ה"י 10.5

לבנדר א

New member
ה"י 10.5

אני לא מצליחה להתפקס. עשיתי כל כך הרבה דברים, אלוהים, אני אפילו לא יודעת איך להכניס הכול. נתחיל בזה שהמייפל, כנראה, עובד בלי בעיות טפו טפו טפו ואפשר להתחבר גם בשעות היום טפו. אני לא יודעת מה הם עושים שם אבל אני מקווה שזה ימשיך. שיחקתי יותר מעשר שעות. עליתי מארבעים ומשהו אחוז ל97%. בלי להתאמן וכזה, פשוט לנדוד ולעשות דברים בכיף והEXP מתמלא מעצמו. כבר שכחתי איך זה. דפנה צדקה, רמה 79 זה כמו לדחוף קיר, אבל איכשהו זה עובר. אין לי מושג איך. סה"כ עוד 3 נקודות בHS, וזה לא שאני משתמשת בו כל כך הרבה. אז ככה. מלא עלים, מלא עלי זהב, מכרתי maple gun ב4.2M, קיבלתי maple bow, משימות וכיסוח בפעם הראשונה של שני בוסים חדשים, קישקושים עם הBL (לא עשיתי את זה יותר מדי זמן!), קווסטים חדשים וישנים. אני אוהבת את האירוע הזה. עד כאן קים, שהולכת לחפש את המוח שלה בערפל.

יש לי שאלה.../images/Emo219.gif

יש כזה מקום,יוטה'ז פארם או משהו כזה,שכחתי את השם. איך לעזאזל אני מגיעה ליוטה הזה? את החזירים שיש שם אי אפשר להרוג,וגם אין דרך להגיע אליו... וחוץ מזה,מתתי היום פעמיים.
סתם כי השארתי את המייפל פתוח ונתתי להורני מושרומס להרוג אותי בלי לשים לב. ועליתי לרמה 23,היה לי דאבל אקספיריאנס על הריבון פיגס. והשלמתי עוגה. קיבלתי עליה כמה עלים מסכנים. |: ניסיתי גם היום לתפוס עלי מייפל,אבל ניסיתי להרים ולא הצלחתי.

לבנדר א

New member
אווווו, בא לי לעשות שוב את המשימה הזו

היידן סטריט, אתר שימושי מאוד: http://global.hidden-street.net/quests/vicquest_044.php כמו שניתן לראות, חלק מחבילות הקש משגרות אותך. זה מין מסלול, כמו JQ, רק בלי הקטע של הקפיצה. המטרה היא הNPC שמשלים את המשימה.

לבנדר א

New member
רמה 81!!!

איך לעזאזל עשיתי את זה? מיקססתי HS, עכשיו כדאי להחליט על היחס בין ER לSR בהמשך. ואגב... ידעתם שזה נקבה?

Guid

New member
מזל טוב!! ^____^

ואיך את יודעת שזו נקבה? אני לגמרי מסרב להאמין לזה! /tapuzforum/images/emo88.gif

לבנדר א

New member
במשימה של הגלימה

מישהי שולחת אותי אליו, כלומר אליה, כי היא מתייחסת אל זה כ"her". אז. כן.

Guid

New member
איזו גלימה זו?

השתיים היחידות שעשיתי אלו הגלימה המעאפנה לרמה 10 והגלימה של איקרוס... P:

לבנדר א

New member
הגלימה של האירוע

מדברים עם... לא זוכרת, נראה לי קסנדרה, והיא שולחת אותך להוא ליד פריון ששולח אותך לאחת הפיות באליניה ששולחת אותך אליה. והפיה היא זו שחושפת את הגילוי המרעיש.

אם כבר קסנדרה ופריון,../images/Emo219.gif

מישהו יכול להסביר לי לאן ללכת בשביל להגיע לווינסטון הזה,או איך שלא קוראים לו? ניסיתי ללכת,ובכלל לא מצאתי אותו.

Don Nirtin

New member
הוא נמצא בRocky east mountiion 3../images/Emo87.gif

מה שעושים זה הולכים במפה הראשונה של פריון (זו שליד Ayan) וממשיכים כמה מפות. כשמגיעים למפה של עצים וחלזונות אדומים תעלי למעלה ותמשיכי עד שתמצאי אותו. הוא שם.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|../images/Emo99.gif

בתי האהובה *טם טם טם!!!!* אני גאה בך כל כך..XD מזל טוב על הרמה..D: אני שמחה שנהנית, היה כל כך כיף להיפגש איתך מלאמלא פעמים ברנדומליות ליד העץ! צריך לעשות את זה יותר..
מזלטוב..D:

למעלה