזה פטריה עלובה, בא איזה מישהו חזק והורג אותה במכה, אני גם מקבלת פחות EXP ויכול להיות שגם את הדרופ אני אאבד ולא אוכל להרים (תלוי במי שהוריד יותר הרבה לאותה פטריה). והפטריה הייתה רק דוגמא. כמובן שיש KS במקומות אחרים וזה דבר שמאודדדד מעצבן (אותי לפחות).

Koki Girl1

New member
אה אוי

לפעמים אני הורגת דברים מרחוק ואני לא רואה שמישהו מנסה להרוג אותו .אבל אני תמיד מבקשת סליחה חח
. אני משתדלת לא לעשות את זה. והאווינט לא נגמר עדיין אפשר לעשות אותו לא? עדיין יש לי מנורה מעל האישה הזו

miss_t

New member
איזו אישה? האיוונט היה של הארנב

ושל המייפל-אדמין הזה... ולגבי הKS, אם זה לא בכוונה זה לא סוף העולם, אבל באזור הnewbies קשה להבין שיש דבר כזה שנחשב KS...

Koki Girl1

New member
יש את הארנב והאישה

שלבושה בלבן . ושניהם קשורים.. בכל מקרה יש לי מנורה גם על הארנב.

miss_t

New member
זה לא גבר? באתר של נקסון האיוונט

מסומן כEND, כנראה שיהיה מחר או היום איזשהו סרבר צ'ק והם ישנו את זה. אז אפשר להנותכל עוד אפשר

אה הא../images/Emo118.gif

ברמה 41 נדרשים 11 פרטי קווסטים שלמים [אחרי שהורגים את הבוס] כדי לעלות רמה, ו100% שעולים באמצע הPQ ה11 ^^ הדיוק הזה מגניב P:

לבל 14, ועוד ממש קצת 15 ../images/Emo13.gif

ייאייי יש לי מלא דברים שאפשר מרמה 15 רק.. ועכשיו אני אוכל לשים אותםםם

למעלה