ה"י 11.10.09 שבוע חדש!!

ה"י 11.10.09 שבוע חדש!!

טוב אם כבר כופים עליי חופשה מהצבא ננצל את זה למטרות טובות לא
לא היה לי כוח להשלים אתמול את ה40% הנתרים שהיו לי... אז חזרתי בצהריים לMP3, המקום התנחלות הקבוע והמאוס
ותודות לעזרתה של לוטן
+ PARTY X2 EXP עליתי ל63
היה לי משעמם אחר הצהריים אז חזרתי לשחק קצת אז שהחלטתי לנסות את מזלי פעם ראשונה בCPQ2 והיה די מוצלח.. הצלחתי להעלות רמה שלמה
מבלי להשתמש בשיקוי MP אחד
+הרווחתי איזה 20 מטבעות
הינה תמונה מלפני עליית רמה כי העליית רמה עצמה הייתה בPQ והתפספסה
אני צריכה משפחה... למישהו בא לאמץ אותי
ערב נפלא לכולם

אניטיים../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

[כמובן-GRATZ
] ההתקדמות שלי-כלוםכלום וכלום.
5% בMP3 עם בת אל עד שהיו לי לאגים, ועליתי עוד קצת בדוג'ו עם נעמה. [
D: תודה שעשית איתי פארטי] נשארה לי הזמנה אחת לחתונה.

הטיZרית

New member
לא פייר!!

עד שחזרתי לשוונג על המייפל... לפני יומיים עליתי רמה... 128 קיבלתי מתנה SE 30.. ביקשתי למכור אותו ולקנות אחר במקומו כי הייתה לי הרגשה שהוא לא יעבוד... אז אמרו לי "לא.. ואם זה לא יעבוד נקנה לך חדש" ניסיתי וכמובן התחושות שלי היו נכונות.. לא עבד... אמרתי "עזבו..(עם חיוך) אני אקנה חדש שיהייה לי כסף" וקיבלתי תגובה "שבי פה ואל תזוזי (FM7 C5)" ואחרי 2 דקות מתייצבים מולי עם SE 30 חדש.. מסתכלת... בוחנת.. וקובעת "זה יעבוד!" וזה עבד
אז רמה 128 עם SE שעכשיו עם 21 SP אבל עד יום ראשון ממש אין לי זמן לשחק... יש לנו תחרות בשישי שבת... לכל אוהבי הסוסים... בקיבוץ יפעת.. אליפות ישראל של הסוסים הערביים... התחייבתי לצעמי לפחות APQ 1 כל יום
ועוד משהו מגניב משבוע שעבר.. אני עומדת ב APQ EREA בצ'אנל 1... אין אנשים חוץ מ DK אחת רמה 100 אנחנו מתחילות לדבר עם אנשים מה BL והGUILD כל אחת עם שלה.. הצעתי לה שאני אנהיג את ה APQ הזה כשראינו שמגיעים עוד כמה אנשים ואף אחד לא יודע איך.. פשוט את השלב של החבלים... עדיין לא נפל לי האסימון איך עושים... אבל מישהו מהגיל שלי אמר לי "תנהיגי פארטי ואני אגיד לך מה לעשות בשלב הזה" שאלתי את ה DK אם היא יודעת איך.. והיא אמרה שגם היא כמוני.. יודעת את כל השאר אבל מסתבכת עם החבלים.. פתאום אני קולטת... 3 אנשים מה BL שלי מסבירים איך עושים את השלב של החבלים... שאלתי אותם למי הם מסבירים.. והם נתנו לי את הניק שלה... אספנו עוד 4 אנשים.... נכנסנו ל PQ וכל הזמן אנחנו מקשקשות ניקים של שחקנים... מצאנו שהBL שלי ושלה מורכבים מאותם אנשים...
וכמובן שהתחברנו ל BL כדי לסגור מעגל

GינGית

New member
אני לא מאמינה עוד רמה 1עם הקלריקית שלי בסקניה

אני עבודה 3 רמה 69 !!!!!!!!! עכשיו אני צריכה להשיג את האבנים ואין לי מושג מאיפה

deisy

New member
הלכת לי לאיבוד פה ../images/Emo12.gif

בין כל השורות! sry קודם כל מזל טוב!!! יללה ממש לא הרבה נשאר! לגבי האבנים, תראי מי זורק את האבנים השחורות הגדולות, ועם 10 כאלה עושים אחת באל -נאט. אפשר לקנות ב FM , אם היית בברה ההיתי מביאה לך.... שיהיה בהצלחה! מחכים לתמונות של העבודה השלישית!

