ה"י 10.7.2010

yonVata

New member
בקצרה:

העלתי את הקוסמת אש שלי לרמה 38, עוד 2 רמות והטבעת הנחשפת שלי סוףסוף! אחריזה הלכתי עם הפריסט לעזור לואל לחפש פוודרים בשביל הביגוד לרמה הבאה... הלכנו לארנבים בלודי כי היא רצתה לחפש גם כאוס סקרול תוך כדי... קיצר בזמן שאנחנו עושים שם לינצ' בארנבים נפלו לי 2 מגילות (1 של 10% ואחת של 60% - לא זוכר איזה אפילו....) ואספתי יםםםםם של קופסאות ורודות ושחורות... ממש לקראת סיום אני פותח את הקופסאות ומה יוצא לי מקופסה שחורה אם לא כאוס סקרולללל!!!! הו יא!.... עכשיו נשאר למכור ולראות במה אני מתחדש ברמת הציוד ;)

אצלי יצא לי מגילה של אינט לעגילים 60%

../images/Emo209.gif D:

עליתי לרמה 35 עם הראשית, ועכשיו אני עושה את הקווסטים בממלכת הפטריות וסוףסוף יצא לי היום ייטי אפור וסיימתי לפות עם זה XD עכשיו אני צריכה להרוג 1000 מפלצות בערך ><" ובשביל מה כל הסקרולים האלה של ה60% לבגדים, חרבות וכל השטויות אלה?

הסקרולים האלו

משפרים את הסטאטים של הבגדים, חברות וכל השטויות האלה.
זה חיוני מאוד בשלב מסויים וחייבים להשתמש בבגדים עם סטאטים גבוהים-וסקרולים עושים את זה. בסקרולים של 60% יש סיכוי של 40% שהסיקרול ייכשל, כמובן. זה לא בטוח. יש סקרולים של 100% שמוסיפים לך +1 לפי הסוג שבחרת [אינט לעגילים או כל סוג אחר] אבל הוא לא בשימוש ממש כי זה בזבוז סלוט כי מתווסף רק סטאט אחד, ככה שגם המחיר של הבגד/עגילים/וואטאבר לא יהיה גבוה. יש גם דארק סקרולס-שזה או שהן עובדות, או שהן משמידות את החפץ שלך. נעלמת שוב ביי.

ככה../images/Emo27.gif

את לוחצת על I לפתוח את החלון של הדרופים, ואז לוחצת על E לפתוח את החלון של הציודים שעלייך, ואז את פשוט לוקחת את המגילה ומפילה אותה על הציוד שאליו היא מתאימה.

Hasselblad

New member
למרות שכבר הסבירו לך

אני נותנת לך קישור של מאמר בנושא מגילות שנכתב ע"י חברת פורום מקסימה שלנו... מקווה שזה יעזור מאמר מגילות

נכון לעכשיו - עזבתי את המשחק

כל עוד החשבון שלי חסום לחלק מהאפשרויות במשחק וכל עוד אני לא חזרה ב ranking וכל זה בגלל שהאקר קנה בלילה מהחנות שלי - לא מוכנה לשחק. כתבתי לנקסון כבר פעמיים והם סגרו את הכרטיס שלי בטענה שיש להם כרגע המון כרטיסים ואין להם זמן לענות לי.............. אני יודעת שאני לא לקוח שלהם והם החתימו אותי על מלא הסכמים שבהם הם לא חייבים לי כלום. מבחינתי - עד כאן !!!!!!! לא נכנסת יותר למשחק עד שנקסון מתקנים את החשבון שלי ומפצים אותי על החנות שיש לי ואני לא יכול להשתמש בה ועל כרטיס של X2 DROP שיש לי. לא יקרה - לא אשקיע יותר זמן וכסף במשחק.

Hasselblad

New member
סמדר

אני חייבת להגיד שאני מבינה אותך.. זה מאוד מתסכל ואפילו מאוד מכעיס, אחרי שהשקעת כל כך הרבה... אני כן מקווה מאוד וכן מאמינה שנקסון יסדרו את הבעיה. לא הייתי מוותרת כל כך מהר והייתי פותחת כרטיס אחת לשבוע עד שהייתי מקבלת תשובה הולמת יותר מ- יש לנו עומס כרגע. אבל תראי את לא מענישה את נקסון בזה שלא תשחקי יותר אלא את עצמך... את זאת שאוהבת את המשחק (לרוב כשנקסון לא מוציאים לך את החשק..) וכבר השקעת כל כך הרבה... אולי כן שווה לך לשקול להשקיע פחות ולקחת דברים יותר באיזי ויותר בפרופורציה כי הרי אני כן מאמינה שאת נהנת לשחק בעיקרון. אין לי הרבה איך לעודד חוץ מלשלוח חיבוק וירטואלי
אם אקרא על עידכונים בפורום השונים אדאג לעדכן אותך כאן

../images/Emo140.gif תודה רבה

אכן התעדכנתי יום יום בפורומים השונים ומחר יתקנו את כל העיניין. מכעיס אותי שהאקרים הורסים שוב ושוב את המשחק. הכעיס אותי מאד העונש הקולקטיבי. ביאס אותי לשחק ללא אפשרות להפיל חפצים או לקנות בשוק ולמכור.

מ י ל ר

New member
אני רמה 89

עוז רמה אני 90, שזה מתחיל להיות נחמד ביותר הייתי אומר :) איזה כיף היה לרצוח את המפלצות שמביאות 25000 exp… כרגע עליתי שם 6 רמות. חבל שאין לי חיה, חבל שאין לי אפשרות לקנות אנקס, היה עוזר לי בצורה מטורפת!!!

למעלה