ה"י 11.1.12

Gen3siS

New member
אז שיחקתי גם בDS...

ועד כה (רמה 20) הוא ממש אדיר. יש מצב יותר מהמרצדס [נהההה]. במתקפות הוא כמו האראן...תוקף בקומבואים ועל ידי צבירת אנרגיה ממפלצות. והוא תוקף בעיקר מספר מטרות...הוא גם קופץ ויכול לדאות עם הכנפיים שזה ממש מגניב.... וזהו

אבישי ר

New member
לא הייתי אומר כמו אראן

כי אראן צריך לשבור את היד בשביל לעשות סקילים, אבל כן יש דימיון

Guid

New member
אה, הוא לא כמו אראן?

משום מה חשבתי שהם זהים מבחינת השיטת משחק שלהם...

אבישי ר

New member
הסקיל העיקרי

הוא סקיל שמפעילים אותו על ידי 3 לחיצות על ctrl, הוא ממלא גם את ה force

MomerS

New member
נו.. ו...

לאראן הסקילים הם גם עם שלוש פעמים ctrl ואז למעלה ושוב ctrl... רק שלי אין את ההמשך שלו עם הלמעלה והctrl
אני חייב ללכת עם אסף לזאקום בהזדמנות.... ובקרוב...(אולי אני אשמור 6SP לסקיל הזה...)

JackyE

New member
DS SKILL BUILD

טוב מצאתי את זה: http://maplestory.ayumilove.net/demon-slayer-guide/ זה נראה מדריך דיי רציני ומושקע אבל יש לי איזו בעיה עם הבילד של העבודה הראשונה... למישהו יש מדריך אלטרנטיבי או יכול לומר לי אם זה בכל זאת בסדר?

btekx

New member
בעמודה ראשון זה לא בעיה כי זה מעלה הכול!

כלומר אין נקודה חסר לעלות סקילים בעבודה 1... כול סקילים מקס ברמה 30...

מ י ל ר

New member
ריבוי הקווסטים הזה מעייף אותי

נמאס מהגביעים כבר, מכול הקווסטים החוזרים של להרוג להרוג ולאסוף :| אני מקווה שהתגמול יהיה שווה את הטרחה... שזה לא יהיה רק כיסא מעפאן... (אפילו אם זה הכיסא הכי יפה במייפל איי פעם)
אנשים מפרסמים דברים ממש מגניבים בסמגות, כפפות עם SI, כובע עם בלאס.. נעליים עם CO עוד לא ראיתי. איך בא לי SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
וגם CO, וגם בלאס אבל קודם כול SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

איזה גביעים??

כי אני לא השגתי שום דבר חדש.... ואת הכיסא ניתן להשיג רק עם כל הגביעים מה שבילתי אפשרי.... אגב הורידו את המקדש??

למעלה