icy woman

New member
מזל טוב מיקי../images/Emo140.gif

יאללה- היום עבודה שלישית
מה את אומרת?

yonVata

New member
רמה 42

ואיזה 5 אחוזים... לא היה לי כוח להמשיך לשחק... ומחר אני נוסע לבקר את אמא אז... לפחות הרמות עפות לי
... אגב, בת-אל... בCPQ2 עדיף לך לעשות את הגליץ' לדעתי - הוא יותר מהיר בהרבה, אבל משוםמה אנשים לא מתים עליו
מממ... נשארו לי עוד איזה... 24 פארטים עד המשקפיים... ו... גולת הכותרת!!!.... היה לי NOOB TRADE ראשון היום
מישהו בא והתחיל לשאול אותי אם אני צריך מגילה של אטק 60% לסטרף... אמרתי שכן, וכשהוא ביקש שאני אציע אמרתי שאין לי מושג... אז הוא אמר לי שזה שווה הרבה וכאלה... ושאני אביא לו 1M עלזה... קיצר אני חושב שניה ואומר "זה בטוח שווה יותר מזה!... יאללה... מקס' לא נרוויח ולא נפסיד..." ומתברר שזה שווה הרבה יותר מזה - אני מאושר
יאללה... אני רוצה כבר לצמצם רמות ולהגיע לפחות לרמה 57, איפה שהלוחם שלי בקהיני עמד כשעזבתי שם
...

גליץ'? מה זה??

עשינו כל הPQ TW.... פעם הם מנחים פעם אנחנו.... והיה די מהיר כי כל 2 דקות עשינו כביכול PQ חחחח אז תוכל לחרוש על MP3... שם באמת תעוף ברמות

D amaged R oses

New member
הוא מאוד מהיר

בחיי שאני לא מבינה למה אנשים לא עושים את זה. וזה רק בנתיים האיאקספי ביגלל האיוונט [לא בטוחה אם זה באמת גליטץ', הקטע שעוזבים. או מה בכלל] אבל איאקספי שווה! גם אם לא אוהבים פיקיואים, זה כלכך מהיר ואין הרבה מה לעשות. באמת שטסים רמות שם. אז "סובלים" 10 רמות, אבל אפשר להריץ אותן בפחות משבוע. אני קניתי היום נצחונות והיה מאוד כייף

נו אז\ זה TW

נלחמים קצת ואז אחד המנהיגים בעצם פורש... נו ככה עליתי רמה אחת היום אחרי שעתיים של יויו כן לא כן לא חחחח ומגניב לעלות 6 אחוז כל פעם מבלי לעשות כלום

yonVata

New member
TW זה קצת שונה...

בטרייד ווין הקבוצה המצנחת משחקת את כל ה10 דק' שלה... מה שבCPQ הראשון היה טוב, כי המפלצות נתנו אקספי... לעומת השני שכל מפלצת מביאה 1 אקספי... לא מעוד שווה... אנשים סתם מתבאסים מהעובדה שלא עושים כמעט שומדבר שם... דיי מטופש לדעתי... ורותם, זה קיים מאז שהפיקיו הזה התחיל -קשה לי להאמין שמישהו יחליט עכשיו באמצע החיים לשנות אתזה...

D amaged R oses

New member
לא בדיוק

TW פירושו TRADE WINS זה לא קשור לזמן.. אני עשיתי 2דק TW ואז כל קבוצה בתורה פורשת, כמו שבתאל אמרה

בדיוק../images/Emo45.gif

אתה מחליט כמה זמן אתה רוצה TW יהיה... לרוב הולכים על 2 דקות כי זה הכי מהיר והEXP מעולה

yonVata

New member
תודה איריס! ../images/Emo13.gif

ואני מקווה שהיא תחזור מהר הביתה!....

deisy

New member
יונתן! מזל טוב!

אחלה דרך לעשות כסף
יללה, אתה ממש רץ! איזה כיף לראות את ההתקדמות!

למעלה