ה"י 10.7

Dirty wings2

New member
ה"י 10.7 ../images/Emo9.gif

אממ אני מקווה שזה בסדר שפתחתי, אממ קמתי בבוקר וישר הלכתי קצת לחרוש על המייפל. הגעתי ל15 אחוז
. ואני בלבל 41.. היא עלובה ביותר,ואני לא מצליחה להחליף לה ש י ע ר =( אני מנסה לעשות את המשימה של ה25 הירוקים האלה,ועשיתי אותה אבל אני לא מצליחה לעשות.. ומה זה באלי לשנות א השיער המכוער שלה.. וישמצב שאני קונה NX ^^; יש! אני בבארה למתעניינים :) והשגתי לי 5 חברים,ואת כולם זרקתי XD והם היו חתיכים Oם היה לי חבר בלבל 76 וכולו עם NX ;] טוב חפרתי יותר מידי יום נעים..

קודם כל-

זה בסדר שפתחת, וממש לא חפרת, את יכולה לספר כל מה שעבר עליך במייפל היום. אני 80% רמה 37
.

ToryMaster

New member
עשית את המשימה כבר?

אי אפשר יותר מפעם אחת... איזה שיער יצא לך? אני ממש בספק אם זה יורת מכוער משלי, אני חושבת שקיבלתי את השיער הכי מכוער שקיים לבנות.

Dirty wings2

New member
כן

אני חושבת..יש לי את השיער המכוער הזה עם הקוצים בלונדיני,זו שחקנית משותפת שלי ושל בן דוד שלי אבל יותר שלי,והוא התחיל איתה עד לבל 37 ואז הוא נתן לי איתה כי יש לו בנטיט בלבל 68 והוא חורש עליו
. בקיצור אני אולי אפתח שחקניית חדשה ואחרוש עליה רק בשביל השיער
. ותני תמונה של השיער חח
.

ToryMaster

New member
חע, ניצחתי ../images/Emo6.gif

לא בטוחה שרואים, זה אנדרקאט, ואחד גרוע ממש.

miss_t

New member
אמא'לה, למה לעשות התקפי לב? למה?!?!

את לא יודעת שאני חצי רגל בקבר? למה לדחוף אותי פנימה, מה עשיתי רע לעולם?!

miss_t

New member
באמת מעט EXP

אני בעד שינוי חתימה " גמאני מנסה לעלות כל יום 1694 רמות במייפל סטורי" " גמאני מנסה לעלות כל יום 1694 אלפי מסוס במייפל סטורי" " גמאני מנסה לעלות כל יום 1694 אלפי אקספי במייפל סטורי"

Dirty wings2

New member
חח לא חשבתי על זה../images/Emo3.gif

ניסתי ליצור משהו 'מקורי' אבל לאנורא זה גם בסדר [:

Dirty wings2

New member
מישהו שינה לי את הפין ><

בן דוד שלי המפגר הזה,נתן לחברים שלו את השחקנית שלי וואי וואי מה אני יעשה לו.=\ איזה קרציה הוא אוף!! =( והיא בלבל 41 והיא הייתה מעולה! אני מקווה שהוא יענה לי בטלפון למה אני מאבדת את הסבלנות, טוב זזתי לקניון ביי

ווינגז

New member
רמה 44

סיימתי את The Antidote - Collecting 300 Mateon Tentacles, ואני בדרך ללסיים את ה-400. אתמול סיימתי עם Eliminating Mateon ו-Eliminating Plateon

למעלה